Er du der stadig?

FORTSÆT

Nu Skin Videnskabeligt ekspertpanel

Lars Bohlin, Ph.D.

Lars Bohlin, Ph.D.
professor i farmakognosi, Uppsala Universitet, Sverige

 

 

I 30 år, har Dr. Bohlin studeret, forsket og undervist farmaci. Han fik sin M.S. og Ph.D. i farmaci ved Uppsala Universitet i Sverige, hvor han i øjeblikket fungerer som professor i fakultetet. Han udviklede marinefarmakognosi i Sverige, og hans interesser har fokuseret på etnofarmakologi med hovedvægten på anti-inflammatoriske naturlige produkter. Han bliver ofte konsulteret som ekspert af både private og offentlige organisationer og sidder i talrige forskningsråd. Oprindeligt fra Stockholm, Sverige, har Dr. Bohlin bidraget på mange niveauer - både i hans eget samfund hvor han har fungeret som bestyrelsesformand for farmaciafdelingen i Uppsala, og internationalt. Han sidder i redaktionelle eller rådgivende bestyrelser for videnskabelige tidsskrifter som Phytotherapy Research, Phytomedicine, J. Ethnopharmacology og Planta Medica.


Paul Alan Cox, Ph.D.

Paul Alan Cox, Ph.D.

Direktør for Institute for Ethnomedicine

 

Som en af verdens førende etnobotanikere har Dr. Cox  specialiseret sig i indfødte kulturers brug af planter. I løbet af sin karriere har han udgivet mere end 150 videnskabelige artikler og tre bøger. Dr. Cox fik sin M.Sc. i økologi på University of Wales som en Fullbright Fellow. I 1978 tiltrådte Dr. Cox Harvard som en Danforth Fellow og National Science Foundation Fellow, og i 1981 modtog han sin Ph.D. i biologi. Han blev senere tildelt en National Science Foundation Presidential Young Investigator Award af Præsident Ronald Reagan. I øjeblikket fungerer Dr. Cox som formand for Seacology Foundation, en organisation, som han grundlagde for at hjælpe med at bevare øers regnskove og kulturer.

 


Zoe Diana Draelos, M.D., F.A.A.D.

Zoe Diana Draelos, M.D., F.A.A.D.

Dermatolog og Redaktør, Journal of Cosmetic Dermatology

 

Dr. Draelos er en praktiserende, certificeret hudlæge og medlem af American Academy of Dermatology med en forskningsmæssig interesse i kosmetik, toiletartikler og biologisk aktiv hudmedicin. Hun er lektor på afdelingen for dermatologi på Duke University School of Medicine og har en klinisk praksis i High Point, N.C. Hun har været gæsteprofessor på mere end 45 medicinske institutioner nationalt og internationalt. Hun er forfatter til ni lærebøger, herunder Cosmetics in Dermatology. Dr. Draelos har bidraget til 23 lærebøger, skrevet 300 offentliggjorte artikler, og sidder i øjeblikket i redaktionsbestyrelsen hos otte tidsskrifter. I 2006 modtog hun kosmetikbranchens Lifetime Achievement Award fra Health Beauty America for hendes forskningsbidrag i topisk påførte formler.


Makoto Kuro-o, M.D., Ph.D.

Makoto Kuro-o, M.D., Ph.D.
Lektor i patologi, University of Texas Southwestern Medical Center

 

Dr. Kuro-o modtog en MD i 1985 fra University of Tokyo, Japan. Han afsluttede sin praktikuddannelse på Tokyo Metropolitan Geriatric Hospital i 1988, hvorefter han vendte tilbage til universitetet i Tokyo i en stilling som klinisk fellow i kardiologi indtil 1998. Han modtog en Ph.D. i 1991 fra University of Tokyo, hvorefter han tog sin postdoktorale uddannelse på National Institute of Neuroscience i Japan. I løbet af sit Ph.D.-arbejde, identificerede han klotho-genet - et gen, der undertrykker ældning hos pattedyr. I 1998 blev han assisterende lektor i patologi ved University of Texas Southwestern Medical Center i Dallas. Hans laboratorium  fokuserer på forståelse af den molekylære mekanisme, som klotho-proteinet bruger til at undertrykke ældning.


Tomas A. Prolla, Ph.D

Tomas A. Prolla, Ph.D

Medstifter, LifeGen Technologies, Lektor, afdelingerne for genetik og medicinsk genetik, University of Wisconsin

 

Tomas A. Prolla, Ph.D., studerede i afdelingen for molekylær biofysik og biokemi ved Yale University, hvor han fik en doktorgrad i 1994. Han afsluttede post-Ph.D. uddannelsen på afdelingen for human og molekylær genetik ved Baylor College of Medicine, og tiltrådte fakultetet på afdelingen for genetik og medicinsk genetik ved University of Wisconsin i 1997. Dr. Prolla har modtaget flere priser for videnskabelige bedrifter, herunder Shorb Lecturer Award, Burroughs Wellcome Young Investigator Award, Basil O'Connor Starter Scholar Research Award, og Howard Hughes Medical Institute New Faculty Startup Award. Dr. Prollas arbejde fokuserer i øjeblikket på anvendelse af genekspressionsprofilering, levetidsundersøgelser og histopatologi. I 2001 grundlagde han og Dr. Richard Weindruch LifeGen Technologies, LLC, et selskab med fokus på ernæringsgenomik, herunder virkningen af næringsstoffer og kaloriebegrænsning på ældningsprocessen. Dr. Prolla har udgivet flere artikler i ansete videnskabelige tidsskrifter som f.eks Science.Videnskabeligt ekspertpanel


Molly Wanner, M.D., M.B.A

Molly Wanner, M.D., M.B.A

Dermatolog, Massachusetts General Hospital og Harvard Medical School

 

Dr. Wanner er certificeret dermatolog, der specialiserer sig i laserdermatologi og kosmetisk dermatologi på Massachusetts General Hospital og Harvard Medical School. Hun forsker aktuelt i klinisk og grundlæggende videnskab inden for området kosmetisk og laserdermatologi. Hendes forskning omfatter topisk påførte kosmetikprodukter, fedt og cellulites, samt laser og kosmetiske apparater. Dr. Wanner har holdt præsentationer nationalt og er forfatter til adskillige artikler i udgivelser som Dermatologic Surgery, Lasers in Surgery and Medicine, og Journal of the American Academy of Dermatology. Hun er medlem af ekspertgrupper for American Academy of Dermatology, American Society of Dermatologic Surgery, og Women’s Dermatologic Society. Wanner er uddannet med Magna Cum Laude fra Amherst College. Dr. Wanner gik på Columbia University, hvorfra hun bestod Alpha Omega Alpha fra medicinstudiet og Beta Gamma Sigma fra handelsstudiet.