Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Expedierea, livrarea și returnarea produselor

 

Expedierea, livrarea și returnarea produselor

 


Când primesc comanda mea?

 

  • Expedierea obișnuită durează de obicei 3-7 zile lucrătoare după plasarea unei comenzi pentru expediere.
  • Firmele de curierat cu care colaborăm nu efectuează lucrări în zilele de sărbători sau la sfârșit de săptămână. Aceste zile nu sunt calculate ca zile ale expedierii atunci când se menționează că o expediere durează 3-7 zile lucrătoare.

Cât este expedierea?

 

Costurile de expediere sunt indicate mai jos:

Condiții Generale

 

Țara

RO

Tip

Livrare la domiciliu

Curier

GLS

 

 

Taxă de livrare en detail

 

Taxă de expediere normală

22.61 RON

Pentru comezile plasate peste 1800 RON fără TVA

Gratuit

 

 

Taxă de livrare Brand Affiliate si Memberii

 

Taxă de expediere normală

22.61 RON

Pentru comezile plasate peste 1800 RON fără TVA

Gratuit

 

 

Timpul estimat de livrare (zile lucrătoare)

 

Timp de livrare obișnuit

3-7

 

 

Track & Trace

 

Notificare pre-livrare disponibilă cu o zi înainte de livrare

SMS

 

 

Informații livrare

 

Livrare sâmbăta

Nu

Livrare duminica

Nu

 

 

Nu este la domiciliu

 

Tentative de livrare

2

A se lăsa la vecini

Da

A se lăsa într-o locație sigură

Nu

A se lăsa la punct de colectare

Nu

Depozitare la Punct de Colectare

Nu

A se lăsa în cutia poștală

Nu

 


Lipsește un produs din comanda mea. Ce trebuie să fac?

 

Dacă vă lipsește un produs din comanda dumneavoastră:

 

  • Vă rugăm să verificați întreaga cutie a pachetului și conținutul acesteia și comparați comanda primită cu fișa pachetului. Dacă vă lipsește un produs, vă rugăm să vă contactați Serviciul local de Relații cu Clienții cu numărul comenzii și lista produselor lipsă.
  • În cazul în care cutia de livrare a sosit suficient de deteriorată ca un produs să fi fost posibil să cadă afară, vă rugăm să trimiteți un e-mail către Serviciul local de Relații cu Clienții cu o fotografie a cutiei deteriorate. De asemenea, trebuie să oferiți numărul comenzii și lista oricăror articole lipsă. Vă rugăm să păstrați cutia de livrare pentru preluare de către curier pentru cereri de daune.

Am primit produs(e) greșit(e) în comanda mea. Ce fac?

 

Dacă ați primit un produs greșit, vă recomandăm să vă contactați Serviciul local de Relații cu Clienții și să informați reprezentantul cu privire la detaliile comenzii dumneavoastră, iar acesta vă va oferi asistență.


Comanda mea a sosit deteriorată. Ce trebuie să fac?


  • Dacă produsele dumneavoastră au sosit deteriorate, vă rugăm să trimiteți un e-mail către Serviciul local de Relații cu Clienții cu o singură fotografie a tuturor articolelor deteriorate. De asemenea, trebuie să oferiți numărul comenzii și lista oricăror articole deteriorate.
  • Dacă produsele dumneavoastră au sosit deteriorate, ca și cutia de livrare, vă rugăm să trimiteți un e-mail către Serviciul local de Relații cu Clienții cu o singură fotografie a tuturor articolelor deteriorate. De asemenea, trebuie să oferiți numărul comenzii și lista oricăror articole deteriorate. Curierul vă va solicita să puneți toate articolele deteriorate înapoi în cutie, să o sigilați pentru preluarea de către curier și să emiteți o cerere de daune.

Nu am primit comanda mea. Cum o găsesc?


  • Curierul poate decide ca livrarea către vecini să fie o alternativă sigură atunci când nu sunteți acasă pentru a primi pachetul. Vă rugăm să verificați la vecini înainte de a contacta Serviciul local de Relații cu Clienții sau serviciul de curierat.
  • Puteți să verificați starea expedierii comenzii dumneavoastră făcând clic pe Istoricul comenzii și apoi pe link-ul de urmărire a comenzii.
  • Dacă informațiile de urmărire indică faptul că expedierea comenzii s-a efectuat, dar nu ați primit pachetul sau acesta este returnat către depozit, vă rugăm să contactați biroul Serviciului local de Relații cu Clienții pentru asistență la înlocuire.

Cum îmi urmăresc comanda?

 

Dă clic aici pentru a-ți urmări comanda. Trebuie doar să introduci numărul comenzii și codul poștal și vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.


Care este politica de returnare?

 

Dacă nu sunteți complet mulțumit(ă) de comanda dumneavoastră, puteți să returnați produsele nedeschise în termen de 90 de zile de la achiziție direct către Nu Skin dacă ați achiziționat produsele de la Companie. Vă rugăm să contactați Serviciul local de Relații cu Clienții pentru a obține un număr de Autorizație de Returnare a Mărfii (ARM) și instrucțiunile complete de returnare despre cum să returnați produsele.

 

Adresa de returnare este următoarea:

GLS

Európa út 2

Alsónémedi

2351


Oferiți o etichetă de livrare pentru returnare?

 

Nu. Produsele returnate trebuie să fi expediate pe propria cheltuială și vă solicităm să utilizați o metodă de urmărire a livrării. Expedierile returnate pierdute nu vor fi rambursate.


Ce fel de produse pot să returnez?

 

Puteți să returnați orice produs nedeschis în perioada de returnare de 90 de zile după data achiziției.


Cum returnez produse?

 

Pentru a returna orice produse nedorite, va trebui să obțineți un număr ARM de la Serviciul local de Relații cu Clienții. Pentru a trimite instrucțiunile complete de returnare și a genera un număr ARM (Autorizație de Returnare a Mărfii), avem nevoie de numărul(ele) comenzii(lor) originale și o listă a tuturor articolelor care sunt returnate per număr de comandă. Puteți să găsiți aceste informații în Istoricul comenzii dumneavoastră online.


Cât de mult durează o rambursare?

 

Imediat ce primim o notificare din partea depozitului nostru despre sosirea produselor returnate, vom procesa rambursarea într-o perioadă de 2-5 zile lucrătoare. Această perioadă se adaugă perioadei de procesare a băncii.


Am cumpărat produsele prin intermediul unui Brand Affiliate. Care sunt drepturile mele la returnarea produselor?

 

Brand Affiliate trebuie să respecte legislația locală cu privire la vânzări așa cum apare prezentată pe factura cu amănuntul. Dacă legislația acordă drepturi suplimentare, curierii sunt de acord să vă acorde drepturile respective dumneavoastră, consumatorul cu amănuntul. Aceasta înseamnă că trebuie, din orice motiv și la cerere, să îi ofere o rambursare totală a prețului de achiziție cu TVA și taxei de expediere – dacă este cazul, clientului cu amănuntul, fără nicio rambursare din partea Nu Skin. Singura cerință este ca dumneavoastră, clientul, să solicitați rambursarea în perioada de anulare menționată pe factură și să returnați partea de produs neutilizată. Brand Affiliate trebuie să efectueze o rambursare pentru produsele returnate în termen de 14 zile de la cererea dumneavoastră.


 

Subiecte de ajutor

 


 

Nu găsiți ce căutați?

 

Contactați-ne