Kutatóközpontok & Laboratóriumok

Kutatóközpontok & Laboratóriumok

A Nu Skin® büszke a legmodernebb felszereléssel ellátott, 75 belsős tudóst alkalmazó intézeteire, amelyek 150, világszínvonalú intézményeket képviselő kutatóval tartják a kapcsolatot a világ minden pontján.A Nu Skin kutatóközpontjai és laboratóriumai többek közt:

 

Nu Skin Enterprises Öregedésgátló Kutatóközpont

Nu Skin Enterprises Öregedésgátlási Központ (Provo, Utah, Egyesült Államok)

A Pharmanex/Nu Skin Testápolási Kutatóintézet 2001 decemberében nyitotta meg kapuit a utahi Provóban. Az 1500 négyzetméter területû intézményben egy tudományos könyvtár és a legmodernebb tudományos berendezések is megtalálhatóak. A Nu Skin Enterprises Öregedésgátlási Központot saját kutatások és fejlesztések, minõségbiztosítás/minõségellenõrzés, mikrobiológiai tesztek elvégzése és elemzési módszerek fejlesztésének céljával hozták létre. A vállalat fogyasztók tájékoztatása iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint az intézetben elhelyezett informatív termékkijelzők és a folyamatban lévő kutatásokba bepillantást engedő hatalmas belső"ablakok". Az intézet szorosan együttműködik a többi Pharmanex® kutatóállomással, és munkatársaink különféle kommunikációs- és képzési programok útján folytathatnak eszmecserét.

 

Pharmanex Peking Klinikai és and Gyógyszerészeti Központ

Pharmanex Pekingi Klinikai és Farmakológiai Központ
A Pharmanex Pekingi Klinikai és Farmakológiai Központja számos, a természetes termékek farmakológiájával, toxikológiájával, klinikai hatásaival és hatásmechanizmusaival kapcsolatos kutatást végez. A központ 750 nm-es laboratóriumból és irodákból áll, ahol 19 kutató tevékenykedik (5 PhD-s, orvosdoktorok és professzorok, 5 mesterdiplomás). A csapat tagjainak szakterülete a klinikai gyógyászat, a farmakológia, a fiziológia, a biokémia, a molekuláris biológia, a sejtbiológia, a gombatan, a toxikológia, a táplálkozástudomány és természetes termékek kémiai vizsgálata. Nyolcan közülük 20 éves kutatói tapasztalattal rendelkeznek különböző, biológiához kapcsolódó területeken. A központ kiemelkedő szerepet játszik a Pharmanex® klinikai és preklinikai kutatásaiban és termékfejlesztésében. A Pharmanex 6S® minőségbiztosítási eljárás részeként a pekingi központ a kiválasztási, biztonsági és a bizonyítási fázisok minden aspektusában részt vállal.

 

Pharmanex Shanghai Kutatásfejlesztési Központ

Pharmanex Sanghaji Kutatásfejlesztési Központja

Az 1996-ban alakult Pharmanex Sanghaji Kutatásfejlesztési Központ eredetileg a Fudan Egyetem korszerű laboratóriumaiban helyezkedett el. 2002-ben a Pharmanex első kínai kutásfejlesztő intézete átkerült a sanghaji Zhangjiang Hi-Tech Parkba. A központ 1100 négyzetméteres területén laboratóriumok és irodák kaptak helyet; 33 tudományos munkatárs dolgozik a létesítményben, akiknek több mint fele PhD és mesterfokozattal rendelkezik. A központ feladata az információ- és hírelemzés, a természetes termékek kémiai vizsgálata, a gyártási folyamat fejlesztése, és analitikus ismeretek fejlesztése a minőségbiztosítás támogatására. A központ igazgatója, Dr. Min Li, az egyik legelismertebb, természetes gyógytermékek kutatásával foglalkozó tudós Kínában.

 

 

 

 

 

Divider