Er du der stadig?

FORTSÆT

Forskellen ved Pharmanex

Pharmanex® - en anderledes virksomhed inden for naturlig sundhed

 

Forskellen er tydelig: Pharmanex® sætter branchestandarden for videnskabelig integritet. Pharmanex® forskere undersøger de naturlige, sunde processer, der finder sted i kroppen, og finder ud af hvordan kosttilskud kan forbedre disse funktioner. Efter gennemgang af disse faktorer er det kun ingredienser, der betragtes som sikre og effektive i forbindelse med fremme af sundhed, der bliver ført videre til næste fase af udviklingen.

Når de er blevet valgt, bliver alle Pharmanex® ingredienser udsat for en streng, videnskabelig analyse, der kendes under navnet 6S kvalitetsgaranti. Denne patenterede produktionsproces - baseret på udvælgelse, kilder, struktur, standardisering, sikkerhed og dokumentation - giver Pharmanex® mulighed for at være førende inden for kvalitet og effektivitet. Virksomheden opfylder eller overstiger endda Good Manufacturing Practices (GMP) standarder fastsat af den amerikanske levnedsmiddelstyrelse for denne produktkategori.

I dag, er der mere end 75 forskere i Pharmanex®s forsknings og udviklingsteam. Disse forskere gennemgår publicerede kliniske og videnskabelige undersøgelser, for at identificere planteekstrakter, der kan have sundhedsfremmende egenskaber.

Pharmanex® mærket af videnskabeligt baserede kosttilskud, er en del af Nu Skin Enterprises, en global virksomhed inden for direkte salg, der opererer på 48 markeder i Asien, Amerika og Europa.