PHARMANEX BIOPHOTONIC SCANNER - NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE


Generalități

În această notificare, îți vom spune detaliat modul în care folosim și distribuim informațiile personale pe care ni le furnizezi prin Pharmanex BioPhotonic Scanner (“Scaner-ul”) și îți vom explica drepturile tale cu privire la modul în care utilizăm aceste informații personale.

Această notificare se aplică atât “Operatorilor noștri de Scaner”, adică Brand Affiliate Nu Skin autorizați în mod corespunzător pentru a scana clienți și prospecți, precum și clienților și prospecților scanați.

Te rugăm să reții că orice achiziție de produse de pe www.nuskin.com ulterioară utilizării Scanerului se va supune Politicii Standard de Confidențialitate a Nu Skin disponibilă pe același site.

Cine suntem și cum să ne contactezi

Nu Skin este o companie de vânzări directe care distribuie peste 200 de produse anti-îmbătrânire de calitate premium atât din categoria îngrijire personală cât și din cea a suplimentelor alimentare.

Nu Skin International Inc. controlează colectarea și procesarea oricăror date personale pe care tu ni le furnizezi în relație cu Scanerul. Nu Skin International Inc. are sediul la adresa 75 West Center, Provo, UT 84601, SUA (Tel: +1 800 487 1000).

Reprezentanța Nu Skin International Inc. în:

-          Uniunea Europeană este NSE Products Europe BV, cu sediul înregistrat la The Corporate Village, Building Elsinore, Da Vincilaan 9, 1930 Zaventem, Belgia.

-          China: este Nu Skin (China) Daily-Use & Health Products Co., Ltd, cu sediul înregistrat la 29th & first floor of 23th Building, Longyang Industry Zone, Fengxian District, Shanghai;

-          Indonezia: este PT Nusa Selaras Indonesia, cu sediul înregistrat la Jl. Jend Gatot Subroto 44 Kuningan Barat. Area Gedung City Plaza, 10th Fl., Suite 1001-1002. Mampang Prapatan, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, 12710, Indonezia;

-          Malaezia: este Nu Skin (Malaysia) Sdn. Bhd, cu sediul comercial la Lot 2.5.1, Level 2, PNB Perdana (Commercial Center), Nr.10, Jalan Binjai, 50450 Kuala Lumpur.

-          Coreea de Sud: este Nu Skin Korea Ltd., cu sediul înregistrat la Building Revessant, 86gil 6 Bongeunsaro, Gangnam-gu, Seul, Coreea;

-          Vietnam: este Nu Skin Enterprises Vietnam Limited Liability Company, cu sediul înregistrat la 2nd Floor, 280 Nam Ky Khoi Nghia Street, Ward 8, District 3, Ho Chi Minh City, Vietnam.

Te rugăm să contactezi Echipa de Confidențialitate sau Agentul pentru Protecția Datelor dacă ai nelămuriri sau întrebări despre această Politică de Confidențialitate (Agent pentru Protecția Datelor, 75 West Center Street, Provo, 84601 Utah, USA, +1(801)345-1505, DPOoffice@nuskin.com).

Ce face Scanerul

Pharmanex BioPhotonic Scanner S3 este un instrument care măsoară nivelurile de carotenoide din piele.  Acesta nu este destinat a fi utilizat în scopuri medicale.  Acesta nu este un dispozitiv medical sau un instrument de diagnosticare medicală de niciun fel și nu este destinat pentru a diagnostica, trata, ameliora, vindeca sau preveni nicio boală sau afecțiune sau pentru a influența structura sau funcția oricărei părți a organismului.

Scanerul nu este direct operat de către Nu Skin, ci de către un operator de Scaner, Brand Affiliate Nu Skin, care închiriază Scanerul de la Nu Skin. Operatorul de Scaner este singurul responsabil pentru a hotărâ pe cine scanează.

Ce date personale colectăm, cum le folosim și în ce bază legală

Colectăm datele tale personale (conform definiției de mai jos “Informații Personale”) doar cu acordul tău.

Informațiile Personale colectate de Operatorul de Scaner prin intermediul scanării (inclusiv scorul de scanare) vor fi procesate de către Nu Skin International Inc. în special în scop statistic și de cercetare de date. Rezultatele acestor cercetări și statistici nu sunt puse la dispoziția nimănui, cu excepția agregatului și într-un format anonim. Operatorul de scaner are acces doar la scorul de scanare și la alte informații pe care tu voluntar alegi să le oferi, conform disponibilității Nu Skin International Inc. prin intermediul aplicației de Scaner. Mai multe informații și detalii sunt disponibile mai jos.

