Kutatóközpontok & Laboratóriumok

Kutatóközpontok & Laboratóriumok

A Nu Skin® büszke a legmodernebb felszereléssel ellátott, 75 belsős tudóst alkalmazó intézeteire, amelyek 150, világszínvonalú intézményeket képviselő kutatóval tartják a kapcsolatot a világ minden pontján.A Nu Skin kutatóközpontjai és laboratóriumai többek közt:

 

provo_lab_87

Nu Skin Enterprises Öregedésgátlási Központ (Provo, Utah, Egyesült Államok)

A Pharmanex/Nu Skin Testápolási Kutatóintézet 2001 decemberében nyitotta meg kapuit a utahi Provóban. Az 1500 négyzetméter területû intézményben egy tudományos könyvtár és a legmodernebb tudományos berendezések is megtalálhatóak. A Nu Skin Enterprises Öregedésgátlási Központot saját kutatások és fejlesztések, minõségbiztosítás/minõségellenõrzés, mikrobiológiai tesztek elvégzése és elemzési módszerek fejlesztésének céljával hozták létre. A vállalat fogyasztók tájékoztatása iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint az intézetben elhelyezett informatív termékkijelzők és a folyamatban lévő kutatásokba bepillantást engedő hatalmas belső"ablakok". Az intézet szorosan együttműködik a többi Pharmanex® kutatóállomással, és munkatársaink különféle kommunikációs- és képzési programok útján folytathatnak eszmecserét.


beijing_center_87

Pharmanex Pekingi Klinikai és Farmakológiai Központ
A Pharmanex Pekingi Klinikai és Farmakológiai Központja számos, a természetes termékek farmakológiájával, toxikológiájával, klinikai hatásaival és hatásmechanizmusaival kapcsolatos kutatást végez. A központ 750 nm-es laboratóriumból és irodákból áll, ahol 19 kutató tevékenykedik (5 PhD-s, orvosdoktorok és professzorok, 5 mesterdiplomás). A csapat tagjainak szakterülete a klinikai gyógyászat, a farmakológia, a fiziológia, a biokémia, a molekuláris biológia, a sejtbiológia, a gombatan, a toxikológia, a táplálkozástudomány és természetes termékek kémiai vizsgálata. Nyolcan közülük 20 éves kutatói tapasztalattal rendelkeznek különböző, biológiához kapcsolódó területeken. A központ kiemelkedő szerepet játszik a Pharmanex® klinikai és preklinikai kutatásaiban és termékfejlesztésében. A Pharmanex 6S® minőségbiztosítási eljárás részeként a pekingi központ a kiválasztási, biztonsági és a bizonyítási fázisok minden aspektusában részt vállal.

 

shanghai_rd_center_87

Pharmanex Sanghaji Kutatásfejlesztési Központja

Az 1996-ban alakult Pharmanex Sanghaji Kutatásfejlesztési Központ eredetileg a Fudan Egyetem korszerű laboratóriumaiban helyezkedett el. 2002-ben a Pharmanex első kínai kutásfejlesztő intézete átkerült a sanghaji Zhangjiang Hi-Tech Parkba. A központ 1100 négyzetméteres területén laboratóriumok és irodák kaptak helyet; 33 tudományos munkatárs dolgozik a létesítményben, akiknek több mint fele PhD és mesterfokozattal rendelkezik. A központ feladata az információ- és hírelemzés, a természetes termékek kémiai vizsgálata, a gyártási folyamat fejlesztése, és analitikus ismeretek fejlesztése a minőségbiztosítás támogatására. A központ igazgatója, Dr. Min Li, az egyik legelismertebb, természetes gyógytermékek kutatásával foglalkozó tudós Kínában.

 

 

 

Divider
Bejelentkezés
Sikertelen bejelentkezés. Kérjük, próbálja újra!
No sponsor found.
You are not allowed to shop in this country.
You were logged out for inactivity.
A kampányajánlat kihasználásához jelentkezzen be!
Please Log In