Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Médiajelenlét 2016

ruzs-es-mas-logo

2016. szeptember – ruzsesmas.hu

(Magyarország)

 

„...egyetlen veszélye van: nagyon könnyen rá lehet kapni!” - fejezte ki az ageLOC Me, személyre szabott bőrápolási rendszer iránti lelkesedését a szépségrovat szerkesztője egy nagyszerű cikkben.

ruzs-es-mas-logo

2016. augusztus – ruzsesmas.hu
(Magyarország)

 

A Nutriol Eyelash Treatment szempillaerősítő gél bevezetéséről a szépségrovat szerkesztője tudísított egy szép kis cikk formájában, ahol nem csak annak jótékony hatásairól írt, de ötleteket és trükköket árult el használatáról.

m4_logo

Június – M4 sport
(Magyarország)

 

A Nu Skin Felnőtt Országos Bajnokság a nemzeti sport csatornán havi rendszerességgel megtekinthető öttusa program fő témái között kapott helyet.

top-class-june-july-cz-cover

2016. június – Top Class
(Csehország)

 

Ennek a prémium kategóriás magazinnak a júniusi-júliusi számában egy gyönyörű, fél oldalas publikációt találhatunk az ageLOC Me-ről.

joy_june_hu_cover

2016. június – JOY
(Magyarország)

 

A nagy sikernek örvendő, divatos magazin a „Promóciók” rovatban jeleníti meg az ageLOC Me-t, ahol kiemeli a legfontosabb tudnivalókat.

 

eva_june_cover_hu

2016. június – Éva
(Magyarország)

 

Az ageLOC Me a „Személyre szabott innováció” cím alatt került bemutatásra ebben a kimagasló női magazinban.

logo_prerodicov

2016. május - prerodicov.sk
(Szlovákia)

 

Az online cikk a mi egyedülálló ageLOC Me bőrápolási rendszerünket mutatja be.

Elle_may_HU_cover2

2016. május – ELLE
(Magyarország)

 

A világszerte híres Elle magazin szépségápolási szerkesztője számos szépségápolási terméket tesztelt a  bikini szezonra, és nagyon pozitív véleménnyel írt az ageLOC Galvanic Body Trio-ról a magyar kiadás májusi számában. Továbbá ugyanebben a példányban egy gyönyörű, fél oldalas ageLOC Me reklám is feltűnik.

Nök Lapja Psziché_ápr_cover2

2016. április – Nők Lapja Psziché (Magyarország)

 

A népszerű magazin az öregedésnek szentelte harmadik számát. Az újdonságok részleg úgy mutatja be az ageLOC Me-t, mint személyre szabott bőrápolási megoldást.

diéta_fitnesz_apr_HU_cover2

2016. április – diéta&fitnesz
(Magyarország)

 

Az egészség és életmód magazin az Újdonságok részlegben szerepelteti az ageLOC Me-t a „Személyre szabott bőrápolás” cím alatt.

Petra_DE_April16_ageLOC Me

2016. április - Petra (Németország)

"A 2016-os szépségipari innovációk között az ageLOC Me forradalmi alkalmazásával és személyre szabásának előnyeivel tűnik fel a jól ismert PETRA női magazinban."

Luxury_march_RO_cover2

2016. március – Luxury
(Románia)

 

A nagy presztízzsel bíró Luxury magazin egy két oldalas cikket publikált az ageLOC Me bőrápolási rendszerről.

ruzs_es_mas_logo

2016. március - ruzsesmas.hu (Magyarország)

Az online szépségápolási magazin legújabb innovációnkat, az ageLOC® Me-t mutatja be részleteiben, „Bőrápolás okos készülékkel” cím alatt.

KamZaKrasu.sk_logo

2016. március - kamzakrasou.sk (Szlovákia)

A cikk a mi legújabb innovációnkról és előrehaladott bőrápolási rendszerünkről, az ageLOC® Me-ről szól. A termékrendszert  személyre szabott bőrápolásként jellemzik. 

Marie-Claire_march_HU_cover

2016. március – Marie Claire (Magyarország)

Ebben a számban a sejtmegújulással foglalkozó szépségápolási rovat a kategória legjobb termékeit, köztük a Celltrex Co Q10 Complex tápláló arcszérumot mutatja be. A kollekció a magazin online verziójában is elérhető.