Implicit toate scanările sunt efectuate într-o bază anonimă adică fără a colecta nicio informație personală de identificare precum nume sau adresă de e-mail) dacă asta alegi, sau poți alege să oferi datele tale de contact pentru a permite operatorului de scaner și Nu Skin să urmărească progresul tău de-a lungul timpului (adică cum evoluează scorul tău scanare de la o scanare la alta). Datele tale de contact vor fi stocate împreună cu scorul de scanare și orice alte informații adiționale pe care tu alegi să ni le furnizezi.

În funcție de răspunsurile pe care alegi să le dai, este posibil să colectăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

Ce categorii de Informații Personale colectăm

Ce facem cu ele

Care este temeiul nostru juridic

Date de contact: precum nume și e-mail

Pentru a-ți trimite scorul de scanare, precum și pentru a putea urmări scorul în timp

Acordul tău, sau acordul tău explicit atunci când este solicitat prin lege

Pentru a-ți oferi servicii de informare și noutăți inclusiv notificări prin e-mail și newsletter-uri cu privire la Scaner

Pentru a-ți crea și administra contul de scaner și pentru a-ți procesa achizițiile in-app a creditelor de scaner (unde este cazul) și pentru a-ți oferi suport și asistență (doar pentru operatorii de scaner)

Pentru a ne respecta contractul față de tine

Informații biografice: precum gen, vârstă, locație

În scopuri statistice și de cercetare a datelor, precum și pentru a fi utilizate în instrumentul de comparație dinamică (aceste date sunt folosite doar ca agregat)

Acordul tău, sau acordul tău explicit atunci când este solicitat prin lege

Informații despre stilul de viață: precum fumatul, expunerea la soare, consumul de suplimente alimentare/ fructe/legume.

Informații biografice: foto-grafia ta

În scopuri de păstrare a evidenței și pentru a putea fi identificat

Informații legate de sănătate: precum înălțime și greutate, BMI

În scopuri statistice și de cercetare a datelor, precum și pentru a fi utilizate în instrumentul de comparație dinamică (aceste date sunt folosite doar ca agregat)

Acordul tău explicit

Informații etnice: originea etnică

Informații legate de sănătate: scorul tău carotenoid (inclusiv data și ora scanării)

Pentru a-ți oferi o estimare a nivelului tău de carotenoide

Pentru a-ți permite să te califici pentru programul nostru Garanția de Returnare a Banilor (doar în acele piețe în care acest program este disponibil)

Informații legate de IT: precum tipul browser-ului tău, sistemul de operare și (unde este disponibilă) adresa IP  (doar pentru Operatorii de Scaner)

Pentru a colecta detalii despre cum interacționezi cu servicul nostru pentru a ne îmbunătăți aplicația, precum și pentru siguranța cibernetică și în scop de diagnoză a sistemului; pentru a asigura menținerea securității datelor tale și sistemele noastre sunt actualizate pentru deservire continuă

Interesul nostru legitim sau consimțământul tău acolo unde este impus de lege

Distribuirea și Transferul Informațiilor Personale

Nu distribuim sau transferăm Informațiile tale Personale către nicio parte terță, cu excepția următoarelor:

-          Operatorul tău de Scaner: Operatorul tău de Scaner are acces la informațiile tale personale prin intermediul aplicației online pentru scaner. Implicit, toate scanările pot fi efectuate anonim, dacă nu alegi să oferi datele tale de contact care vor permite Operatorului de Scaner (și Nu Skin) să conecteze scorul tău de scanare și alte date personale cu tine.

-          Afiliații Nu Skin:

o   este posibil să oferim datele tale de contact și scorul de scanare companiilor locale afiliate, dacă dorești să te califici pentru programul nostru pentru garanția de returnare a banilor, doar în piețele în care este disponibil un astfel de program. Această garanție de returnare a banilor se bazează pe îmbunătățirea în timp a scorului tău de scanare și este oferită de către companiile locale afiliate Nu Skin. Companiile locale afiliate vor acționa ca și Controlor de Date pentru procesarea informațiilor tale personale conform garanției de returnare a banilor. Te rugăm să consulți Notificarea de Confidențialitate standard a Nu Skin pentru mai multe informații din acest punct de vedere.

o   în plus, dacă ești Operator de Scaner și cumperi credite de scanare prin Aplicația pentru Scaner (în piețe în care această funcție este disponibilă), noi vom oferi informațiile comenzii tale online către compania locală afiliată Nu Skin pentru a procesa tranzacția. Compania locală afiliată va acționa ca și Controlor de Date pentru procesarea informațiilor pesonale pentru achiziția de credite de scanare. Te rugăm să consulți Notificarea de Confidențialitate standard a Nu Skin pentru mai multe informații din acest punct de vedere.

Te rugăm să reții că în niciun caz nu vindem și nu vom vinde Informațiile tale Personale către părți terțe; iar în ultimele 12 luni nu am vândut Informațiile tale Personale către nicio altă entitate.

