Ben je er nog?

DOORGAAN

Beleidsregels en richtlijnen

ONZE REPUTATIE BEHOUDEN EN BESCHERMEN

Een van de pijlers van Nu Skin zijn onze kernwaarden. We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat zowel het bedrijf als onze Brand Affiliates zakendoen op een ethische en professionele manier en voldoen aan de lokale wet- en regelgeving. Daartoe heeft Nu Skin een reeks ethische principes opgesteld die elke Brand Affiliate moet volgen.

 

Daarnaast heeft Nu Skin ook Beleidsregels en Procedures en andere richtlijnen opgesteld waarin duidelijk beschreven staat aan welke normen en regels de Brand Affiliates zich moeten houden.

 

Zo mogen Brand Affiliates bijvoorbeeld geen claims maken "met betrekking tot het inkomstenpotentieel die onjuist of misleidend zijn", maar ze moeten ook onze Richtlijnen voor getuigenissen over de Nu Skin-opportuniteit volgen, die nadere uitleg en verduidelijking geven over wat als "onjuist of misleidend" wordt beschouwd.

 

Ook moeten alle verklaringen en claims met betrekking tot onze producten in overeenstemming zijn met de verklaringen en claims die zijn goedgekeurd en toegestaan door het bedrijf. Onze Richtlijnen voor getuigenissen over Nu Skin-producten bieden ook meer context en voorbeelden met betrekking tot deze beperking.

 

Alle overige beleidsgerelateerde documenten vindt u hier.

869773408