Er du fortsatt der?

FORTSETT

Vårt Løfte Til Deg

Vårt oppdrag er å være en «force for good» ved å styrke mennesker til å forbedre liv. I samsvar med dette oppdraget er vi dedikert til å gi forbrukere et høyt beskyttelsesnivå. Vi ønsker at alle forbrukere som deltar i Nu Skin skal ha en positiv opplevelse. Dette er vårt løfte til deg.

 

Ingen registreringsavgift. Vi krever ikke at nye deltakere betaler noen påmeldings- eller inngangspenger. Vi vil at du skal føle deg fri til å teste muligheten uten å måtte betale for noen forhåndsgebyrer.

 

Ingen krav til produktkjøp. Du er ikke pålagt å kjøpe noen produkter for å delta i muligheten vår. Faktisk vil kjøp av produkter som en ny Brand Affiliate ikke hjelpe deg med å kvalifisere deg for en provisjonsbetaling, gjøre deg kvalifisert for et høyere nivå av provisjoner, eller gi deg noen fordel. Den eneste grunnen til at du trenger å kjøpe våre innovative produkter som en ny Brand Affiliate er hvis du er interessert i å bruke dem selv.

 

Vi tilbyr oppfyllelsestjenester. Vi tilbyr oppfyllelsestjenester (uten kostnad for deg) til kundene dine, slik at du ikke trenger å ha varelager. Kundene dine kan kjøpe direkte fra Nu Skin, og du vil motta provisjon på kjøpene deres hvis de gir oss din Brand Affiliate ID når de kjøper produktet.

 

Sjenerøse retningslinjer for produktretur. Vi har 100 % pengene-tilbake pluss de første leveringskostnadene (inkluderer ikke tilleggskostnadene for ekspresslevering) refusjonsrett i 14 dager, fra leveringsdatoen, for ethvert uåpnet produkt. Så har vi også 100 % pengene-tilbake-retur i 30 dager, fra leveringsdatoen, for ethvert uåpnet produkt. Hvis du kjøper flere produkter enn du til slutt kan selge eller bruke, og det har gått mer enn 30 dager, refunderer vi 90 % av kjøpesummen for disse produktene i 12 måneder fra kjøpsdatoen. I motsetning til noen av våre konkurrenter, krever vi ikke at du avslutter din Brand Affiliate-konto for å dra nytte av denne fordelen. Vi ønsker ikke å få deg til å velge mellom å gi opp en virksomhet du har begynt å bygge opp eller dra nytte av vår sjenerøse refusjonsrett hvis du ender opp med flere produkter enn du kan selge videre.

 

Transparens rundt inntektsmulighet. Vi har transparens rundt inntektspotensialet til muligheten vår. Vi gir full offentliggjøring av det gjennomsnittlige månedlige provisjonsnivået til alle våre aktive Brand Affiliates og merkevarerepresentanter, og prosentandelen av Brand Affiliates på hvert nivå i salgskompensasjonsplanen vår. Dette er tilgjengelig på nettstedet vårt, under registreringsprosessen, og kan nås her.

 

Salgsteamets etiske retningslinjer.  Vi ber salgsteamet vårt om å overholde Nu Skins etiske retningslinjer som du finner her. Hvis du er klar over en Brand Affiliate eller merkevarerepresentant som ikke lever opp til disse etiske retningslinjene, kan du rapportere det til vår avdeling for merkevareomdømme og samsvar ved å bruke enhver av metodene som finnes på Kontakt oss-siden.