Oletko vielä täällä?

JATKA

Liiketoiminnan Tiedotukset

Ajoittain yhtiö julkaisee tärkeitä päivityksiä tai ”tiedotuksia”, joilla voi olla merkittävä vaikutus brändikumppanin liiketoimintaan ja yhtiön maineeseen. Pyydämme brändikumppaneita tarkistamaan tiedotukset usein, sillä ne voivat muuttua ja muuttuvatkin usein. Alla listattujen tiedotusten rikkominen saattaa johtaa kurinpidollisiin toimenpiteisiin. Katso Ota meihin yhteyttä -kohdasta tietoja siitä, kuinka yhtiöön otetaan yhteyttä, jos on kysyttävää tai halutaan ilmoittaa rikkomuksista.

 

Lash + Brow Serum:

 

Nu Colour Lash + Brow Serum on NYT SAATAVILLA! Kun jaat innostustasi sosiaalisessa mediassa tai muulla tavoin, varmistathan, että kaikki sisältö noudattaa yhtiön hyväksymiä tuoteväittämiä sekä Lash + Brow Serumin ohjeissa määriteltyjä periaatteita. Huomaathan myös, että kaikki ennen ja jälkeen -kuvat on lähetettävä Nu Skinin hyväksyttäviksi ennen niiden jakamista. Lash + Brow Serumin ohjeet löydät täältä.

 

ageLOC WellSpa iO:

 

ageLOC WellSpa iO on yksi uusimmista tuotteistamme. Se on upea laite, jonka käytöstä on todistettuja hyötyjä. Nyt kun WellSpa iO julkistetaan markkina-alueilla ympäri maailmaa, muistathan pitäytyä ainoastaan hyväksytyissä käyttöohjeissa ja tuoteväittämissä. Ne löytyvät markkina-alueesi verkkosivustolta ja tuotetietosivulta. Vaikka sinä tai asiakkaasi olisitte saaneet erinomaisia tuloksia WellSpa iO:n käytöstä, vain Nu Skinin vahvistamia virallisia tuoteväittämiä voidaan jakaa.

 

Lisätietoja saat tutustumalla WellSpa iO:n myynninedistämistä koskeviin ohjeisiin sekä tuotetietosivuun.

 

 

EmpowerSTART:

 

Nu Skin on innoissaan voidessaan esitellä EmpowerSTART-kannustinohjelman, joka tarjoaa brändikumppaneille mahdollisuuden ansaita uskomattomia bonuksia saavuttamalla tärkeitä suoritusten virstanpylväitä. Tätä uutta kannustinta edistettäessä on elintärkeää, että kaikki brändikumppanit noudattavat tarkasti EmpowerSTART-kannustimen ohjeita. EmpowerSTART-kannustimen edistäminen tavalla, joka ei ole yhdenmukainen näiden ohjeiden kanssa, on ehdottomasti kiellettyä.

 

TikTok:

 

Tiktokin yhteisösäännöt kieltävät monitasomarkkinointia edistävän tai kuvaavan sisällön julkaisemisen ja jakamisen. Hyvän tekemisen missiomme mukaisesti ja yhtiön maineen ylläpitämiseksi brändikumppanit eivät saa edistää liiketoimintamahdollisuuksia TikTok-alustan kautta. Tämä koskee myös Nu Skiniin liittyviä tapahtumia, kannustuspalkkiomatkoja ja kumppanikampanjoita koskevia julkaisuja. Brändikumppanit voivat käyttää TikTokia ainoastaan yrityksen tuotteiden edistämiseen, kunhan sisältö ei riko Nu Skinin toimintaperiaatteita ja menettelytapoja eikä TikTokin yhteisösääntöjen muita kohtia, maakohtaiset vaatimukset, rajoitukset ja väittämät huomioon ottaen.

 

WhatsApp:

 

Tunnettu maailmanlaajuinen viestintäalusta WhatsApp on hiljattain päivittänyt liiketoiminnan ja kaupan käytäntöjään erillisen yrityssovelluksensa osalta. Tätä ei tule sekoittaa henkilökohtaiseen WhatsApp-sovellukseen. Kaikkiin yritystyökaluihin sovellettavat käytännöt, WhatsApp Business -sovellus ja WhatsApp Business Solution mukaan lukien, kieltävät yrityksiä harjoittamasta liiketoimintaa monitasomarkkinointiin liittyvillä tuotteilla tai palveluilla. Tämän käytännön mukaisesti kaikkien erillistä WhatsApp-yrityssovellusta tai -työkaluja käyttävien brändikumppanien tulee välittömästi lopettaa Nu Skinin tuotteiden ja liiketoimintamahdollisuuksien edistäminen WhatsApp-yritysalustalla.

Pinterest:

 

Pinterestin mainosohjeisto kieltää käyttäjiä julkaisemasta tietyntyyppisiä mainoksia, monitasomarkkinointimalleihin liittyvät mainokset mukaan lukien. Ohjeet lisäksi kieltävät kaiken sisällön julkaisun/jakamisen, joka liittyy painonpudotukseen, myös mainokset. Tämän vuoksi brändikumppanit eivät saa millään tavoin käyttää mainoksia Pinterestissä edistämässä Nu Skinin liiketoimintamahdollisuutta, tuotteita tai painonhallintaohjelmia – ei edes mainoksia, jotka olisi osoitettu vain tietyille suoraan osallistuville henkilöille. Brändikumppanit saavat kuitenkin jatkaa pin-lisäyksien käyttöä jakaakseen tietoja tuotteista ja liiketoimintamahdollisuudesta Nu Skinin sosiaalisen median jakamisohjeiden mukaisesti. Kaiken sisällön tulee myös noudattaa Pinterestin maksullisen kumppanuuden ohjeita, mukaan lukien hyväksyntävaatimukset (esim. #ad, #sponsored).

 

Näitä liiketoiminnan tiedotuksia ei ole tarkoitettu korvaamaan Nu Skinin käytäntöjä eikä ohjeasiakirjoja. Brändikumppanien tulee noudattaa kaikkia asiakirjojen Ohjeet tiedon jakamiseen sosiaalisessa mediassa, Mahdollisuutta koskevien lausuntojen ohjeet ja Tuotteita koskevat mediaohjeet sekä kaikkien muiden yhtiön toimittamien ohjeasiakirjojen vaatimuksia.