Packaging-and-Print-Media-febr-2016-cover

2016. február - Csomagolás és nyomtatott média (Dél-Afrika)

A világszerte jelen lévő FMCG (Gyorsan Forgó Fogyasztási Cikkek) csomagolási innováció és fejlesztés szerint a Nu Skin ageLOC Me szépségápolási rendszere a csomagolás két legújabb trendjét, az okos csomagolást és a személyre szabást ötvözi.

dieat_fitnesz_feb_HU_cover

2016. február – diéta&fitnesz (Magyarország)

Az újdonságok rovatban a nemrég bevezetett TR90 M-Shake szerepel, míg a szépségrovat a mi másik friss termékünket, a Nu Color Curling Mascara göndörítő szempillaspirált javasolja a vonzó megjelenésért.

cote-sante-logo

2016. február - Côté Santé (Franciaország)

A Côté Santé februári száma a mi forradalmi személyre szabott ageLOC Me bőrápolási rendszerünket tárja az olvasók szeme elé. Maradjon velünk, hamarosan  elérhető  lesz online is!

Cover_TheGlamAttitude.com_FR_Feb16

2016. február - The Glam Attitude.com (Franciaország)

Nu Skin True Face Line Corrector: „Nekünk, férfiaknak!” Tudni szeretné, miért? Olvassa el a The Glam Attitude posztját!

Cover_D8_FR_Jan16

2016. január- Le Grand 8 - D8 (Franciaország)

"„A jövő bőrápolása a személyes bőrápolás” - állította a szépségápolási újságíró, Caroline Ithurbide, a nagyszerű francia „Le Grand 8”  TV műsorban  a D8 csatornán. Feltárta, hogy miért tartják a Nu Skin ageLOC Me-t úttörő öregedésgátló bőrápolónak a világ minden táján - személyre szabott bőrápolás!"

Glamour_jan_HU_cover

2016. január – Glamour (Magyarország)
 

A magazin szépségápolási rovata a nélkülözhetetlen kozmetikumok és szérumok között a mi ageLOC® Tru Face Essence® Ultra bőrfeszesítőnket is ajánlja.

pani-august-pl-cover

2016. augusztus – Pani

(Lengyelország)

 

Ez a nagy hírnévnek örvendő magazin a „What’s new?” (Újdonságok) rovatban jelentetett meg egy ajánlót az ageLOC Me-ről.

Natural-august

2016. augusztus - Natural

(Dél-Afrika)

 

A Natural Magazine szerkesztői egy az ageLOC Me-t tartalmazó cikkel derítenek fényt a bőrápolás jövőjére.

stylemagazin-cz-logo

2016. július – stylemagazin.cz
(Csehország)

 

Egy információdús cikk emelte ki az ageLOC Me-ről és a Nu Skinről való legfontosabb tudnivalókat.

frizura-szepseg-logo

2016. július – frizuraszepseg.hu
(Magyarország)

 

A So Summer Collections egy információdús cikkben került bemutatásra a népszerű online magazin honlapján és Facebook oldalán egyaránt. Az olvasók egy játékban is részt vehettek, ahol a nyertesek Nu Skin termékeket és exkluzív logós tárgyakat nyertek.

instyle_june_hu_cover

2016. június – InStyle
(Magyarország)

 

A világ vezető stílusmagazinja az ageLOC Me-t az „öregedésgátlás jövője” névvel illeti szépségápolási rovatában. Válogatás rovatában pedig egy rövid összefoglalót is olvashatunk róla.

shape_june_cover_hu

2016. június – Shape
(Magyarország)

 

Az ageLOC Me kétszer is előfordul az életmód és wellness magazin ugyanazon számában.

slovenka_may_sk_cover

2016. május – Slovenka
(Szlovákia)

 

Ebben a népszerű magazinban egy fél oldalas ageLOC Me reklám lelhető fel.

Eva_may_SK_cover2

2016. május – Eva
(Szlovákia)

 

A mi forradalmi ageLOC Me rendszerünk Szlovákia egyik legnevesebb női magazinjában jelent meg, a technológiai újdonságok között.

zelenejablko.sk_logo

2016. május - zelenejablko.sk
(Szlovákia)

 

Az egészséggel és táplálkozással foglalkozó online magazin egy cikket osztott meg a mi legújabb innovációnkról: ageLOC Me, a személyre szabott bőrápolás.

marieclaire.hu_logo

2016. május – marieclaire.hu
(Magyarország)

 

A híres női magazin online változata egy szép cikket jelentetett meg az ageLOC Me-ről, melyben mindenről beszámol, amit csak tudnia kell erről az eszközről.

smink_makeup blog_logo

2016. április –  Smink& Makeup blog
(Magyarország)

 

Az egyik leghíresebb szépségblog egy informatív és hosszú cikket közölt a mi egyedülálló bőrápolási rendszerünkről, az ageLOC Me-ről.

luxury_apr_ro_cover

2016. április - Luxury
(Románia)

 

Ez a minőségi magazin egy gyönyörű, két oldalas cikket publikált az etnobotanika és a mi Epoch termékcsaládunk témakörében.

