Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Întrebaţi Expertul: Curăţarea şi Hidratarea

cleansing_conditioning

 

Nu Skin oferă o gamă de produse pentru îngrijirea părului şi poate fi ceva confuz să încercaţi şi să vă daţi seama care produse ar trebui folosite - Epoch Ava puhi moni Shampoo and Conditioner sau Nu Skin Hair Care.  O modalitate de a şti ce fel de produse de îngrijire a părului sunt potrivite pentru dumneavoastră este să înţelegeţi tipul şi forma părului dumneavoastră.

 

 

 

Produsele Epoch Ava puhi moni includ ingredientul etnobotanic, zingiber zerumbet (extract de ava puhi). Timp de generaţii, Polinezienii au folosit acest extract din floarea sub formă de bulb de ava puhi pentru a catifela, a adăuga balsam şi strălucire părului. Polinezienii au tendinţa de a avea părul gros, aspru, creţ, cu un fir de păr plat, de formă ovală.

 

Datorită acestei structuri, este foarte dificil pentru hidratanţii naturali din scalp să ajungă pe firul de păr. Rezultatul este un păr uscat, dificil de gestionat. Părul creţ nu reflectă lumina şi, prin urmare, are tendinţa de a fi lipsit de strălucire, comparat cu părul drept.  Dacă părul dumneavoastră este gros, aspru, foarte creţ şi uscat sau dacă aveţi mătreaţă, produsele Epoch Ava puhi moni sunt ideale de încercat.   Pentru părul uscat este recomandat, de asemenea, să folosiţi şamponul hidratant (moisturizing shampoo) împreună cu balsamul bogat.

 

Nu Skin Hair Care este un sistem de şampoane şi balsamuri. Atunci când a dezvoltat aceste produse, R&D s-a concentrat asupra două tipuri principale de păr - firul de păr cu formă circulară versus cel cu formă de rinichi. Un fir de păr cu formă de rinichi are tendinţa de a fi uşor creţ sau ondulat. Firul de păr de formă circulară conduce la un păr mai drept. Cuticula este mai groasă şi se află la un unghi mai abrupt. Această structură a părului s-a dovedit a fi mai puternică.

 

Datorită acestori diferenţe în structura părului, formulele de bază ale Balancing Shampoo şi Weightless Conditioner au fost formulate pentru un păr ondulat (spre ex. firul de păr sub formă de rinichi), în timp ce Moisturizing Shampoo şi Rich Conditioner se potrivesc mai bine firului de păr rotunjit, rezultând un păr drept şi mai puternic. Moisturizing Shampoo şi Rich conditioner furnizează mai mult silicon şi unt de shea pentru a ajuta acest păr drept şi strălucitor. În acelaşi timp, Balancing Shampoo şi Weightless Conditioner sunt formule "mai uşoare", care permit un volum mai mare deseori necesar pentru firul de păr mai subţire, sub formă de rinichi.

 

Toate tipurile de păr pot beneficia de Clarifying Shampoo şi ReNu Hair Mask. Folosirea periodică a Clarifying Shampoo ajută la eliminarea reziduurilor din păr şi a toxinelor provenind din mediul înconjurător. Este, de asemenea, un beneficiu extraordinar după ce petreceţi o zi pe plajă sau la piscina de înot pentru că ajută la eliminarea sării şi/sau a clorului din firul de păr. ReNu Hair Mask este formulată cu ingrediente pentru a oferi o hidratare puternică, rezistenţă şi strălucire intensă părului. Persoanele dintr-un mediu foarte uscat şi rece pot folosi ReNu Hair Mask mai frecvent pentru a reduce părul static.

 

Părul are nevoie de schimbare în mod periodic o dată cu vârsta, schimbările din mediul înconjurător, stilul etc. Aşadar, în timp ce aceste informaţii conferă câteva idei despre dezvoltarea ofertei de îngrijire a părului de la Nu Skin, soluţia cea mai bună pentru fiecare persoană variază. Ca atare, pot fi necesare unele încercări şi poate erori .