Mai ești acolo?

CONTINUĂ

 

Expedierea, livrarea și returnarea produselor

 


Pot selecta compania de transport pe site-ul web Nu Skin atunci când plasez o comandă?

 

Nu. Atunci când plasați o comanda, puteți alege între livrarea la domiciliu, livrarea la punctul de preluare (dacă este disponibil în piața dvs.) sau livrarea express (dacă este disponibilă în piața dvs.). 

 

Tip Livrare la domiciliu Livrare expres
Curier GLS UPS
     
Taxă de livrare en detail
Taxă de expediere normală cu TVA 22 RON
Transport expres 199 RON
Pentru comezile plasate peste 1290 RON + TVA * (excluse vitameals) Gratuit 199 RON
     
Taxă de livrare Brand Affiliate si Memberii
Taxă de expediere normală cu TVA 22 RON
Transport expres 199 RON
Pentru comezile plasate peste 1290 RON + TVA * (excluse vitameals) Gratuit 199 RON
     
Timpul estimat de livrare (zile lucrătoare)
Timp de livrare obișnuit  3-7
Transport expres 1-2
     
Track & Trace
Notificare pre-livrare disponibilă cu o zi înainte de livrare E-mail E-mail
     
Informații livrare
Livrare sâmbăta Nu No
Livrare duminică Nu No
     
Nu este la domiciliu
Tentative de livrare 2 1-3
A se lăsa la vecini Da Da
A se lăsa într-o locație sigură Nu Da
A se lăsa la punct de colectare Nu Da
Depozitare la Punct de Colectare Nu 10 Zile lucrătoare
A se lăsa în cutia poștală Nu Da (dacă se potrivește pachetul)

*Vitameal nu contribuie la limita de expediere gratuită


După plasarea unei comenzi, cum aflu ce companie de transport va livra coletul?

 

După plasarea unei comenzi, nu veți afla imediat ce serviciu de transport vă va livra comanda. Cu toate acestea, imediat ce va fi procesată comanda și va fi generat codul de monitorizare, veți primi o notificare prin e-mail de la compania de transport cu privire la expedierea comenzii dvs. Așadar, asigurați-vă că adresa de e-mail este actualizată în sistemul nostru.


De ce nu pot selecta expedierea Express?

 

Dacă piața dvs. este eligibilă pentru expedierea Express, trebuie să puteți selecta expedierea Express pentru coletul dvs., cu excepția unei livrări care include dispozitivele noastre. Dispozitivele cu baterii cu litiu nu pot fi transportate pe cale aeriană din cauza regulamentelor privind siguranța, de aceea expedierea Express nu va fi afișată la finalizarea comenzii.


Nu am primit comanda. Cum o găsesc?

 

Curierul poate decide ca livrarea către vecini să fie o alternativă sigură atunci când nu sunteți acasă pentru a primi pachetul. Vă rugăm să verificați la vecini înainte de a contacta Serviciul local de Relații cu Clienții sau serviciul de curierat.

 

Puteți verifica starea expedierii comenzii dvs. făcând clic aici pe Istoricul comenzii și apoi pe link-ul de urmărire a comenzii. Dacă informațiile de urmărire indică faptul că expedierea comenzii s-a efectuat, dar nu ați primit pachetul sau acesta are statutul că este returnat către depozit, vă rugăm să contactați biroul Serviciului local de Relații cu Clienții pentru asistență la înlocuire.


Cum îmi urmăresc comanda?

 

Dați clic aici  pentru a vă urmări comanda. Trebuie doar să introduceți numărul comenzii și codul poștal și veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.


Este posibil ca 2 colete care aparțin aceleași comenzi cu numere de urmărire diferite să fie livrate de un serviciu de transport diferit?

 

Da, este posibil ca coletele care aparțin aceleași comenzi să fie livrate de servicii de transport diferite. Acest lucru poate avea loc pe baza unor factori precum dimensiunea și greutatea coletelor. De exemplu, un colet din aceeași comandă poate fi livrat de UPS în timp ce alt colet poate fi gestionat de DPD.


Pot solicita o schimbare de adresă după ce am plasat comanda?

 

Va trebui să contactați compania de transport direct pentru a efectua orice modificare a adresei de livrare a comenzii. Dacă aveți o aplicație a companiei de transport, trebuie să aveți opțiunea de a efectua o „actualizare în timpul zborului” care vă va permite să modificați adresa de livrare. În plus, majoritatea companiilor de transport furnizează link-uri în e-mail-urile de confirmare pentru a schimba ora și/sau adresa de livrare. Rețineți faptul că este foarte important să furnizați adresa corectă de livrare, adresa corectă de e-mail și numărul de telefon în timp ce plasați comanda.


Nu am primit informații de urmărire pentru comanda mea cu un cod pentru dulap. Ce ar trebui să fac?

