Itt vagy még?

FOLYTATÁS

6S minőségbiztosítási eljárás

Pharmanex 6S minőségbiztosítási kulcspontok

6S minőségbiztosítási eljárás

A Pharmanex® szabadalmazott technológiát alkalmaz az előállítási folyamatok alatt, hogy a termékfejlesztés minden lépésében betartsa szigorú minőségellenőrzési normáit. A folyamatos magas minőség kulcsa a Pharmanex® 6S minőségbiztosítási folyamata, amely a vállalat megközelítését tükrözi a termékfejlesztések során.

 

 


Gyógynövények kiválasztása

Kiválasztás

Az egészség támogatásához leghatékonyabb gyógynövényeket meghatározandó a Pharmanex® amerikai és ázsiai szakértői csoportokat alkalmaz. A csoportok átfogó kutatásokat végeznek, összegyűjtik, felülvizsgálják és összefoglalják az egyes gyógynövények korábbi felhasználási módjait, valamint a tulajdonságaikkal és egészségre gyakorolt hatásukkal kapcsolatos, jelenlegi információkat. A Pharmanex emellett eredeti kutatásokat is tart új gyógynövények beazonosítása érdekében, melyeket elismert, a világ különféle pontjairól érkező szakmabeliek koordinálnak. Kizárólag olyan gyógynövényeket használunk, amelyek átmentek a Pharmanex® átfogó eredetiségi, használhatósági és biztonsági tesztjein.


a gyógynövény potenciális beszerzési helyei

Források

Amikor a Pharmanex® dönt az adott gyógynövény felhasználásáról, utánajár a beszerzési lehetőségeknek, és minden egyes forrásból származó mintát alapos vizsgálatnak vet alá. A források lehetnek hazaiak vagy nemzetköziek, származhatnak a Pharmanex® kínai és chilei termőterületeiről is. A Pharmanex® a forrásoktól származó minták minősége és aktív hatóanyag-koncentrációja alapján választja ki a beszállítót.


a standardizált kivonatok kémiai szerkezetei

Szerkezet

A Pharmanex® a legújabb analitikai technikákat használva, elismert kínai és Egyesült Államokbeli egyetemekkel együttműködve szerkezeti elemzéseket folytat a kiválasztott gyógynövényben megtalálható természetes vegyületeken. A gyógynövény biztonságosságát és hatékonyságát biztosítandó az elemzések során a szabványosított kivonatokban lévő bizonyos kémiai szerkezeteket izolálják és tisztítják.

 


6s_standardization

Standardizáció

A gyógynövényekben számos különféle aktív hatóanyag található meg. A Pharmanex® szigorú, szabadalmazott szabványosítási eljárás keretében (legalább egy releváns marker molekuláig) optimalizálja az adott termék aktív összetevőit. A Pharmanex® kapszulák mindegyike ugyanakkora mennyiségben tartalmaz minden egyes aktív összetevőt.


Garantáljuk termékeink biztonságosságát

Biztonság

A termékek biztonságosságát szavatoló szigorú szabványok felállításában a Pharmanex® jár az élen. A tudósok ellenőrzik, majd dokumentálják az adott termék használatával és biztonságosságával kapcsolatos adatokat. Kizárólag a klinikai tesztek során hatékonynak talált dózisban alkalmazzuk az aktív hatóanyagot, és ezt az értéket a Pharmanex® által kiadott adatok alapján megerősítetjük. Minden egyes termék címkéje tartalmaz használati utasítást, valamint a termékkel összefüggő figyelmeztető információt.


a megvalósításhoz szükséges tudományos standardok betartása

Igazolás

A Pharmanex® csak preklinikai és klinikai tanulmányokkal bizonyított tényeket használ fel a termékkel kapcsolatos állításokhoz. A Pharmanex® a meglévő klinikai adatokat felülvizsgálja, és szükség esetén saját költségén további vizsgálatokat végeztet el. Néhány vizsgálat eredményeit ezután nagyobb nemzetközi folyóiratoknak is elküldik felülvizsgálatra. A tudományos szabványok betartásával végzett bizonyítási eljárásoknak köszönhetően a Pharmanex® a természetes egészségvédő termékek vezető gyártója. A részletekbe menő odafigyelés, a szigorúan tudományos tesztelés és a minőség iránti elkötelezettségünk biztosítja, hogy  minden egyes Pharmanex® termék teljes mértékben biztonságos és hatékony. A 6S minőségbiztosítási eljárás tette lehetővé, hogy a Pharmanex® az iparág vezetőjévé váljon a minőség és hatékonyság tekintetében.