Itt vagy még?

FOLYTATÁS

A Pharmanex Különbség

Pharmanex® – egy páratlan természetes egészségvédő termékekkel foglalkozó vállalat

 

A különbség nyilvánvaló: A Pharmanex® állítja fel a tudományos integritás ipari normáit. A Pharmanex® tudósai a testben végbemenő természetes gyógyítási folyamatokat vizsgálják, és meghatározzák, hogy a táplálék-kiegészítők miként javítják ezeket a fukciókat. Ezen tényezõk mérlegelése után kizárólag biztonságosnak tartott és egészségvédőhatással rendelkezõ anyagokat visznek tovább a fejlesztés következő fázisába.

A kiválasztás után a Pharmanex® összetevők szigorú tudományos elemzésen esnek át, melyet 6S Minőség Garanciának nevezünk. Ez a kiválasztáson, beszerzésen, strukturáláson, szabványosításon, biztonságon és fenntarthatóságon alapuló, szabadalmaztatott gyártási folyamat teszi lehetővé, hogy a Pharmanex® minőségi és hatékony termékeket gyártson. A cég következetesen megfelel (vagy felülmúlja) az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) által ezzel a termékkategóriával kapcsolatban felállított Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP) előírásait.

A Pharmanex® kutatási és fejlesztési részlege ma már több mint 75 belsős tudósból áll. Ezek a kutatók az egészségre potenciálisan hatékony gyógynövények beazonosításához számos klinikai és elméleti szaktanulmányt felülvizsgálnak.


A tudományos alapokon nyugvó Pharmanex® táplálék-kiegészítő márka a Nu Skin Enterprises, e globális, közvetlen értékesítést folytató cég részét képezi, mely a világ 48 piacán, Ázsiában, Amerikában, Európában, Afrikában és a Csendes-óceáni térségben is jelen van.