 

Verificați dosarul junk din e-mail pentru a vă asigura că adresa dvs. de e-mail nu a fost eliminată de către furnizorul dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți e-mail-ul, verificați ce companie de transport este indicată în confirmarea comenzii dvs. sau dacă nu puteți găsi această informație, contactați serviciul pentru clienți. Apoi, contactați serviciul clienți al companiei de transport direct pentru a vă putea furniza informațiile lipsă. În general, toate informațiile trebuie trimise dvs. prin e-mail de către compania de transport. Rețineți faptul că este foarte important să furnizați adresa corectă de e-mail și numărul de telefon în timp ce plasați comanda pentru a vă putea contacta.


Ce se întâmplă dacă punctul de preluare selectat este închis?

 

În cazul în care un punct de preluare este temporar închis (din cauza sărbătorilor, etc) coletul va fi livrat la un punct de preluare din apropriere facilitat de aceeași companie de transport. Dacă se întâmplă acest lucru, veți primi informații cu privire la schimbările efectuate de la compania de transport.

 

În cazul în care punctul de preluare selectat nu mai este disponibil, veți fi contactat de serviciul clienți și rugat să vă actualizați adresa / să alegeți alt punct de preluare pentru comanda abonament ADR. În acest caz, comanda dvs. poate întârzia. 


Lipsește un produs din comanda mea. Ce trebuie să fac?

 

Dacă vă lipsește un produs din comandă:

 

Vă rugăm să verificați întreaga cutie a pachetului și conținutul acesteia și să comparați comanda primită cu fișa pachetului. De asemenea, verificați dacă comanda dvs. conține colete multiple. Dacă vă lipsește un produs, vă rugăm să contactați Serviciul local de Relații cu Clienții cu numărul comenzii și lista produselor lipsă.

 

În cazul în care cutia de livrare a sosit suficient de deteriorată ca un produs să fi fost posibil să cadă afară, vă rugăm să trimiteți un e-mail către Serviciul local de Relații cu Clienții cu o fotografie a cutiei deteriorate. De asemenea, trebuie să oferiți numărul comenzii și o listă a articolelor lipsă. Vă rugăm să păstrați cutia de livrare pentru preluare de către curier pentru cereri de daune.


Am primit produs(e) greșit(e) în comanda mea. Ce fac?

 

Dacă ați primit un produs greșit, vă recomandăm să contactați Serviciul local de Relații cu Clienții și să informați reprezentantul cu privire la detaliile comenzii dvs., iar acesta vă va oferi asistență.


Care este politica de rambursare, returnare și schimb?

 

Dacă nu sunteți complet mulțumit(ă) de comanda dvs., puteți returna produsele ambalate în perioada stabilită de politica noastră de schimb și returnare/rambursare și politicile și procedurile, începând cu data la care a fost efectuată achiziția, direct către Nu Skin dacă ați achiziționat de la Companie. Contactați-vă serviciul pentru clienți local pentru a obține un număr ARM (Autorizație de returnare a mărfurilor)  și instrucțiuni complete privind returnarea produselor conform politicii noastre pentru returnare, rambursare și schimb și politicilor și procedurilor noastre.

 

Adresa de returnare este următoarea:

Centrul European de Distribuție

Amundsenweg 2

5928 LT Venlo

Olanda


Cum returnez produse?

 

Pentru a returna orice produse nedorite, va trebui să obțineți un număr ARM (Autorizație de Returnare a Mărfii), de la Serviciul local de Relații cu Clienții. Pentru a trimite instrucțiunile complete de returnare și a genera un număr ARM, avem nevoie de numărul(ele) comenzii(lor) originale și o listă a tuturor articolelor care sunt returnate per număr de comandă. Puteți găsi aceste informații în Istoricul comenzii dvs. online.


Cât de mult durează o rambursare?

 

Odată ce am primit o notificare cu privire la sosirea bunurilor returnate la depozitul nostru, vom procesa rambursarea care poate dura până la 14 zile lucrătoare începând cu data la care Nu Skin a primit produsele sau a fost furnizată dovadă la adresa depozitului cu privire la returnare. Durata exactă depinde de timpii de procesare ai băncii dvs.


Am achiziționat produsele mele prin intermediul unui partener Brand Affiliate. Care sunt drepturile mele pentru a returna produsele?

 

Partenerii Brand Affiliate trebuie să respecte legea locală cu privire la anularea vânzărilor, astfel cum este prezentată în chitanța pentru vânzarea cu amănuntul. Dacă legea acordă drepturi suplimentare, aceștia sunt obligaţi să vă acorde drepturile respective, clientului cu amănuntul. Aceasta înseamnă că, la cerere şi indiferent de motiv, trebuie să ramburseze clientului cu amănuntul preţul integral de achiziţie, inclusiv TVA şi taxa de transport, dacă este cazul, fără nicio altă rambursare din partea companiei Nu Skin. Singura cerință este ca dvs., clientul, să solicitați o rambursare în perioada de anulare menționată pe factură și să returnați partea de produs neutilizată. Partenerul Brand Affiliate trebuie să efectueze o rambursare pentru produsele returnare în termen de 14 zile de la solicitarea dvs.


 

Subiecte de ajutor

 


 

Nu găsiți ce căutați?

 

Contactați-ne