Er du der stadig?

FORTSÆT

Kompensation

velocity-web-page-banner-01

For at se den komplette Velocity Salgsplan for EMEA, klik her.

Det er gratis at blive Brand Affiliate, og det kræver intet køb af produkter eller kits. Derudover får Brand Affiliates kun udbetalt provision, når de sælger produkter, og får ingen kompensation for at rekruttere nye deltagere til virksomheden. Når produkter returneres i henhold til vores returpolitik, vil alle tidligere udbetalte provisioner straks blive tilbagebetalt.

 

Som for alle andre salgsmuligheder vil den kompensation, som Nu Skins Brand Affiliates får udbetalt, variere væsentligt og afhænge af forskellige faktorer, herunder tid brugt på forretningen, engagement samt salgs- og lederskabsevner. Mange Brand Affiliates opnår succes, men mange gør ikke.

 

For at give interesserede personer en realistisk forventning til den indtjeningsmulighed, der er forbundet med at blive Brand Affiliate, har vi udarbejdet et samlet resumé over salgskompensation udbetalt på alle niveauer i vores globale kompensationsplan. Disse tal opdateres årligt og offentliggøres på den officielle Nu Skin-hjemmeside for hver(t) pågældende region/marked.

 


RESUMÉ OVER KOMPENSATION FOR BRAND AFFILIATES I EMEA 2022

For en printbar version af resuméet over kompensation for Brand Affiliates, klik her.