A Pharmanex Különbség

A Pharmanex Különbség

Pharmanex® – egy páratlan természetes egészségvédő termékekkel foglalkozó vállalat

 

A különbség nyilvánvaló: A Pharmanex® állítja fel a tudományos integritás ipari normáit. A Pharmanex® tudósai a testben végbemenő természetes gyógyítási folyamatokat vizsgálják, és meghatározzák, hogy a táplálék-kiegészítők miként javítják ezeket a fukciókat. Ezen tényezõk mérlegelése után kizárólag biztonságosnak tartott és egészségvédőhatással rendelkezõ anyagokat visznek tovább a fejlesztés következő fázisába.

A kiválasztás után a Pharmanex® összetevők szigorú tudományos elemzésen esnek át, melyet 6S Minőség Garanciának nevezünk. Ez a kiválasztáson, beszerzésen, strukturáláson, szabványosításon, biztonságon és fenntarthatóságon alapuló, szabadalmaztatott gyártási folyamat teszi lehetővé, hogy a Pharmanex® minőségi és hatékony termékeket gyártson. A cég következetesen megfelel (vagy felülmúlja) az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) által ezzel a termékkategóriával kapcsolatban felállított Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP) előírásait.

A Pharmanex® kutatási és fejlesztési részlege ma már több mint 75 belsős tudósból áll. Ezek a kutatók az egészségre potenciálisan hatékony gyógynövények beazonosításához számos klinikai és elméleti szaktanulmányt felülvizsgálnak.

A tudományos alapokon nyugvó Pharmanex® táplálékkiegészítő márka a Nu Skin Enterprises, e globális, közvetlen értékesítést folytató cég részét képezi, mely a világ 50 piacán, Ázsiában, Amerikában és Európában is jelen van.

 

Divider
Bejelentkezés
Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, próbálja újra!
No sponsor found.
You are not allowed to shop in this country.
You were logged out for inactivity.
A kampányajánlat kihasználásához jelentkezzen be!
Please Log In