Ben je er nog?

DOORGAAN

Onze belofte aan jou

Het is onze missie om overal ter wereld een positieve kracht te zijn door mensen de kans te geven hun levens te verbeteren. In lijn met die missie zetten we ons in om consumenten zo veel mogelijk te beschermen. We willen dat elke consument die zich aansluit bij Nu Skin een positieve ervaring heeft. Dit is onze belofte aan jou.

 

Geen registratiekosten. Nieuwe deelnemers hoeven bij ons geen registratie- of deelnamekosten te betalen. We willen dat u zich vrij voelt om de opportuniteit uit te proberen zonder dat u vooraf hoeft te betalen.

 

Geen verplichting tot productaankoop. Om deel te kunnen nemen aan onze opportuniteit, bent u niet verplicht om producten te kopen. Het is zelfs zo dat de aankoop van producten geen enkel voordeel oplevert voor nieuwe Brand Affiliates. U ontvangt hierop geen commissie noch telt deze mee voor een hoger commissiepercentage. De enige reden waarom u als nieuwe Brand Affiliate onze innovatieve producten zou moeten kopen, is als u ze zelf wilt gebruiken.

 

We bieden fulfillment services. We bieden fulfillment services (zonder kosten voor u) aan uw klanten, zodat u geen voorraad hoeft aan te houden. Uw klanten kunnen rechtstreeks bij Nu Skin kopen en u ontvangt commissie op hun aankopen als ze ons uw Brand Affiliate-ID verstrekken bij aankoop van het product.

 

Coulant retourbeleid. We bieden 100% restitutie plus de aanvankelijke leveringskosten (exclusief de extra kosten voor spoedlevering) voor ongeopende producten die binnen 14 dagen vanaf de leveringsdatum zijn geretourneerd. We bieden ook 100% restitutie voor ongeopende producten die binnen 30 dagen vanaf de leveringsdatum zijn geretourneerd. Als u meer producten koopt dan u uiteindelijk kunt doorverkopen of gebruiken, en er zijn meer dan 30 dagen verstreken, dan betalen we tot 12 maanden vanaf de aankoopdatum 90% van de aankoopprijs van die producten terug. In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten, hoeft u uw Brand Affiliate-account niet te sluiten om van dit voordeel te profiteren. We vinden niet dat de keuze tussen het opgeven van een bedrijf dat u net bent begonnen of profiteren van ons coulante restitutiebeleid reëel is als u meer producten overhoudt dan u kunt doorverkopen.

 

Transparant inkomstenpotentieel We bieden transparantie over het inkomstenpotentieel van onze opportuniteit. We bieden volledige openheid over het gemiddelde maandelijkse commissiebedrag van al onze actieve Brand Affiliates en Brand Representatives, en het percentage Brand Affiliates op elk niveau in ons Verkoopprestatieplan. Deze informatie is op onze website inzichtelijk tijdens het aanmeldproces en kan hier ook worden geraadpleegd.

 

Gedragscode voor onze verkopers.  We verlangen van onze verkopers dat ze onze gedragscode naleven. Deze kunt u hier vinden. Als u ziet dat een Brand Affiliate of Brand Representative deze gedragscode niet naleeft, kun u dit melden aan onze afdeling Merkreputatie en Naleving. Op de pagina Contact staan alle contactmethoden vermeld.