 

thecolorfulthoughts_logo

2016. április – The Colorful Thoughts (Szlovákia)

 

A fiatal szépségblogger három Nu Skin terméket tesztelt, és ismertetőjében rajong a Nu Color Advanced Liquid Finish-ért, a Nu Color Advanced Tinted Moisturiser-ért és a Nu Colour Curling Mascara-ért.

casprezeny.sk_logo

2016. április - casprezeny.sk
(Szlovákia)

 

A közkedvelt online magazin egy részletes cikket publikált az ageLOC Me-ről, nagy hangsúlyt fektetve a trendekre és az innovációra.

Sky Lady

2016. március – Sky Lady
(Románia)

 

Tarom, a román légitársaság a Sky Lady magazinnal üdvözli utasait, melynek tavaszi számában az ageLOC Me  egy egész oldalt kapott!

frizura_szépség_logo2

2016. április - frizuraszepseg.hu (Magyarország)

 

„A Nu Skintől már megszokhattuk, hogy mindig valami nagyon speciális dologgal rukkol elő” - így kezdődik a cikk, mely arra a folyamatos innovációra helyezi a hangsúlyt, amit az ageLOC család az elmúlt években jelent a piac számára, illetve részletes leírást nyújt az ageLOC Me-ről.

Madame_DE_04_2016_TFEU

2016. április - Madame (Németország)

"Tökéletes adagolókészülékbe bújtatott öregedésgátló erő":  A híres MADAME luxus magazin az ageLOC Tru Face Essence Ultrat ajánlja a TOP PICKs rovatban.

Frizuraszepseg_logo

2016. március – frizuraszepseg.hu (Magyarország)

A havi megjelenésű „Szépítkezési újdonságok” rovat az ageLOC® Me bemutatásával indít az online szépségápolási magazinban.

 

egoodwill.sk_logo

2016. március - egoodwill.sk (Szlovákia)

A cikk a mi forradalmi öregedésgátló rendszerünk, az ageLOC® Me bevezetéséről nyújt információt. Ráadásul képeket is láthatsz az ageLOC® Me pozsonyi konferenciájáról, amin Pál Kata, a mi értékesítési alelnökünk is részt vett.

InStyle_march_2016_HU_cover

2016. március – InStyle (Magyarország)

A világszerte ismert InStyle magazin magyar kiadásának márciusi számában is fellelhetjük az ageLOC® Me-t . A rövid leírás hangsúlyozza, hogy a Nu Skin legújabb innovációjának segítségével az öregedésgátló bőrápolás egy új szintre emelkedett a személyre szabhatóságon keresztül.

FuerSie_DE_Feb16_ageLOCMe_cover

2016. február - Für Sie (Németország)

"Márciusban a Nu Skin egy igazi luxusterméket, egy kifinomult bőrápolási eszközt vezetett be, ami pontosan a megfelelő mennyiségű aktív összetevőket adagolja. A cikkből kiderül, hogy miért minősül a Nu Skin ageLOC Me-je úttörő öregedésgátló terméknek a világ minden részén - személyre szabott bőrápolás.

Cover_Vogue_FR_Mar16

2016. február - Vogue (Franciaország)

Az ageLOC Me,  ez a világszerte úttörő öregedésgátló termék  a  francia  Vogue magazin márciusi számában tűnik fel.

 

ThroughMyGlasses_logo

2016. február – Through My Glasses (Magyarország)

A fiatal szépség blogger kipróbálta a mi Nu Color Advanced Liquid Finish készítményünket és tökéletesnek találta mindennapos használatra.

 

paris-match-logo

2016. február - Paris Match (Franciaország)

A Nu Skin a világ egyik vezető öregedésgátló szakértője. A bőrápolás világába újonnan bevezetett szépségápolási úttörő , az ageLOC Me , a francia Paris Match márciusi számában jelenik meg.

lifemagazin.hu-logo

2016. január – lifemagazin.hu (Magyarország)

A jól ismert életmód magazin egy cikket publikált a mi újonnan bevezetett TR90 M-Shake-jeinkről.

ruzs-es-mas-cover

2016. január – Rúzs és Más (Magyarország)
 

Ez az online magazin többek közt a TR90 M-Shake-ek jótékony hatásait prezentálja.