Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Befektetés az innovációba

LifeGen scientists and Joe
LifeGen logo

A Nu Skinnél az a küldetésünk, hogy a jövőt mindenekelőtt innovatív tudománnyal, modern termékek bevezetésével és stratégiai, előremutató partneri kapcsolatokkal közelítsük meg. Minden nap, minden eszközzel a növekedésnek és a tudományos innovációnak vagyunk az elkötelezettjei, így fektetünk az Ön jövőjébe.

 

Ezt igazolja legújabb cégfelvásárlásunk, mely naponta új kapukat tár fel előttünk. Korábbi innovációs partnerünk mára a Nu Skin család legújabb tagja. Már eddig is hihetetlen dolgokat valósítottunk meg, mostantól pedig exponenciálisan bővül sikereink köre.

 

Ez a felvásárlás a sikerünk egyik leghatékonyabb záloga, e "házasság" gyorsabb innovációt, forradalmi termékeket és határtalan lehetőségeket jelent.

 

A LifeGen öregedésgátlási genetikai adatbankja

Mindennek a LifeGen genetikai adatbázisa áll a középpontjában, az öregedésgátlás génexpressziós adatainak legteljesebb ilyen jellegű gyűjteménye. És most kizárólag a Nu Skin tulajdonába került. Ami azt jelenti, hogy kizárólag az ön tulajdonába. Ez az Ön személyes hozzáférése a valaha volt legmodernebb anti-aging megoldásokhoz.

 

A több mint 30 anti-aging genetikai tapasztalat és a felvásárlás lehetővé teszi számunkra, hogy az adatbankban létfontosságú öregedésgátló gének után kutassunk. Ez félmilliárdnál több összegyűjtött és analizált genetikai adatot jelent - s ez a szám egyre nő! Ez csupán a kezdet!

 

A JELEN IMMÁR A MIÉNK. AHOGY AZ IS, AMI EZUTÁN KÖVETKEZIK.