Mai ești acolo?

CONTINUĂ

 

Abonament Program ADR

 

 

Abonament Program ADR GENERAL

 

 

ADR inscriere puncte de produse

 

 

GESTIONARE abonament program ADR

 


Ce este un Abonament Program ADR?

 

Un Abonament program ADR este o procesare automată a comenzii lunare sau bilunare (odata la doua luni) la o data aleasa intre zilele 1 si 25 a lunii. Totodata, comenzile plasate prin inscriere va acorda puncte de produse cu care puteti rascumpara produse pe viitor. Doar comenzile plasate prin inscriere ADR care contin produse eligibile, cu o valoare totala de minim 50 SV va vor genera puncte de produse.


Care sunt recompensele programului de Abonament program ADR?

 

Pe langa faptul ca va puteti gestiona Abonament program ADR cand doriti dvs, puteti castiga puncte de produse pentru comenzile lunare sau bilunare (odata la doua luni) cu ajutorul careia puteti rascumpara produse, in conditiile stabilite inTermenii Abonament program ADR si Conditii.


Cum imi fac un Abonament program ADR?

 

O Inscriere ADR se poate fi creat online cu usurinta. Pentru a crea online o Inscriere ADR bilunara (procesat odata la doua luni) incepeti crearea unei Inscrieri ADR lunare, care dupa creare ii puteti modifica frecventa in meniul Gestionare Inscriere ADR, selectand ""editati"" la sectiunea de expediere.

Vă puteți inscrie online făcand click aici.


Există cerințe pentru a crea un Abonament ADR?

 

Nu, nu exista nici o cerinta pentru a crea o Inscriere ADR. Insa, pentru a profita de beneficiile Inscrieri ADR, toate comenzile care sunt plasate prin Inscrierea ADR trebuie sa aiba o valoare minima de 50 de SV in total.


Cum imi pot modifica Inscrierea ADR?

 

Puteti face modificari la Inscrierea ADR online. Sectiunea ""Gestionare Abonament ADR"" se gaseste in meniul derulant sub numele dvs, dupa ce v-ati autentificat pe www.nuskin.com.


Pană când ar trebui să fac modificari în Abonament ADR?

 

Modificare trebuie facute cu cel putin cinci (5) zile lucratoare inainte de data de procesare desemnata de dvs. Pentru plata prin debit direct (daca aceasta optiune este disponibila pe piata dvs), va rugam sa completati in avans formularul de mandat (digital sau hartie) pentru a va asigura ca Inscrierea dvs ADR poate fi procesat la data aleasa.


Primesc notificare cand comanda prin Abonament ADR este expediata?

 

Da, vi se va trimite un email cu 5 zile înainte de expedierea comenzii plasate prin Inscrierea ADR. La fel veti primi un email de confirmare a comenzii atunci cand comanda este creata, si un email de urmarire este trimis tot timpul când comanda dvs plasata prin Inscrierea ADR-ul este expediat. Acest email contine informații care vă asigură ca puteti urmari comanda pana cand o primiti.


Ce poate fi gestionat online?

 

Puteți modifica produsele, frecvența de expediere, modalitatea de plată, adresele, puteți expedia comanda imediat si puteți valorifica punctele de produse. De asemenea puteti sări peste o livrare in meniul Gestionare Inscriere ADR.


Ce se intampla daca un produs nu este in stoc?

 

In cazul in care un produs nu este pe stoc, acesta va fi eliminat din comanda dvs plasata prin Inscrierea ADR in acea luna, insa, ramane in Inscrierea ADR si va fi inclus in urmatoarea comanda prin Inscrierea ADR indata ce produsul este din nou pe stoc (fara notificare ulterioara).


Ce sunt punctele de produse dupa inscriere in ADR?

