Itt vagy még?

FOLYTATÁS

A Nu Skin SIKERES ageLOC® ÖREGEDÉSGÁTLÁS-KUTATÁSI KAMPÁNYÉVET ZÁR

ageLOC® Anti-Aging Research

ns_year_ageloc

PROVO, Utah, 2012. február 21. /PRNewswire/ --  Nu Skin Enterprises Inc. (A New-York-i tőzsdén: NUS - News) bejelenti egy újabb sikeres ageLOC® kutatási kampányév lezárultát. A Nu Skin öregedésgátló kutatásának 2011-ben több, mint 30 tudományos bemutatóval, poszterekkel és cikkekkel adott lendületet világszerte különböző magas rangú tudományos konferenciákon és szimpóziumokon. Ezen kívül a vállalat további nagy lépéseket tett a LifeGen Technologies és annak több mint harmincéves öregedésgátlás-kutatáson alapuló genetikai adatbázisa felvásárlásával.

 

“A 2011-es év áttörést jelentett számunkra úttörő ageLOC® öregedésgátló genetikai kutatásunk folytatása során, amely új kapukat nyit meg az öregedés genetikai forrásának megértése és az előtt, hogy minél több embert segíthessünk hozzá a fiatalosabb, hosszabb élethez” - jelentette ki Joe Chang, PhD., a Nu Skin® tudományos főmunkatársa és termékfejlesztési alelnöke. "“Kutatásunk globális bemutatása során a tudományos világ rendkívül kedvező visszajelzésekkel örvendeztetett meg bennünket. A 2012-es évet szem előtt tartva hisszük, hogy az ageLOC® tudomány legjobb éve előtt áll.”

 

A vállalat 2011-es tudományos prezentáció az ageLOC® tudományra fókuszáltak, amely lehetővé teszi a Nu Skin számára, hogy beazonosítsa a kifejezetten az öregedéshez kapcsolódó egyedi géncsoportokat (átfogó nevük: fiatalsággén-csoportok vagy YGC-k), amelyek befolyásolják az öregedést, majd abban, hogy célba vegyük őket és visszaállítsuk egy fiatalabb kori működésre. Ez a haladó tudományos kutatás szerves részét képezi a Nu Skin® legutóbb bevezetett termékeinek, köztük az ageLOC® Vitalitynek és az ageLOC® Galvanic Body Spa-nak.

 

2011. kiemelkedő tudományos eredményei:

 

A LifeGen Technologies (LLC) felvásárlása

A LifeGen Technologies felvásárlásával a Nu Skin® tulajdonába került az, amit a világ egyik legnagyobb öregedésgátló adatbázisának tartunk, és ami korlátlan hozzáférést biztosít a LifeGen 30 év kutatás alatt összegyűlt tudományos adataihoz és eredményeihez.  A Nu Skin® felgyorsítja öregedésgátló kutatását, amely továbbra is új kapukat nyit a megértés előtt és szélesíti a termékfejlesztéshez szükséges rálátást. A vállalat már eddig is érezte az adatbázis tulajdonlásának pozitív hatásait, és az új megfigyeléseket alkalmazza 2013-ra kifejlesztésre kerülő termékei esetében - ilyenek a súlykontrollt és az általános fiatalságot szolgáló megoldások.

 

ageLOC® kutatások a belső öregedés területén

A Mark Bartlett, PhD Nu Skin® Pharmanex® táplálkozási termékeinek kutatás-fejlesztési alelnöke vezette csapat nemzetközileg elismert konferenciákon mutatott be több kulcsfontosságú eredményt. A kiemelkedő események között szerepelt, hogy meghívott előadóként tarthattak beszédet a Környezetvédelmi stresszorok szerepe a biológiában és az orvostudományban címmel megrendezett 2. Nemzetközi Konferencián. A Nu Skin® ezen a konferencián több témában is mutatott fel eredményeket, többek között: “ A Unique Nutritional Formulation to Promote Cellular Protection and Purification Via Induction Of the Nrf2-mediated ARE/Phase II Detoxification Pathways”, valamint “A Unique Blend of Natural Compounds With the Ability to Oppose Age-Related Changes in Gene Expression Related to Dysregulation of Removal of Cellular Debris, Cellular Detoxification, Antioxidant Protection and Inflammatory Balance."

