Oletko vielä täällä?

JATKA

Palautuskäytäntö

Ymmärrämme, että asiat voivat muuttua. Asiakkaat saattavat päättää, että he eivät enää halua tuotetta oston jälkeen, ja samalla tavoin Nu Skinin brändikumppaneiksi ryhtyneet henkilöt voivat päättää, että liiketoimintamahdollisuus ei ole heitä varten. Nu Skin Enterprises International, Inc.:in (Nu Skin) ja sen brändikumppanien pääasiallisena tarkoituksena on myydä korkealuokkaisia tuotteita asiakkaille. Jos asiakas tai brändikumppani haluaa palauttaa Nu Skinin tuotteen, seuraava palautuskäytäntö soveltuu vähittäismyyntiasiakkaisiin, jäseniin ja brändikumppaneihin:

 

 

Asiakkaat Ja Jäsenet

 

Nu Skin tarjoaa brändikumppaneiden vähittäismyyntiasiakkaille ja jäsenille seuraavan hyvityksen:

 

(a) Sata prosenttia (100 %) ostohinnasta (sis. ALV) tuotteesta, jonka Nu Skin myi jäsenelle tai asiakkaalle, sekä alkuperäiset toimituskustannukset (ei sisällä pikatoimituksen lisäkustannuksia), jos palautettu tuote on avaamaton ja jälleenmyyntikunnossa ja palautetaan asiakkaan tai jäsenen omalla kustannuksella 14 päivän kuluessa toimituspäivästä.

 

(b) Sata prosenttia (100 %) ostohinnasta (sis. ALV) tuotteesta, jonka Nu Skin myi jäsenelle tai asiakkaalle, jos palautettu tuote on avaamaton ja jälleenmyyntikunnossa ja palautetaan asiakkaan tai jäsenen omalla kustannuksella 90 päivän kuluessa ostopäivästä.

 

 

Brändikumppanit

 

Nu Skin antaa brändikumppanille seuraavan hyvityksen:

 

(a) Sata prosenttia (100 %) ostohinnasta (sis. ALV) tuotteesta, jonka Nu Skin myi brändikumppanille sekä alkuperäiset toimituskustannukset (ei sisällä pikatoimituksen lisäkustannuksia), jos palautettu tuote on avaamaton ja jälleenmyyntikunnossa ja palautetaan brändikumppanin omalla kustannuksella 14 päivän kuluessa toimituspäivästä.

 

(b) Sata prosenttia (100 %) ostohinnasta (sis. ALV) tuotteesta, jonka Nu Skin myi brändikumppanille, jos palautettu tuote on avaamaton ja jälleenmyyntikunnossa ja palautetaan brändikumppanin omalla kustannuksella 1 kuukauden (30 päivän) kuluessa toimituspäivästä.

 

(c) Yhdeksänkymmentä prosenttia (90 %) ostohinnasta (sis. ALV) tuotteesta, jonka Nu Skin myi brändikumppanille, jos palautettu tuote on avaamaton ja jälleenmyyntikunnossa ja palautetaan brändikumppanin omalla kustannuksella kahdentoista (12) kuukauden kuluessa ostopäivästä.

 

 

Lisätietoja

 

Voit myös erikseen palauttaa kaupallisessa jälleenmyyntikunnossa olevia tuotteita, jotka on myyty osana liiketoimintapakkausta. Tuotteiden hinta hyvitetään asiamukaisesti alennetun hinnan mukaisesti.

 

Lisätietoja Nu Skinin palautus- ja hyvityskäytännöstä saa katsomalla toimintaperiaatteiden ja menettelytapojen kappaletta 2, kohtaa 5 ja 6.