Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Nu Skin concluzionează un An Remarcabil pentru cercetarea sa ageLOC® Anti-Îmbătrânire

ageLOC® Anti-Aging Research

ns_year_ageloc

PROVO, Utah, 21, Feb. 2012 /PRNewswire/ -- Nu Skin Enterprises Inc., (NYSE: NUS - News) a anunţat astăzi concluzia unui alt an remarcabil pentru pentru cercetarea sa ageLOC® Nu Skin® a accelerat cercetarea sa anti-îmbătrânire în anul 2011 cu peste 30 de prezentări ştiinţifice, postere şi articole la numeroase conferinţe prestigioase şi simpozioane în lumea întreagă. În plus, compania a făcut paşi înainte prin achiziţionarea LifeGen Technologies şi a bazei sale de date genetice care se fundamentează pe mai mult de 30 de ani de cercetare genetică anti-îmbătrânire.

 

"2011 a fost un an de realizări pentru noi pe măsură ce am continuat cercetarea genetică revoluţionară ageLOC®®anti-îmbătrânire care deschide uşi noi spre înţelegerea sursei genetice a îmbătrânirii şi ajută mai mulţi oameni să trăiască mai tineri, mai mult, a afirmat Joe Chang, Ph.D., Director Ştiinţific General pentru Nu Skin® . "Pe măsură ce am prezentat cercetarea noastră în lumea întreagă, am fost foarte încântaţi de răspunsul favorabil pe care l-am primit de la comunitatea ştiinţifică. Privind la anul 2012, credem că, ceea ce e mai bun urmează să vină pentru ştiinţa ageLOC.®"

 

Prezentările ştiinţifice ale companiei din 2011 s-au concentrat pe ştiinţa sa ageLOC® care îi permite Nu Skin® să identifice grupuri unice de gene specifice îmbătrânirii (numite Grupurile de Gene ale Tinereţii sau GGT) care influenţează îmbătrânirea şi apoi ţintesc şi reprogramează spre modele de activitate mai întinerite. Această cercetare ştiinţifică ultimă a fost integrată în cele mai recente lansări de produse Nu Skin®, inclusiv ageLOC®Vitality şi ageLOC® Galvanic Body Spa.

 

Momentele Stiinţifice Importante din anul 2011 includ:

 

Achiziţionarea LifeGen Technologies, LLC

Prin achiziţionarea LifeGen Technologies, Nu Skin® deţine acum ceea ce este considerată a fi una dintre cele mai mari baze de date anti-îmbătrânire din lume şi are acces nelimitat la datele ştiinţifice şi descoperirile LifeGen dezvoltate de-a lungul a 30 de ani.  Nu Skin® accelerează cercetarea sa genetică anti-îmbătrânire care continuă să deschidă uşi spre o nouă înţelegere şi oferă informaţii adiţionale pentru dezvoltarea produselor. Compania a observat deja impactul pozitiv al acestei baze de date pe măsură ce include aceste informaţii noi referitoare la produsele în dezvoltare pentrul anul 2013, inclusiv soluţii pentru managementul greutăţii şi speranţa generală de tinereţe.

 

Cercetarea ageLOC®despre Îmbătrânirea Internă

Mark Barlett, Dr., vicepreşedinte pentru cercetare şi dezvoltare globală pentru produsele nutritive Pharmanex® la Nu Skin®, a condus echipa sa în prezentarea unor rezultate importante la conferinţe recunoscute internaţional. Momentele importante au inclus invitaţia ca vorbitor la A Doua Conferinţă Internaţională despre Factorii de Stres din Mediul Înconjurător în Biologie şi Medicină. Nu Skin a prezentat descoperiri din câteva subiecte la conferinţă, inclusiv A Unique Nutritional Formulation to Promote Cellular Protection and Purification Via Induction Of the Nrf2-mediated ARE/Phase II Detoxification Pathways şi "A Unique Blend of Natural Compounds With the Ability to Oppose Age-Related Changes in Gene Expression Related to Dysregulation of Removal of Cellular Debris, Cellular Detoxification, Antioxidant Protection and Inflammatory Balance."

 

În plus, cercetătorii în domeniul alimentaţiei de la Pharmanex® au prezentat de asemenea la Institutul de Dietă Linus Pauling şi la Conferinţa de Sănătate Optimă "A Systematic Approach to Evaluate and Rank Natural Ingredients Based on Their Ability to Oppose Age-Related Changes in Gene Expression."

 

Cercetarea ageLOC® despre Piele

Condusă de către Helen Knaggs, Dr., vicepreşedinte al cercetării şi dezvoltării globale pentru produsele de îngrijire personală Nu Skin®, echipa de cercetare şi dezvoltare Nu Skin® a avut câteva descoperiri notabile prezentate şi publicate în anul 2011. O prezentare orală la a 4-a Conferinţă şi Exhibiţie Internaţională pentru Alimente Nutraceutice şi Funcţionale (Nov 2011) a arătat efectele equol-ului asupra expresiei genetice a pielii umane şi asupra sintezei proteinelor. În plus, au fost publicate câteva articole ştiinţifice, inclusiv unul în Dermatological Surgery (Dec. 2011), cu privire la un studiu explorator pentru a determina asociaţia dintre evaluarea îmbătrânirii faciale şi nivelurile de plasmă isoprostane la femeile japoneze de vîrstă mijlocie, şi în International Journal of Cosmetic Science (Feb. 2011) arătând cum GGT funcţionale pot fi activate pentru a evidenţia un aspect mai întinerit al expresiei genetice.

 

Noile Patente pentru ageLOC®Galvanic Body Spa

De-a lungul dezvoltării ştiinţei ageLOC®, au fost licenţiate un număr de brevete pentru a proteja mai bine informaţiile şi tehnologia brevetată pe care Nu Skin® le foloseşte pentru a dezvolta produse ageLOC® cu logo-ul companiei. Sistemul ageLOC® Galvanic Body Spa lansat recent de către Nu Skin® utilizează curenţi galvanici auto-reglabili brevetaţi cu tehnologie pulsatoare în curs de brevetare pentru a diminua apariţia grăsimii corporale şi a celulitei, pentru a oferi un aspect mai suplu, mai catifelat, mai ferm pe braţe, abdomen, fese şi coapse.

 

Despre Nu Skin Enterprises, Inc.

Nu Skin Enterprises, Inc. demonstrează tradiţia sa în inovaţie prin portofoliul său complet de produse anti-îmbătrânire, prin oportunitatea de afacere independentă şi prin iniţiativele programului de responsabilitate socială. Conducerea ştiinţifică a companiei atât în domeniul îngrijirii pielii cât şi în domeniul nutriţiei a consacrat Nu Skin® ca principala companie anti-îmbătrânire, evidenţiată prin ştiinţa sa unică ageLOC® care se adresează îmbătrânirii de la sursă. Produsele anti-îmbătrânire ale companiei reprezintă noua suită de produse ageLOC®, inclusiv ageLOC® Vitality, ageLOC® Galvanic Spa System® II şi ageLOC® Galvanic Body Spa, precum şi sistemul de îngrijire zilnică a pielii ageLOC® Transformation. O companie globală de vânzări directe, Nu Skin® operează pe 48 de pieţe din întreaga lume şi are peste 850.000 de distribuitori independenţi. Nu Skin® este cotată la Bursa de Valori din New York prin simbolul "NUS." Mai multe informaţii sunt disponibile pe adresa http://www.nuskin.com.