Er du fortsatt der?

FORTSETT

Kompensasjon

velocity-web-page-banner-01

For å se hele EMEA Velocity salgskompensasjonsplan, klikk her.

Det koster ikke noe å bli en Nu Skin Brand Affiliate og man må ikke foreta kjøp av produkter eller sett. Videre mottar Brand Affiliates kun provisjoner når produkter selges, og mottar ingen kompensasjon ved å rekruttere andre til virksomheten. Når produktene returneres i henhold til våre retningslinjer for retur, tilbakebetales alle tidligere betalte provisjoner umiddelbart.

 

Som med alle salgsmuligheter, varierer kompensasjonen som opptjenes av Nu Skin Brand Affiliates betydelig basert på ulike faktorer, inkludert tid viet til virksomheten, forpliktelsesnivå og salgs- og lederegenskaper. Akkurat som noen Brand Affiliates lykkes, er det mange andre som ikke gjør det.

 

For å gi enkeltpersoner en realistisk forventning angående inntektsmuligheten forbundet med å bli en Nu Skin Brand Affiliate, har vi publisert et fullstendig sammendrag av salgskompensasjon utbetalt på alle nivåer innenfor vår globale salgskompensasjonsplan. Disse tallene oppdateres årlig og publiseres på det offisielle Nu Skin-nettstedet for hver gjeldende region/marked.

 


SAMMENDRAG OM KOMPENSASJON FOR BRAND AFFILIATE FOR EMEA I 2022

For en utskrivbar versjon av kompensasjon for Brand Affiliate, vennligst klikk her.