Ben je er nog?

DOORGAAN

Bedrijfsadviezen

Van tijd tot tijd zullen wij belangrijke updates of adviezen uitbrengen die van grote invloed kunnen zijn op de business van een Brand Affiliate en de reputatie van het bedrijf. We verzoeken Brand Affiliates dan ook om deze vaak te checken, omdat bedrijfsadviezen regelmatig kunnen en zullen worden aangepast. Houd er rekening mee dat het overtreden van een van de onderstaande adviezen kan leiden tot disciplinaire maatregelen. Raadpleeg het gedeelte 'Contact' voor informatie over hoe u contact kunt opnemen met ons als u vragen hebt of overtredingen wilt melden.

 

Lash + Brow Serum:

 

Het Nu Colour Lash + Brow Serum is NU VERKRIJGBAAR! Als je je enthousiasme deelt via sociale media of op andere wijze, zorg er dan voor dat alle content in lijn is met door het bedrijf goedgekeurde claims en volg de beginselen zoals uiteengezet in de richtlijnen voor het Lash + Brow Serum. Verder moeten alle voor-en-na-foto’s eerst ter goedkeuring aan Nu Skin worden voorgelegd voordat je ze mag gebruiken. Je vindt hier de richtlijnen voor het Lash + Brow Serum.

 

ageLOC WellSpa iO:

 

ageLOC WellSpa iO is een van onze nieuwste producten en een fantastisch apparaat met bewezen voordelen. Nu de WellSpa iO in steeds meer landen wordt geïntroduceerd, is het belangrijk om alleen de gebruiksinstructies en claims aan te houden die goedgekeurd zijn voor je markt. Deze vind je op de website en de productinformatiepagina. Zelfs ook al hebben jij of je klanten goede resultaten ervaren door het gebruik van de WellSpa iO, dan nog mogen alleen de officiële claims die door Nu Skin zijn onderbouwd, worden gedeeld. Voor meer informatie verwijzen we je naar de promotierichtlijnen voor de Wellspa iO en de productinformatiepagina.

 

EmpowerSTART:

 

Nu Skin introduceert het EmpowerSTART incentiveprogramma. Hiermee kunnen Brand Affiliates fantastische bonussen verdienen als ze belangrijke verkoopgerelateerde mijlpalen behalen. Het is belangrijk dat alle Brand Affiliates de richtlijnen voor de EmpowerSTART Incentive nauwlettend volgen bij het promoten van deze nieuwe incentive. Promoties van de EmpowerSTART Incentive die niet in lijn zijn met deze richtlijnen zijn ten strengste verboden.

 

TikTok:

 

De communityrichtlijnen van TikTok verbieden het plaatsen of delen van content die multi-level marketing promoot of weergeeft. In overeenstemming met onze missie om een ‘force for good’ te zijn en om de reputatie van het bedrijf hoog te houden, mogen Brand Affiliates de businessopportuniteit niet promoten via het TikTok-platform, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, posts over Nu Skin-gerelateerde evenementen, incentive trips of promoties voor Brand Affiliates. Brand Affiliates mogen TikTok alleen gebruiken om Nu Skins producten te promoten zolang de content niet in strijd is met onze beleidsregels en procedures en andere delen van TikToks communityrichtlijnen, inclusief landspecifieke vereisten, beperkingen of claims.

 

WhatsApp:

 

WhatsApp, een alom bekend wereldwijd berichtenplatform, heeft onlangs het zakelijke en commerciële beleid voor zijn standalone zakelijke applicatie bijgewerkt – niet te verwarren met de persoonlijke WhatsApp-applicatie. Deze beleidsregels, die van toepassing zijn op alle zakelijke tools inclusief de WhatsApp Business-app en WhatsApp Business Solution, verbieden bedrijven te handelen in producten of services die verband houden met multi-level marketing. In overeenstemming hiermee moeten Brand Affiliates die de WhatsApp Business-app of -tools gebruiken, elke promotie van de producten en de businessopportuniteit van Nu Skin via het zakelijke platform onmiddellijk staken.

 

Pinterest:

 

De advertentierichtlijnen van Pinterest verbieden gebruikers om bepaalde soorten advertenties te plaatsen, waaronder advertenties die verband houden met multi-level marketing. Ook staat hierin vermeld dat er geen content met betrekking tot gewichtsverlies mag worden geplaatst/gedeeld, inclusief advertenties. Als gevolg hiervan kunnen Brand Affiliates advertenties op Pinterest op geen enkele manier gebruiken om de businessopportuniteit, producten of programma’s voor gewichtsbeheersing van Nu Skin te promoten – zelfs advertenties die alleen zijn gericht op mensen die met u in contact zijn gekomen. Brand Affiliates mogen pinnen blijven gebruiken om informatie over de producten en businessopportuniteit te delen, in overeenstemming met Nu Skins richtlijnen voor delen op sociale media. Alle content moet ook voldoen aan de vereisten van de Paid Partnership-richtlijnen van Pinterest, waaronder goedkeuringsvereisten (bijv. #ad, #gesponsored).

 

Deze bedrijfsadviezen vervangen onder geen beding Nu Skins beleidsregels en richtlijnen. Brand Affiliates moeten voldoen aan de vereisten zoals opgenomen in de richtlijnen voor delen op sociale media, de richtlijnen voor testimonials over onze opportuniteit, de richtlijnen voor testimonials over onze producten en alle andere door ons verstrekte richtlijnen.