Ben je er nog?

DOORGAAN

Retourbeleid

We beseffen dat dingen kunnen veranderen. Net zoals klanten na aankoop kunnen besluiten dat ze een product niet langer willen, kunnen degenen die zich aanmelden als Brand Affiliate besluiten dat de businessopportuniteit gewoon niet voor hen is weggelegd. Het primaire doel van Nu Skin Enterprises International, Inc. (Nu Skin) en zijn Brand Affiliates is het verkopen van producten van hoge kwaliteit aan klanten. Als een klant of Brand Affiliate een van onze producten wil retourneren, is het volgende restitutiebeleid van toepassing op Retailklanten, Members en Brand Affiliates:

 

 

Klanten en Members

 

Nu Skin zal Retailklanten en Members van Brand Affiliates als volgt restitueren:

 

(a) Honderd procent (100%) van de aankoopprijs inclusief btw van het product verkocht door Nu Skin aan de Member of klant plus de aanvankelijke leveringskosten (exclusief de extra kosten voor spoedlevering) als het geretourneerde product ongeopend en in goede staat is, en op eigen kosten van de klant of Member binnen 14 dagen na datum van levering is geretourneerd.

 

(b) Honderd procent (100%) van de aankoopprijs inclusief btw van het product verkocht door Nu Skin aan de Member of klant als het geretourneerde product ongeopend en in goede staat is, en op eigen kosten van de klant of Member binnen 90 dagen na datum van aankoop is geretourneerd.

 

 

Brand Affiliates

 

Nu Skin zal Brand Affiliates als volgt restitueren:

 

(a) Honderd procent (100%) van de aankoopprijs inclusief btw van het product verkocht door Nu Skin aan de Brand Affiliate plus de aanvankelijke leveringskosten (exclusief de extra kosten voor spoedlevering) als het geretourneerde product ongeopend en in goede staat is, en op eigen kosten van Brand Affiliate binnen 14 dagen na datum van levering is geretourneerd.

 

(b) Honderd procent (100%) van de aankoopprijs inclusief btw van het product verkocht door Nu Skin aan Brand Affiliate als het geretourneerde product ongeopend en in goede staat is, en op eigen kosten van de Brand Affiliate binnen 1 maand (30 dagen) na datum van levering is geretourneerd.

 

(c) Negentig procent (90%) van de aankoopprijs inclusief btw van het product verkocht door Nu Skin aan de Brand Affiliate als het geretourneerde product ongeopend en in goede staat is, en op eigen kosten van de Brand Affiliate binnen twaalf (12) maanden na datum van aankoop is geretourneerd.

 

 

Aanvullende gegevens

 

Producten die als onderdeel van een Business Kit zijn verkocht kunnen ook afzonderlijk worden geretourneerd. Deze zullen dan tegen de correct verrekende prijs worden terugbetaald.

 

Raadpleeg voor meer informatie over het retour- en restitutiebeleid van Nu Skin de Beleidsregels en Procedures, te weten hoofdstuk 2, paragrafen 5 en 6.