Unde sunt procesate Datele tale cu Caracter Personal

Datele tale personale sunt procesate și stocate pe servere din Statele Unite ale Americii. Am implementat mecanisme de siguranță și alte soluții potrivite pentru a adresa transferurile transfrontaliere așa cum solicită sau permite legislația în vigoare. Te rugăm să consulți Notificarea de Confidențialitate standard a Nu Skin pentru mai multe informații din acest punct de vedere.

Cum protejăm Datele tale cu Caracter Personal

Îți protejăm informațiile personale și implementăm o securitate rezonabilă, inclusiv măsuri de securitate fizice (de ex. dulapuri securizate), măsuri tehnice și organizaționale adecvate de siguranță pentru a-ți proteja datele personale împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva oricărei pierderi, distrugeri sau daune accidentale.

În special, operăm rețele de date protejate de firewall standard și sisteme de protecție prin parolă. Folosim de asemenea TLS pentru a proteja transmiterea Datelor tale cu Caracter Personal. Accesul la aceste informații va fi asigurat doar persoanelor autorizate în scopul activităților comerciale legale.

În plus accesul angajaților la Datele cu Caracter Personal este restricționat, în scopul trebuie să știu.

Cât timp păstrăm informațiile tale personale

Informațiile tale personale sunt stocate pe aplicația Operatorului de Scaner timp de 1 an, după care sunt șterse automat.

Informațiile tale personale sunt de asemenea stocate pe serverele Nu Skin timp de maxim 10 ani, după care sunt automat șterse sau complet anonimizate. Acest lucru nu aduce atingere drepturilor tale de mai jos. Orice date anonimizate sunt păstrate în scopuri statistice și de studiu.

Care sunt drepturile tale legate de Informațiile Personale

Beneficiezi de anumite drepturi cu privire la modul în care noi folosim și păstrăm informațiile tale personale. Mai exact ai dreptul de:

-          a solicita să îți ștergem sau să distrugem Datele cu Caracter Personal pe care la procesăm despre tine, cu anumite excepții - de exemplu în cazurile în care suntem nevoiți să îți păstrăm Datele cu Caracter Personal pentru a respecta o obligație legală;

-          a solicita modificarea oricăror Informații Personale incomplete sau incorecte pe care noi le procesăm;

-          a-ți retrage consimțământul oricând, în cazul în care procesarea Informațiilor tale Personale este efectuată în baza unui astfel de consimțământ;

-          a accesa și solicita o copie a Informațiilor Personale pe care noi le procesăm despre tine, cu anumite excepții, în schimbul unei taxe rezonabile acolo unde este permis prin lege.

Îți poți exercita drepturile de mai sus, dacă este cazul, contactând Echipa de Confidențialitate sau utilizând instrumentul nostru online pe piețele unde este disponibil acest instrument.Persoanele cu reședință în California pot suna la următorul număr gratuit: 800-487-1000.

Vom răspunde oricăror solicitări din partea ta de exercitare a drepturilor de mai sus ale persoanelor vizate în termenul prevăzut de legislația în vigoare La propria noastră discreție, este posibil să solicităm confirmarea identității înainte de a oferi informațiile solicitate.  Acest lucru este pentru a ne asigura că Informațiile Personale îți sunt dezvăluite doar ție. Este posibil să nu putem gestiona în mod adecvat solicitarea ta dacă decizi să nu ne furnizezi datele cu caracter personal de care avem nevoie pentru a-ți gestiona solicitarea. Dacă nu ești mulțumit de modul în care am tratat solicitarea ta sau în caz de încălcări legilor aplicabile privind protecția datelor, poți depune o reclamație sau poți depune o plângere la o autoritate de supraveghere competentă (de exemplu, la autoritatea de supraveghere din țara sau piața reședință).

Ne angajăm să îți oferim control asupra Informațiilor Personale. Dacă îți exerciți oricare dintre aceste drepturi explicate în această secțiune a Notificării de Confidențialitate, nu te vom dezavantaja. Nu ți se vor refuza sau percepe prețuri sau tarife diferite pentru bunuri sau servicii sau nu ți se va oferi un nivel sau o calitate diferită a bunurilor sau serviciilor.

Modificări ale Notificării de Confidențialitate

Este posibil să actualizăm această Notificare de Confidențialitate din când în când. Te vom notifica cu privire la orice modificări semnificative prin postarea acestor modificări aici sau anunțându-te prin alte canale de comunicare adecvate pe care le folosim în general; sau prin ale modalități conform legislației în vigoare. Orice modificări ale acestei Notificări de Confidențialitate vor fi considerate în vigoare cu efect imediat după postarea modificărilor pe acest site web, dacă nu sunt alte mențiuni. Dacă nu ești de acord cu schimbările, poți înceta folosirea serviciilor noastre. 

Notificarea de Confidențialitate a fost revizuită ultima dată în data de 8 septembrie, 2020.