Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Recompensele livrării automate – Programul de loialitate

 

Recompensele livrării automate - PROGRAMUL RECOMPENSELOR LIVRĂRII AUTOMATE

 

 

Anularea comenzii ADR

 

 

Rescriere ADR

 

 

Comandă ADR în așteptare

 

 

Puncte de produse ADR

 

 

ADR General

 


Cum pot anula comanda ADR?

 

Puteți să anulați comanda ADR online selectând Ștergere ADR pe pagina Controlare ADR.


Există o taxă pentru anularea recompenselor livrării automate?

 

Nu, nu există taxă de anulare.


Pot să reactivez o comandă ADR după ce a fost anulată?

 

Da, puteți să reactivați o comandă ADR după ce a fost anulată. Dar nu veți păstra punctele de produse. Totuși, dacă notificați compania în termen de 30 de zile de la ștergere și solicitați reinstalarea punctelor de produse șterse, atunci punctele vor fi reinstalate. Dacă nu, punctele de produse câștigate anterior vor fi șterse și veți porni de la început, câștigând punte de produse în valoare de 20% pentru comenzile ADR lunare și 10% pentru comenzile ADR bilunare.


Cum pot reactiva o comandă ADR anulată?

 

Puteți să reactivați comanda ADR anulată contactând Serviciul local de relații cu clienții. Dacă sunați în termen de 30 de zile din momentul anulării comenzii dumneavoastră ADR, veți primi înapoi soldul anterior al punctelor pentru comanda dumneavoastră ADR reactivată.


Ce este o rescriere?

 

O comandă rescrisă reprezintă o nouă comandă ADR care urmează să înlocuiască comanda ADR existentă pentru luna în curs. De exemplu, dacă în mod normal este stabilită o expediere a comenzii lunare ADR pentru data de 20 a fiecărei luni, puteți să plasați online comanda rescrisă în data de 12 cu produs(e) diferit(e) cu cel puțin 50 SV după reducere (dacă vreți să vă bucurați de beneficiile complete ADR), o metodă diferită de plată și o adresă diferită de expediere și să înlocuiți comanda dumneavoastră programată a fi expediată pentru data de 20. Veți primi aceeași reducere la prețul produsului și aceleași puncte de produse oferite în mod normal, iar expedierea lunară pur și simplu va fi plasată în așteptare până luna următoare.


Comanda rescrisă trebuie să fie de cel puțin 50 SV după reducere?

 

Dacă vreți să vă bucurați de beneficiile complete ADR, atunci da, rescrierea trebuie să fie de cel puțin 50 SV după reducere.


De câte ori pe an pot rescrie o comandă?

 

Puteți rescrie o comandă ADR o dată în fiecare lună.


Rescrierea îmi modifică permanent comanda?

 

Nu, rescrierea nu modifică permanent o comandă.


Dacă îmi rescriu comanda, acest lucru îmi va modifica permanent data de expediere?

 

Nu, dacă rescrieți comanda ADR, comanda inițială ADR va fi reluată automat luna următoare, la data de expediere specificată.


Ce este o punere în așteptare a comenzii ADR?

 

Punerea în așteptare apare atunci când comanda dumneavoastră ADR nu este livrată într-o anumită lună.


Cum pot să pun comanda ADR în așteptare?

 

Pentru a pune o comandă ADR în așteptare, trebuie să contactați Serviciul local de Relații cu Clienții. Deși puteți modifica cu ușurință data livrării, nu puteți să puneți o comandă ADR online în așteptare.


De câte ori pe an pot să pun comanda în așteptare?

 

Puteți să puneți comanda ADR în așteptare pentru cel mult 3 luni/expedieri pe an.


Ce se întâmplă dacă trebuie să pun comanda ADR în așteptare de mai mult de 3 ori pe an?

 

Veți pierde calitatea de membru ADR și beneficiile asociate comenzii ADR respective.


Pentru cât timp pot pune o comandă în așteptare?

 

Punerea în așteptare rezultă în omiterea unei livrări. După această perioadă, comanda ADR va fi reluată automat.Pot răscumpăra punctele de produse în alte țări?

 

Nu, puteți să răscumpărați punctele de produse numai în țara în care au fost câștigate. Exemplu: dacă aveți o comandă ADR în Germania, puteți să răscumpărați punctele de produse numai în Germania.