 

Ezen felül a Pharmanex® táplálkozástudományi szakemberei bemutatót tartottak a Linus Pauling Intézet Étrend – és Optimális Egészség Konferenciáján “ A Systematic Approach to Evaluate and Rank Natural Ingredients Based on Their Ability to Oppose Age-Related Changes in Gene Expression” címmel.

 

ageLOC® bőrkutatás

Helen Knaggs, Ph.D., a Nu Skin® szépségápolási termékeinek globális kutatás-fejlesztési alelnökének vezetésével a Nu Skin® kutatási és fejlesztési csapata több figyelemreméltó eredményt produkált és tett közzé 2011-ben. Egy szóbeli bemutató lezajlott az Egészséges Adalékokat Tartalmazó Táplálékokról és Funkcionális Ételek címmel megrendezett 4. Nemzetközi Konferencián és Kiállításon (2011. november), ahol bemutatták, milyen hatással van az equol az emberi bőr génexpressziójára és fehérjeszintézisére. Ezen kívül több tudományos cikket publikáltak, köztük egyet a Dermatological Surgery lapjain (2011. december), egy kutató tanulmánnyal kapcsolatban, amelynek témája a becsült arcbőröregedés és a plazma-izoprosztán szint összefüggésének meghatározása középkorú japán nők esetében; egy másikat pedig az International Journal of Cosmetic Science (2011. február) hasábjain. Ez azt mutatja be, hogyan lehetséges a funkcionális YGC-k szabályozása abba az irányba, hogy egy fiatalosabb génexpressziós profilt tükrözzenek.

 

Új szabadalmak az ageLOC® Galvanic Body Spa-nak

Az ageLOC® tudomány fejlesztése által több szabadalom kapott licenszet vagy került benyújtásra annak érdekében, hogy tovább védjük azt a szabadalmazott információt és technológiát, amelyet a Nu Skin alkalmaz az ageLOC® márkajelzéssel ellátott termékek kifejlesztésénél. A Nu Skin® által nemrég bevezetett ageLOC® Galvanic Body Spa rendszer önszabályozó galvánárammal működik és szabadalmazott pulzáló technológiával, hogy csökkentse a zsír és a narancsbőr megjelenését, és karcsúbb, simább, feszesebb megjelenést nyújtson a karokon, a hason, a fenéken és a combokon.

 

A Nu Skin Enterprises, Inc.-ről

A Nu Skin Enterprises Inc. átfogó öregedésgátló termékportfóliójával, független üzleti lehetőségével és vállalati társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseivel bizonyítja az innováció melletti elköteleződését. A Nu Skin® tudományos vezető szerepe mind a bőrápolás, mind pedig a táplálkozástudomány terén megalapozták a társaság elsőrendű öregedésgátló vállalati pozícióját, melynek bizonyítékaként az egyedülálló ageLOC® tudomány szolgál, amely az öregedés forrását veszi célba. A vállalat öregedésgátló termékei között megtalálhatók az ageLOC termékcsalád tagjai is, köztük az új ageLOC® Vitality-vel, az ageLOC® Galvanic Body Spa Systemmel és az ageLOC Edition Galvanic Spa® System II-vel, valamint az ageLOC® Transformation nappali bőrápoló rendszerrel. A Nu Skin® globális közvetlen értékesítő vállalat világszerte 48 piacon van jelen, és megközelítőleg 850 000 független üzletépítővel büszkélkedhet. A New York-i Értéktőzsdén bejegyzett Nu Skin® „NUS” néven kerül értékesítésre. További információ a http://www.nuskin.com weboldalon található.