 

Punctele de produse ADR (a nu se confunda cu Volumul vânzărilor, ""SV"") sunt puncte de recompensă care pot fi câștigate prin achizitionarea unui produs din programul de inscriere ADR. Deși punctele de produse ADR sunt separate de volumul vanzarilor, folosim volumul vânzarilor pentru a calcula câstigurile și răscumpărările de puncte de inscriere ADR. Totalul Dvs acumulat de puncte de produse poate fi vizualizat in sectiunea de gestionare inscriere ADR online pe www.nuskin.com Informatii detaliate despre puncte de produse si calcularea acestora sunt disponibile la Termenii si Conditiile Abonement programa ADR aici.

SV-ul corespunzator pentru fiecare produs este notat pe pagina specifica produselor pe pagina locala de web Nu Skin (pentru distribuitori si membri) si in Lista de Preturi (pentru clienti, distribuitori si membri) disponibil pe pagina locala de web Nu Skin.


Există vreo diferență în ceea ce privește nivelul câștigarii punctelor de produse?

 

Da, in fiecare luna cand inscrierea Dvs ADR este procesata, veți primi 20% puncte de produse din valoarea de vanzare (SV) a inscrierii ADR pentru primele 12 comenzi. Incepând cu a 13-a comanda de inscriere ADR procesata veți castiga 30% în puncte de produse. Pentru comenzile Dvs bi-lunare (procesate in doua in doua luni) veți castiga 10% din valoarea SV a inscrierii ADR.


Imi pot valorifica punctele de produse in alte tari?

 

Nu, puteti valorifica punctele de produse numai in țara în care au fost caștigate. De exemplu: dacă aveți o inscriere ADR in Germania, vă puteți valorifica punctele de produse numai in Germania.


Dacă returnez un produs, vor fi deduse punctele de produse pe care le-am câștigat?

 

Da, valoarea punctelor de produse pe care produsul le-a generat va fi dedusă din punctele Dvs totale. Nu aveți voie să returnați produse care au fost achizitionate cu puncte de produse.


Dacă imi anulez inscrierea mea ADR, îmi pierd punctele de produse?

 

În cazul în care este ultima ta inscriere ADR pe aceea piața punctele vor fi șterse la sfarșitul lunii în care inscrierea ADR a fost anulat.


Exista produse care nu genereaza puncte de produse?

 

Da, unele produse nu sunt eligibile pentru a câștiga puncte de produse, cum ar fi - dar fără a se limita la: produse care sunt semnalizate ca atare pe pagina de web locala sau in lista de preturi; produse care au un pret redus, cum ar fi dar fara a se limita la kituri, pachete (cu exceptia pachetelor de inscriere ADR cand se aplica), articole promotionale si articole cu pret redus, articole de marca.


Există restricții cu privire la ceea ce pot cumpăra cu puncte de produse?

 

Da, puteți cumpăra numai produse Nu Skin și Pharmanex. Anumite produse sunt excluse cum ar fi dar fara a se limita la: produse care sunt marcate ca atare pe pagina locala web Nu Skin sau in lista de preturi; produse care nu sunt la pretul intreg (in special kituri, pachete, articole promotionale, articole intrerupte si produse cu preturi de inscriere ADR), articole de marca si Vitameal 30 de portii 1 punga (cu exceptia pachetelor de 2 sau 5 pungi). Produse noi lansate nu pot fi achizitionate in primele 3 luni de la data lansarii acestora; produsele noi lansate pot fi achizitionate cu puncte incepand de la luna a patra dupe introducere.


Cănd sunt acordate punctele mele de produse?

 

Punctele de produse sunt acordate în prima zi lucratoare a fiecarei luni pentru achizițiile din luna precedentă. Punctele pot fi valorificate numai după ce devin vizibile în contul Dvs Nu Skin sub sectiunea Gestionare inscriere ADR.


Cum pot fi valorificate punctele de produse?

 

Acestea pot fi răscumparate online prin instrumentul de gestionare inscriere ADR online pe www.nuskin.com. Punctele de produse pot fi valorificate numai atunci când întregul preț al unui produs poate fi plătit cu puncte de produse.


Cum pot vedea câte puncte de produse am disponibile?

