Er du fortsatt der?

FORTSETT

Forretningsveiledninger

Selskapet vil fra tid til annen sende ut viktige oppdateringer eller «veiledende informasjon» som kan ha en betydelig innvirkning på virksomheten til en Brand Affiliate og selskapets omdømme. Vi ber om at Brand Affiliates ser tilbake hit ofte siden veiledende informasjon kan og vil endres regelmessig. Vær oppmerksom på at brudd på veiledende informasjon nevnt under kan resultere i disiplinære forføyninger. Se gjennom avsnittet «kontakt oss» for å se hvordan du tar kontakt med selskapet angående spørsmål eller for å rapportere overtredelser.

 

Lash + Brow Serum:

 

Nu Colour Lash + Brow Serum er NÅ TIL SALGS! Når du deler den gode nyheten på sosiale medier eller andre steder, må du passe på at alt innhold samsvarer med selskapets godkjente påstander og følg prinsippene skissert i retningslinjene for Lash + Brow Serum. Utover det, må alle før-og-etter-bilder sendes til Nu Skin til godkjenning før bruk. Retningslinjene for Lash + Brow Serum finner du her.

 

ageLOC WellSpa iO:

 

ageLOC WellSpa iO er et av Nu Skins nyeste produkter; et fantastisk apparat med påviste gevinster. Når vi nå lanserer WellSpa iO i markeder over hele verden, bør du ha i bakhodet at du bare holder deg til godkjente bruksanvisninger og påstander du finner på nettstedet og produktinformasjonssiden for ditt marked. Selv om du eller kundene har erfart gode resultater ved bruk av WellSpa iO, får du bare komme med godkjente påstander som er dokumentert av Nu Skin.

 

For mer informasjon, ber vi deg om å lese Nu Skins retningslinjer for kampanjen av WellSpa iO, og også produktinformasjonssiden.

 

EmpowerSTART:

 

Hos Nu Skin er vi så spente på å introdusere EmpowerSTART som en ordning for å gi Brand Affiliates et insentiv for å tjene utrolige bonuser og oppnå viktige milepæler for økt salg. Når enhver Brand Affiliate promoterer dette nye insentivet, er det viktig at alle følger alle retningslinjer for EmpowerSTART. All markedsføring av EmpowerSTART som ikke samsvarer med disse retningslinjene er strengt forbudt.

 

TikTok:

 

TikToks retningslinjer for fellesskapet forbyr publisering eller deling av innhold som promoterer eller viser multi-level marketing. I tråd med vår misjon om å være en Force for Good, og for å opprettholde selskapets omdømme, kan Brand Affiliates ikke promotere forretningsmuligheter gjennom TikTok-plattformen, inkludert, men ikke begrenset til, innlegg om Nu Skin-relaterte arrangementer, insentivreiser eller Affiliate-kampanjer. Brand Affiliates kan bare bruke TikTok til å promotere selskapets produkter så lenge innholdet ikke bryter Nu Skins retningslinjer og prosedyrer og andre deler av TikToks retningslinjer for fellesskapet, inkludert landspesifikke krav, restriksjoner eller påstander.

 

WhatsApp:

 

WhatsApp, en velkjent, global meldingsplattform, oppdaterte nylig sine bedrifts- og handelsvilkår for sin frittstående bedriftsapplikasjon – som ikke må forveksles med den personlige WhatsApp-applikasjonen. Vilkårene, som gjelder for alle bedriftsverktøy, inkludert WhatsApp Business-appen og WhatsApp Business Solution, forhindrer bedrifter fra å handle med produkter eller tjenester som er knyttet til multi-level marketing. I henhold til disse retningslinjene må alle Brand Affiliates som bruker den frittstående WhatsApp-bedriftsapplikasjonen eller verktøyene umiddelbart avslutte enhver promotering av Nu Skin-produkter og forretningsmuligheten på bedriftsplattformen.

Pinterest:

 

Pinterests retningslinjer for annonsering forbyr brukere å legge ut visse typer annonser, inkludert de som er relatert til markedsføringsmodeller på flere nivåer. Disse retningslinjene forbyr videre at alt innhold relatert til vekttap blir lagt ut / delt, inkludert annonser. Som et resultat kan Brand Affiliates på ingen måte bruke annonser på Pinterest for å promotere Nu Skin-forretningsmuligheten, produktene eller vektkontrollprogrammene – selv annonser kun rettet mot personer som har vært i kontakt med deg. Imidlertid kan Brand Affiliates fortsette å bruke pins for å dele informasjon om produktene og forretningsmulighetene, i samsvar med Nu Skins retningslinjer for sosial deling. Alt innhold må også overholde kravene i Pinterests retningslinjer for betalt partnerskap, inkludert krav til godkjenning (f.eks. #ad, #sponsored).

 

Disse forretningsrådene er ikke ment å være noen erstatning for Nu Skins politikk og/eller retningslinjer. Selskaper som er Brand Affiliates må overholde krav for retningslinjer for sosial deling, retningslinjer for salgsmuligheter, retningslinjer for produktanbefalinger og eventuelle andre retningslinjer fra selskapet.