Dacă returnez un produs, punctele de produse câștigate vor fi deduse?

 

Da, cantitatea de puncte de produse obținută pentru produse va fi dedusă din punctele totale.


Pierd punctele de produse dacă anulez comanda mea ADR?

 

Da, acestea vor fi șterse la sfârșitul lunii în care este anulată comanda ADR.


Există produse care nu generează puncte de produse?

 

Da, pentru unele produse nu generează puncte de produse, cum ar fi accesoriile Nu Colour, pachetele și produsele cu preț redus și cele mai multe pachete promoționale (cu excepția pachetelor ADR).


Există restricții cu privire la produsele care pot fi achiziționate cu punctele de produse?

 

Da, puteți să achiziționați numai produse Nu Skin și Pharmanex. Sunt excluse colecțiile de produse, produsele la preț redus și pachetele promoționale, pachetele promoționale ADR, pungile VitaMeal de la Nourish the Children și alte produse care sunt restricționate în acest sens.


Câștig puncte SV pentru produsele răscumpărate cu puncte de produse?

 

Nu, nu se oferă SV produselor răscumpărate cu puncte de produse.


Când sunt acordate punctele de produse?

 

Punctele de produse sunt acordate în prima zi lucrătoare a fiecărei luni pentru achizițiile din luna anterioară.


Pot răscumpăra punctele de produse imediat după ce plasez comanda ADR?

 

Nu, punctele de produse sunt acordate în prima zi lucrătoare a fiecărei luni pentru achizițiile din luna anterioară. Acestea pot fi răscumpărate doar după ce sunt vizibile în contul dumneavoastră.


Cum pot fi răscumpărate punctele de produse?

 

Punctele de produse pot fi răscumpărate online prin instrumentul Controlare ADR sau e-mail prin intermediul Serviciului local de Relații cu Clienții. Punctele de produse pot fi răscumpărate numai atunci când tot prețul produsului poate fi răscumpărat cu puncte de produse.


Cum pot vedea câte puncte de produse am disponibile?

 

Puteți verifica online sau prin intermediul Serviciului de Relații cu Clienții. Puteți să vedeți și punctele de produse disponibile, câștigate sau răscumpărate, precum și punctele de produse care urmează să expire.


Plătesc taxe și costuri de expediere atunci când folosesc puncte de produse?

 

Nu, în Europa și Rusia nu trebuie să plătiți taxe pentru produsele gratuite. În plus, nu trebuie să plătiți taxe de expediere suplimentare dacă produsele dumneavoastră gratuite sunt adăugate unei comenzii ADR existente sau unei alte comenzi. În cazul în care comanda conține numai produse gratuite, se vor aplica taxe de expediere standard.


Pot returna un produs achiziționat cu puncte de produse?

 

Nu, produsele achiziționate cu puncte de produse nu sunt rambursabile.


Pot răscumpăra punctele de produse online?

 

Da, puteți să le răscumpărați sub forma unei comenzi unice sau cu comanda ADR. Nu este necesar un minim de puncte SV pentru a folosi punctele de produse pentru oricare dintre comenzi.


Rescrierile îmi afectează punctele de produse?

 

Nu, comenzile rescrise nu afectează punctele de produse. Veți continua să câștigați puncte de produse pentru comanda rescrisă așa cum câștigați pentru comanda ADR normală.


Un produs trebuie să fie achitat integral cu puncte de produse sau pot plăti o parte cu puncte de produse și o parte cu o altă metodă de plată?

 

Nu, produsul trebuie plătit integral cu puncte de produse.


Care sunt principalele beneficii ale programului ADR?

 

Pe lângă posibilitatea controlării comenzii ADR oricând doriți pe internet, puteți să câștigați puncte de produse pentru comenzile lunare sau bilunare, care pot fi utilizate pentru produse gratuite.


Care sunt recompensele ADR?

 

Recompensele includ o procesare lunară automată într-o dată aleasă de dumneavoastră, (între ziua 2 și 24 a lunii, cu excepția zilei 15) și puncte de produse gratuite la comenzi pentru a răscumpăra produse în viitor. Numai comenzile ADR care conțin produsele acceptate vor câștiga puncte de produse.


