Oletko vielä täällä?

JATKA

Palkkiot

velocity-web-page-banner-01

Näet koko EMEA-alueen Velocity-myyntipalkkiosuunnitelman napsauttamalla tästä.

Nu Skinin brändikumppaniksi ryhtyminen ei maksa mitään eikä siihen vaadita tuotteiden tai pakkausten ostamista. Lisäksi brändikumppanit ansaitsevat komissioita vain, kun tuotteita myydään. Muiden rekrytoinnista liiketoimintaan ei makseta palkkiota. Kun tuotteita palautetaan palautuskäytäntömme mukaisesti, kaikki aiemmin maksetut komissiot peritään nopeasti takaisin.

 

Kaikkien myyntimahdollisuuksien tapaan Nu Skinin brändikumppanien ansaitsemat palkkiot vaihtelevat suuresti useiden tekijöiden johdosta, joita ovat mm. liiketoimintaan omistettu aika, omistautumisen taso ja myynti- ja johtamiskyvyt. Jotkut brändikumppanit menestyvät, mutta monet muut eivät.

 

Antaaksemme realistiset odotukset Nu Skinin brändikumppanin tulomahdollisuuteen liittyen, olemme julkaisseet kattavan yhteenvedon myyntipalkkioista, joita on maksettu maailmanlaajuisen myyntipalkkiojärjestelmämme eri tasoilla. Nämä summat päivitetään vuosittain ja julkaistaan jokaisen soveltuvan Nu Skinin alueen/markkina-alueen virallisella sivustolla.


EMEA-ALUEEN BRÄNDIKUMPPANIEN ANSIOIDEN YHTEENVETO VUODELLE 2022

Brändikumppanien ansioiden yhteenvedon tulostettava versio löytyy napsauttamalla tästä.