Oletko vielä täällä?

JATKA

Lupauksemme Sinulle

Missionamme on olla hyvän asialla, ”force for good”, voimaannuttamalla ihmisiä parantamaan elämäänsä. Tämän mission mukaisesti olemme omistautuneet tarjoamaan kuluttajille korkeatasoisen suojauksen. Haluamme, että jokainen Nu Skiniin osallistuva kuluttaja saa positiivisen kokemuksen. Tämä on lupauksemme sinulle.

 

Ei rekisteröintimaksua. Emme vaadi uusia osallistujia maksamaan rekisteröintimaksua tai pääsymaksua. Haluamme, että voit vapaasti testata mahdollisuutta ilman kuluja tai ennakkokustannuksia.

 

Ei tuotteiden ostovaatimusta. Sinun ei tarvitse ostaa tuotteita osallistuaksesi mahdollisuuteemme. Itse asiassa tuotteiden ostaminen uutena brändikumppanina ei auta sinua pätevöitymään komissiomaksuun, anna kelpoisuutta korkeamman tason komissioihin tai mitään etua. Ainoa syy innovatiivisten tuotteidemme ostotarpeeseen uutena brändikumppanina on se, että olet kiinnostunut käyttämään niitä itse.

 

Tarjoamme käsittely- ja toimituspalveluita. Tarjoamme käsittely- ja toimituspalveluita (ilman sinulle aiheutuvia kustannuksia) asiakkaillesi, jotta sinun ei tarvitse ylläpitää varastoa. Asiakkaasi voivat ostaa suoraan Nu Skiniltä, ja sinä saat komissioita heidän ostoistaan, jos he antavat brändikumppanitunnuksesi ostaessaan tuotteita.

 

Antelias tuotteiden palautuskäytäntö. Meillä on 100 %:n rahat takaisin -takuu sekä alkuperäisten toimituskustannusten (ei sisällä pikatoimituksen lisäkustannuksia) palautus 14 päivän kuluessa toimituspäivästä koskien kaikkia avaamattomia tuotteita. Meillä on myös 100 %:n rahat takaisin -palautuskäytäntö 30 päivän ajan toimituspäivästä koskien kaikkia avaamattomia tuotteita. Jos ostat enemmän tuotteita kuin pystyt jälleenmyymään tai käyttämään, ja yli 30 päivää on kulunut, palautamme 90 % kyseisten tuotteiden ostohinnasta 12 kuukauden ajan ostopäivästä. Toisin kuin jotkut kilpailijat, emme vaadi brändikumppanin tilin irtisanomista tämän edun hyödyntämiseksi. Emme halua pakottaa sinua valitsemaan rakentamasi liiketoiminnan lopettamisen ja anteliaan palautuskäytäntömme hyödyntämisen välillä, jos sinulle jää enemmän tuotteita kuin mitä voit myydä.

 

Tulomahdollisuuden läpinäkyvyys. Olemme läpinäkyviä mahdollisuutemme tulopotentiaalin suhteen. Tarjoamme täydelliset tiedot kaikkien aktiivisten brändikumppaniemme ja Brand Representativien keskimääräisestä kuukausittaisesta komissiotasosta ja brändikumppaneiden prosenttiosuudet jokaisella myyntipalkkiosuunnitelman tasolla. Nämä ovat saatavilla sivustollamme rekisteröitymisprosessin aikana, ja niitä voi katsoa täällä.

 

Myyntihenkilöstön eettinen säännöstö.  Pyydämme myyntihenkilöstöä noudattamaan Nu Skinin eettistä säännöstöä, joka löytyy täältä. Jos tiedät brändikumppanin tai Brand Representativen, joka ei noudata näitä eettisiä sääntöjä, voit ilmoittaa asiasta sääntöjen noudattamisen ja brändin maineen osastollemme käyttämällä Ota meihin yhteyttä -sivulla olevaa vaihtoehtoa.