Cum pot să mă înscriu pentru ADR?

 

Puteți să vă înscrieți online făcând clic aici.


Există anumite cerințe pentru a crea un cont ADR?

 

Nu, nu există cerințe pentru a crea un cont ADR. Totuși, pentru a câștiga puncte de produse, comanda dumneavoastră ADR trebuie să aibă valoarea de cel puțin 50 SV după reducere. Dacă valoarea minimă nu este atinsă atunci comanda ADR devine o comandă lunară obișnuită, fără beneficiile oferite de ADR.


Pot avea o comandă ADR livrată de mai multe ori pe lună?

 

Nu, fiecare comandă ADR poate fi livrată o singură dată pe lună. Totuși, puteți avea mai multe comenzi ADR în paralel pe același număr ID Nu Skin.


Există restricții cu privire la produsele care pot fi comandate prin ADR?

 

În comanda ADR puteți să includeți colecții de produse, pungi de VitaMeal de la Nourish the Children, dar acestea nu vor mai primi nicio altă reducere. Totuși, pentru a câștiga puncte de produse pentru comanda dumneavoastră ADR, puteți să includeți în comanda ADR orice produs individual de la mărcile Nu Skin și Pharmanex care are SV complet.


Cum pot modifica (controla) comanda mea ADR?

 

Puteți efectua modificări la comenzile ADR online. Opțiunea pentru gestionare comenzilor ADR se află în meniul listă cu numele dumneavoastră din colțul din partea dreaptă, sus a ecranului.


Până când pot face modificări la comanda mea ADR?

 

Vă recomandăm să efectuați orice modificări cu cel puțin 5 zile lucrătoare înaintea datei de procesare (dacă metoda de plată debit direct este disponibilă pe piața dumneavoastră și alegeți această metodă de plată, vă rugăm să contactați Serviciul local de Relații cu Clienții pentru a primi informațiile corecte cu privire la modificarea comenzii ADR) pentru a fi siguri că aceste modificări au efect.


Voi primi o notificare atunci când comanda mea este expediată?

 

Da, veți primi un e-mail cu 5 zile înainte de livrarea comenzii. De asemenea, vi se va trimite un e-mail de confirmare atunci când comanda este creată, iar un e-mail de urmărire este trimis de fiecare dată când comanda ADR este expediată. Acest e-mail conține informații care vă ajută să urmăriți comanda până în momentul primirii sale.


Cum pot să plătesc comanda ADR?

 

Puteți să plătiți pentru comanda ADR cu cardul de credit sau să optați pentru o metodă de plată disponibilă pe piața dumneavoastră.


Ce poate fi controlat online?

 

Puteți să schimbați produsele, frecvența livrării, metoda de plată (transfer bancar sau card de credit), adresele, să rescrieți comanda și să răscumpărați punctele de produse (pentru informații suplimentare, consultați secțiunea despre rescriere). Singurul lucru care nu poate fi modificat online este punerea în așteptare a unei comenzi ADR.


Care sunt avantajele creării/modificării unei comenzi ADR online?

 

Avantajele creării/modificării unei comenzi ADR online sunt: taxe de expediere reduse*, iar modificarea este efectuată imediat fără a pierde timpul.

 

*Unele pieţe/regiuni specifice sau insule sunt excluse din acest plan de reducere (Islanda, Insulele Canare şi Departamentele Franceze de peste oceane).


Ce ar trebui să fac dacă încep să acumulez prea multe produse?

 

Dacă observați că înregistrați un exces de produse în stoc, ajustați comanda pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Puteți să schimbați produsele sau data expedierii.


Ce se întâmplă dacă un produs nu este în stoc?

 

Dacă un articol nu este în stoc, atunci articolul respectiv va fi eliminat din comanda ADR, fiind adăugat automat de îndată ce este din nou în stoc.


Ce se întâmplă dacă este refuzat cardul meu de credit pentru plata comenzii ADR?

 

Nu te îngrijora, dacă este refuzată plata cu cardul de credit, vom încerca să procesăm plata din nou. După a treia încercare nereușită, comanda va fi anulată, dar ADR va rămâne activ.


 

Subiecte de ajutor

 


 

Nu găsiți ce căutați?

 

Contactați-ne