Ben je er nog?

DOORGAAN

Compensatie

velocity-web-page-banner-01

Klik hier om het volledige EMEA Velocity Verkoopprestatieplan te bekijken.

Brand Affiliate worden van Nu Skin is gratis. Hieraan zijn geen kosten verbonden noch zijn er verplichtingen tot aankoop van producten of kits. Brand Affiliates ontvangen alleen een commissie wanneer er producten worden verkocht, en ontvangen geen vergoeding als ze anderen introduceren bij Nu Skin. Wanneer producten worden geretourneerd in overeenstemming met ons retourbeleid, worden de commissies die hiervoor zijn uitbetaald onmiddellijk teruggevorderd.

 

Zoals bij elke verkoopkans, varieert de vergoeding die onze Brand Affiliates verdienen aanzienlijk. Deze is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de tijd die aan de businessactiviteiten wordt besteed, de mate van betrokkenheid en verkoop- en leiderschapsvaardigheden. Sommige Brand Affiliates zullen hierin slagen, vele andere niet.

 

Om iedereen een realistisch beeld te bieden met betrekking tot het inkomenstenpotentieel dat gepaard gaat met de rol van Brand Affiliate, hebben we een volledig overzicht gepubliceerd van de verkoopcompensaties die op alle niveaus in het kader van ons wereldwijde verkoopcompensatieplan zijn betaald. Deze cijfers worden jaarlijks bijgewerkt en gepubliceerd op de officiële website van Nu Skin voor de desbetreffende regio/markt.

 


COMPENSATIE-OVERZICHT BRAND AFFILIATES VOOR DE EMEA IN 2022

Klik hier voor een afdrukbare versie van het compensatie-overzicht voor Brand Affiliates.