Försändelser, leveranser och produktreturer

 

Försändelser, leveranser och produktreturer

 


När får jag min beställning?

 

  • Med standardfrakt tar beställningen vanligen 3-7 arbetsdagar att leverera.
  • Med expressfrakt tar beställningen vanligen 1-2 arbetsdagar att leverera.
  • Våra postleverantörer levererar inte på helgdagar. Helgdagar räknas inte in när man säger att en beställning tar 3-5 arbetsdagar att leverera.

Hur mycket kostar frakten?

 

Fraktkostnaderna ses här nedan:

Allmänt

 

 

 

Land

SE

SE

SE

Typ

Hemleverans

Utlämningsställe

Utlämningsställe

Transportföretag

UPS

Postnord

Bring

 

 

 

 

Detaljhandelsfrakt

SEK

SEK

SEK

Webb- och ADR-beställningar

-

79 + moms

60 + moms

Expressfrakt

532 + moms

-

-

Gratis frakt över 4650 SEK (ej express)

0

0

0

 

 

 

 

Leveransdagar - en extra dag för hantering

 

 

 

Ord. leveranstid (arbetsdagar)

-

3-5

3-5

Expressleverans

1-2

-

-

 

 

 

 

Spåra

 

 

 

Meddelande en dag innan leverans

SMS

SMS

SMS

 

 

 

 

Leveransinfo

 

 

 

Leverans på lördagar

Nej

Nej

Nej

Leverans på söndagar

Nej

Nej

Nej

 

 

 

 

Inte hemma

 

 

 

Antal leveransförsök

1

N/A

N/A

Lämnas hos grannen

Ja

 

 

Lämnas på säkert ställe

Ja

 

 

Lämnas vid utlämningsställe

Ja (södra Sverige)

 

 

Förvaras på utlämningsställe

10 arbetsdagar

10 arbetsdagar

10 arbetsdagar

Lämnas i postlådan

Ja (om paketet passar)

 

 
Jag saknar en produkt i min beställning. Vad gör jag?

 

Om du saknar en produkt i din beställning:

 

  • Kontrollera hela paketet och dess innehåll och jämför det med packsedeln. Om du fortfarande saknar en produkt, kontakta lokal kundservice med ordernummer och uppge vad som fattas.
  • Om försändelsen var skadad när den anlände och en produkt kan ha fallit ut, mejla lokal kundservice med ett foto av paketet. Du ska också uppge ordernummer och vad slags produkt som saknas. Behåll förpackningen som postleverantören hämtar upp vid skadeanmälan.

Jag har fått fel produkt/-er med min beställning. Vad gör jag?

 

Har du fått en felaktig produkt, rekommenderar vi att du kontaktar lokal kundservice. Lämna information om beställningen så hjälper de dig.


Mitt paket var skadat vid ankomst. Vad gör jag?


  • Om dina produkter är skadade vid ankomst, mejla lokal kundservice med ett foto på alla skadorna. Du ska också uppge ordernummer och vilka produkter som skadats.
  • Om dina produkter är skadade vid ankomst tillsammans med ett skadat emballage, mejla lokal kundservice med ett foto på alla skadorna. Du ska också uppge ordernummer och vilka produkter som skadats. Postleverantören ber dig också att placera det skadade godset i emballaget och försegla det så att de kan hämta upp paketet och begära skadeersättning.

Jag har inte fått min beställning, hur gör jag?


  • Postleverantören kan besluta att det är säkert att lämna paketet hos din granne ifall du inte är på plats för att ta emot det. Kontrollera först med din granne innan du kontaktar lokal kundservice eller postleverantör.
  • Du kan se var ditt paket befinner sig genom att klicka på orderhistorik och sedan följa spårningslänken.
  • Om det står att paketet skickats och du inte fått det eller att det återgått till lagret, kontakta lokal kundservice för hjälp.

Hur spårar jag min beställning?

 

Har du inte mottagit ett mejl med spårningsnummer från postleverantören finner du informationen i din orderhistorik när du är inloggad. Spårningsnumret i din orderhistorik är också en klickbar länk till spårningshistoriken på postleverantörens webbsida.


Vad gäller vid återbetalningar?

 

Om du inte är helt nöjd med din beställning kan du returnera oöppnade produkter inom 90 dagar efter inköp. Dessa ska skickas tillbaka till Nu Skin i de fall de inhandlats från företaget. Kontakta din lokala kundservice för att få ett returnummer, Return Merchandise Authorisation, (RMA) samt alla instruktioner för hur du returnerar produkterna. Kom ihåg! Vi tar inte emot eller återbetalar öppnade, använda produkter.

 

Nu Skin c/o Bring Parcels AB

Bordsvägen 3

556 52 Jönköping

Sverige


Skickar ni en retursedel?

 

Nej, returnerade produkter skickas tillbaka på din egen bekostnad. Vi kräver att du skickar dem med möjlighet att spåra paketet. Returnerade paket som försvunnit ersätts inte.


Vilka produkter kan jag skicka tillbaka?

 

Du kan returnera oöppnade produkter inom 90 dagar efter inköp. 


Hur returnerar jag produkter?

 

Vill du skicka tillbaka oönskade produkter ska du först skaffa ett RMA-nummer från lokal kundservice. För att få ett RMA-nummer (Return Merchandise Authorisation) och instruktioner om hur du returnerar, behöver kundservice det ursprungliga ordernumret samt en lista över de produkter du vill skicka tillbaka. De uppgifterna finner du online i din orderhistorik.


Hur lång tid tar det innan jag får tillbaka mina pengar?

 

När vi fått besked från vårt lager att ditt returnerade paket anlänt, tar vi itu med återbetalningen. Detta tar 2-5 arbetsdagar, beroende på din banks hantering.


Jag köpte mina produkter via en distributör. Vad har jag för rättigheter om jag vill returnera dem?

 

Lokal lagstiftning gäller för distributörer rörande ångervecka etc. Läs mer på kvittot vid detaljhandelsköp. Tillåter lagen ytterligare rättigheter beviljas du som detaljkund dessa. Det innebär att oavsett anledning så ska distributören på anmodan återbetala fullt pris, inklusive moms och frakt, till detaljkunden utan Nu Skins inblandning. Enda kravet är att du som kund måste begära en full återbetalning inom ångerperioden enligt kvittot, och återsända återstoden av produkten. Distributören ska återbetala varor som skickats tillbaka inom 14 dagar efter din begäran.


 

Hjälpämnen

 


 

Hittar du inte vad du söker?

 

Anslut dig till Nu Skin Bli distributör