Er du der stadig?

FORTSÆT

6S kvalitetsproces

Pharmanex 6S quality process keypoints

6S kvalitetsproces

Pharmanex® bruger patenteret teknologi i sine fremstillingsprocesser, for at opretholde en stram kvalitetskontrol gennem alle faser af produktudviklingen. Nøglen til en ensartet kvalitet er Pharmanex® 6S kvalitetsproces, som er grundlaget for virksomhedens tilgang til produktudvikling.

 

 


Selection of Botanicals

Udvælgelse (selection)

For at finde de botaniske ingredienser, der har de mest effektive sundhedsfremmende egenskaber, har Pharmanex® ansat en række eksperter fra USA og Asien. Disse eksperter laver dybdegående research, kompilering, revision og sammenfatning af historisk anvendelse og aktuel viden om botaniske ingrediensers egenskaber og sundhedsmæssige fordele. Pharmanex udfører også original forskning for at identificere nye botaniske ingredienser og koordinerer denne forskning med anerkendte professionelle fra hele verden. Kun botaniske ingredienser, der består omfattende Pharmanex® test i forbindelse med ægthed, anvendelighed og sikkerhed, kommer i betragtning.


potential sources of the botanical

Kilder (sourcing)

Når Pharmanex® beslutter sig, for at gå videre med en bestemt botanisk ingrediens, undersøges et hold potentielle kilder til den botaniske ingrediens ligesom analyser af prøver fra hver kilde undersøges. Kilder kan være nationale eller internationale og kan omfatte Pharmanex® dyrkningsområder i Kina og Chile. Pharmanex® vælger en leverandør på grundlag af kvaliteten og koncentrationsniveauet af den aktive ingrediens, der findes i prøver fra denne kilde.


6s_structure

Struktur (structure)

Ved at bruge de mest moderne analyseteknikker og i samarbejde med respekterede universiteter og laboratorier i både Kina og USA, udfører Pharmanex® strukturelle analyser af naturlige forbindelser, der findes i de udvalgte botaniske ingredienser. Disse analyser isolerer og renser bestemte kemiske strukturer i standardiserede ekstrakter, et afgørende skridt til at sikre en sikker og effektiv botanisk ingrediens.

 


proprietary standardisation processes

Standardisering (standardisation)

Store variationer i aktive ingredienser er kendetegnende for enhver botanisk ingrediens. Pharmanex® optimerer de aktive ingredienser i et produkt gennem strenge, patenterede standardiseringsprocesser (til mindst ét relevant markørmolekyle). Hver kapsel af produkterne indeholder den samme mængde af hver af de aktive ingredienser.


We ensure the safety of our products

Sikkerhed (safety)

Pharmanex® går forrest i oprettelsen af strenge standarder, for at sikre sikkerheden af sine produkter. Forskere undersøger og dokumenterer baggrunden for et produkts brug, og dets sikkerhed. Mængden af de aktive ingredienser, der anvendes, er baseret på doser, der har vist sig at være effektive i kliniske forsøg og understøttes af offentlig tilgængelig data hos Pharmanex®. Alle produktetiketter indeholder retningslinjer for anvendelsen og relevante advarselsoplysninger.


adherence to scientific standards for substantiation

Dokumentation (substantiation)

Pharmanex® kommer kun med produktpåstande, med grundlag i dokumenterede prækliniske og kliniske studier. Eksisterende kliniske data gennemgås, og når det er nødvendigt, sponserer Pharmanex® undersøgelser af sine produkter. Data fra nogle af disse undersøgelser bliver efterfølgende sendt til gennemsyn hos store internationale tidsskrifter. Overholdelse af videnskabelige standarder for dokumentation, bidrager til at gøre Pharmanex® til en af de førende virksomheder inden for branchen for naturlige sundhedsplejeprodukter. Opmærksomhed på detaljer, strenge videnskabelige test, samt kvalitets sikring, sikre at alle Pharmanex® produkter er fuldstændig sikre og effektive. 6S kvalitetsprocessen har gjort det muligt for Pharmanex® at blive en af branchens førende virksomheder inden for kvalitet og effektivitet.