Mai ești acolo?

CONTINUĂ

 

Expedierea, livrarea și returnarea produselor

 


Cât este expedierea? Cât este expedierea?

 

Costurile de expediere sunt indicate mai jos:

Tip Livrare la domiciliu Livrare la domiciliu
Curier GLS UPS
 
Taxă de livrare en detail
Taxă de expediere normală 22 RON -
Transport expres - 199 RON
 Pentru comezile plasate peste 1290 RON + TVA * (excluse vitameals) Gratuit -
 
Taxă de livrare Brand Affiliate si Memberii
Taxă de expediere normală 22 RON -
Transport expres - 199 RON
 Pentru comezile plasate peste 1290 RON + TVA * (excluse vitameals) Gratuit -
 
Timpul estimat de livrare (zile lucrătoare)
Timp de livrare obișnuit 3-7 1-2
 
Track & Trace
Notificare pre-livrare disponibilă cu o zi înainte de livrare SMS Nu
 
Informații livrare
Livrare sâmbăta Nu Nu
Livrare duminica Nu Nu
 
Nu este la domiciliu
Tentative de livrare 2 3
A se lăsa la vecini Da Da
A se lăsa într-o locație sigură Nu Da
A se lăsa la punct de colectare Nu Da
Depozitare la Punct de Colectare Nu 10 Zile lucrătoare
A se lăsa în cutia poștală Nu Da (dacă se potrivește pachetul)

*Donatiile VitaMeal nu contribuie la atingerea limitei pentru livrarea gratuita.


Îmi lipsește un produs din comanda, ce ar trebui sa fac?

 

Dacă vă lipsește un produs din comanda:

 

  • Vă rugăm să verificați întreaga cutie de expediere și conținutul acesteia și să comparați comanda primită cu bonul de ambalare. Dacă incă vă lipsește un produs vă rugăm să contactați Serviciul Clienți local cu numărul comenzii și lista cu orice produse lipsă.
  • În cazul în care cutia de livrare a sosit suficient de deteriorată încât un produs ar fi putut cădea, vă rugăm să trimiteți un email la Serviciul Clienți local cu o fotografie a cutiei deteriorate. De asemenea va trebui să furnizați numarul comenzii și lista oricăror articolelor lipsă. Vă rugăm să păstrati cutia de livrare pentru a putea fi ridicat de către curier pentru reclamații de daune.

Am primit produs(ele) greșit(e) in comanda mea, ce fac?

 

Dacă ați primit un produs incorect, vă recomandăm să contactați Serviciul Clienti local și să comunicați reprezentantului detaliile comenzii Dvs, iar ei vă vor ajuta în continuare.


Nu am primit comanda mea, cum o găsesc?

 

  • Curierul poate decide că livrarea către vecinii Dvs este o alternativă sigură atunci când nu sunteți acasă pentru a primi coletul. Vă rugăm să vă adresați vecinilor înainte de a contacta Serviciul Clienți sau serviciul de curierat.
  • Puteți verifica starea livrării comenzii Dvs făcând click pe Istoricul comenzilor și apoi urmărind Link-ul de urmarire.
  • Dacă informațiile de urmărire arată comanda Dvs ca fiind livrată și nu o aveți sau că este returnată la depozitul nostru, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți local pentru asistența cu privire la înlocuire.

Cum îmi urmaresc comanda?

 

Faceți click aici pentru a urmări comanda. Pur și simplu introduceți numărul comenzii și codul postal și veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.


Care este politica de returnare, rambursare, schimbare?

 

Daca nu sunteți complet mulțumit de comanda Dvs, sunteți binevenit să returnați orice produse nedeschise în termenele stablite în Politica noastră de returnare / rambursare de la data achiziției, direct înapoi la Nu Skin dacă sunt achiziționate de la Companie. Vă rugăm să contactați Serviciul Clienți local pentru a obține un număr de autorizare pentru returnarea mărfurilor (RMA) și instrucțiuni complete despre cum să returnați produsele în conformitate cu Politica noastră de Returnare, Rambursare și Schimbare și în Politicile și procedurile noastre.

 

Adresa de returnare este următoarea:

GLS

Európa út 2

Alsónémedi

2351


Cum returnez produsele?

 

Pentru a returna orice articole nedorite va trebui să obțineți un număr RMA de la Serviciul Clienți local. Pentru a vă trimite instrucțiunile complete de returnare și pentru a genera un număr RMA (autorizație de returnare a mărfurilor) avem nevoie de un număr (e) de comandă inițial (e) și o listă a tuturor articolelor returnate pe număr de comanda. Puteți gasi aceste informații în Istoricul comenzilor online.


Cât durează o rambursare?

 

Odată ce primim notificarea cu privire la sosirea mărfurilor returnate in depozitul nostru, vom procesa rambursarea care poate dura pană la 14 zile lucrătoare de la data la care Nu Skin a primit produslele sau au fost furnizate dovezi cu privire la retur; aceasta depinde de timpul de procesare a bancii Dvs


Mi-am achiziționat produsele prin intermediul unui Brand Affiliate, care sunt drepturile mele pentru returnarea lor?

 

Un Brand Affiliate trebuie să respecte legislația locală privind anularea vânzărilor, așa cum este mentionată pe chitanața de vânzare cu amanuntul. Dacă legea acordă drepturi suplimentare, ei sunt de acord să vă aprobe acele drepturi Dvs, clientul cu amanuntul. Aceasta înseamnă că trebuie din orice motiv și la cerere, să ofere o rambursare integrală a prețului de achiziție, inclusiv TVA și taxa de transport - dacă este cazul, clientului cu amănuntul, fără nici o rambursare din partea Nu Skin. Singura cerință este ca dumneavoastră, ca si client, să solicitați rambursarea în perioada de anulare menționată pe chitanța de vânzare cu amanuntul și să returnați produsul în cauză. Brand Affiliate trebuie să facă o rambursare pentru produsele returnate în termen de 14 zile de la solicitarea Dvs.


 

Subiecte de ajutor

 


 

Nu găsiți ce căutați?

 

Contactați-ne