 

Puteti verifica online dupa ce va logati in contul Dvs Nu Skin pe www.nuskin.com. Va rog sa alegeti meniul ""Gestionare inscriere ADR"". De asemenea veti putea vedea punctele de produse disponibile, deja rascumparate si punctele de produse care vor expira.


Platesc taxe și costuri de transport atunci când folosesc puncte de produse?

 

Nu trebuie să platiți taxe pentru produsele achizitionate cu puncte de produse. În plus, nu trebuie să platiți costuri suplimentare de transport dacă produsele Dvs gratuite sunt adăugate la o inscriere ADR existenta sau la o alta comanda. În cazul în care comanda conține numai produse achizitionate cu puncte de produse se vor aplica taxe standard de transport.


Există vreo data de expirare pentru punctele de produse?

 

Da, punctele de produse sunt disponibile in primele 12 luni de la data la care au fost obținute.


Caștig SV la produsele răscumparate cu puncte de produse?

 

Nu, nu se acorda SV pentru produsele valorificate cu punctele de produse.


Cum functioneaza "Expediati acum"?

 

O comanda ""Expediați acum"" este o noua comanda prin Inscrierea ADR care va inlocui comanda dvs. existenta din Inscrierea ADR pentru luna curenta. De exemplu, daca aveti in mod normal o livrare lunara prin Inscriere ADR în ziua 20 a fiecerei luni, puteti sa intrati online si sa plasezi o comanda ""Expediati acum"" in ziua 12 cu diferite produse. Aceasta comanda nu va schimba data si conținutul obisnuit al abonamentului ADR initial.

 

 • Conectati-vă la contul Dvs Nu Skin
 • Faceți click pe numele Dvs (în partea dreaptă sus a paginii)
 • Faceți click pe Gestionare Inscriere ADR
 • Selectați ADR-ul pe care doriți să-l expediați acum
 • Faceți click pe "Expediere acum" "sub comenzi"

Cum functionează "Omiteți o expediere" (pauză ADR)?

 

O pauză este atunci cand comanda Dvs ADR nu este expediata pentru o luna specificata. ""Omite o expediere"" va opri urmatoarea comanda.

 

 • Conectati-vă la contul Dvs Nu Skin
 • Faceți click pe numele Dvs (în partea dreaptă sus a paginii)
 • Faceți click pe Gestionare Abonament ADR
 • Selectați ADR-ul pe care doriți să o omiteți.
 • Faceți click pe "Omite o expediere” "sub comenzi"

De câte ori pot sări peste o expediere (a pune pauză pe Inscrierea ADR) într-un an calendaristic?

 

Puteti sari peste o expediere de 3 ori intr-un an calendaristic fara sa va anulati Abonament ADR.


Dacă omit expedierea inscrierii ADR, se omit si celelalte expedieri din contul meu?

 

Aveti opțiunea de a sări peste toate comenzile (una cate una) sau de a specifica ce comandă sa omiteți și ce inscriere ADR să puneți in așteptare.


Cum îmi anulez Abonament ADR?

 

Puteți anula inscrierea ADR Dvs online, selectand "Ștergere inscriere ADR" din secțiunea Controlare inscriere ADR.

 

 • Conectati-vă la contul Dvs Nu Skin (pe www.nuskin.com)
 • Faceți click pe numele Dvs (în partea dreaptă sus a paginii web)
 • Faceți click pe Controlare inscriere ADR

Îmi pot reactiva abonament ADR după ce a fost anulata?

 

Da. Puteți reactiva Abonement program ADR a Dvs după ce a fost anulata, dar nu veți păstra punctele de produse obținute anterior. Cu toate acestea, dacă notificați compania în termen de 30 de zile de la ștergere și solicitați restabilirea punctelor de produse șterse, atunci punctele vor fi reinstalate. Daca nu, punctele de produse primite anterior vor fi șterse și Dvs puteti relua de la capat.


 

Subiecte de ajutor

 


 

Nu găsiți ce căutați?

 

Contactați-ne