Är du kvar?

FORTSÄTT

 

Försändelser, leveranser och produktreturer

 


Kan jag välja mellan budfirmor på Nu Skins webbplats när jag gör en beställning?

 

Nej. När du gör en beställning kan du välja mellan hemleverans, upphämtningsställe (om det finns tillgängligt för din marknad) eller expressleverans (om det finns tillgängligt för din marknad). 

 

Typ Hemleverans Expressleverans Utlämningsställe
Transportföretag UPS UPS Bring
       
Detaljhandelsfrakt detaljhandelskunder
Standard frakt  55Kr - 55kr
Expressfrakt - 665kr -
Order över kr 3149 + moms Free 665kr Free
       
Detaljhandelsfrakt Brand Affiliates & medlemmar 
Standard frakt  95Kr - 55kr
Expressfrakt - 665kr -
Order över kr 3149 + moms Free 665kr Free
       
Beräknad leveranstid
(arbetsdagar)
Standard frakt  3-5 - 3-5
Expressfrakt - 1-2 -
       
Spåra
Meddelande en dag innan leverans E-mail E-mail E-mail
       
Leveransinfo
Leverans på lördagar Nej Nej Nej
Leverans på söndagar Nej Nej Nej
       
Inte hemma
Antal leveransförsök 3-Jan 1-3 -
Lämnas hos grannen Ja Ja Nej
Lämnas på säkert ställe Ja Ja Nej
Lämnas vid utlämningsställe Ja (södra Sverige) Ja (södra Sverige) Ja
Förvaras på utlämningsställe 10 arbetsdagar 10 arbetsdagar 10 arbetsdagar
Lämnas i postlådan Ja (om paketet passar) Ja (om paketet passar) Nej

*Vitameal räknas inte in i beloppet för fri frakt


Hur vet jag vilken budfirma som kommer att leverera paketet efter att jag gjort min beställning?

 

När du gör en beställning får du inte genast veta vilken budfirma som kommer att utföra leveransen. Men så snart beställningen har behandlats och spårningskoden har genererats får du ett e-postmeddelande från den ansvariga budfirman om att beställningen har skickats iväg. Se därför till att din e-postadress i vårt system är aktuell.


Varför kan jag inte välja expressleverans?

 

Om expressleverans är tillgängligt för din marknad bör du kunna välja expressleverans för ditt paket, utom ifall paketet innehåller en av våra apparater. På grund av säkerhetsregler får apparater med litiumbatterier inte transporteras med flyg. Därför visas expressleverans inte för dem i kassan.


Jag har inte fått min beställning. Hur kan jag hitta den?

 

Postleverantören kan besluta att det är säkert att lämna paketet hos din granne ifall du inte är på plats för att ta emot det. Kontrollera först med din granne innan du kontaktar lokal kundservice eller postleverantör.

 

Du kan se var ditt paket befinner sig genom att klicka här på orderhistorik och sedan följa spårningslänken. Om du inte har fått paketet och spårningsinformationen anger att det har levererats eller om paketet anges som returnerat till lagret, kan du kontakta lokal kundservice för att få hjälp.


Hur spårar jag min beställning?

 

Klicka här för att spåra din beställning. Fyll bara i ditt beställningsnummer och postnummer för att se all information du behöver.


Kan två paket med olika spårningsnummer men som hör till samma beställning levereras av olika budfirmor?

 

Ja, paket som hör till samma beställning kan levereras av olika budfirmor. Det kan ske beroende på bland annat paketens storlek och vikt. Ett paket från en beställning kan till exempel levereras via UPS och ett annat via DPD.


Kan jag begära adressändring efter att jag gjort min beställning?

 

För ändring av din beställningsadress måste du kontakta budfirman direkt. Om du har budfirmans app bör du kunna göra en uppdatering för att ändra leveransadressen. De flesta budfirmor skickar också ett bekräftelsemeddelande per e-post med en länk för ändring av tid och/eller adress för leveransen. Vi vill betona att det är mycket viktigt att du anger rätt adress, e-postadress och telefonnummer då du gör din beställning.


Jag fick ingen spårningsinformation för min beställning med skåpkod. Vad ska jag göra?

 

Kontrollera din skräppostfolder först för att se om e-postmeddelandet hamnat där. Om du inte kan hitta e-postmeddelandet ska du kontrollera vilken budfirma som anges i din beställningsbekräftelse. Om du inte kan hitta din beställningsbekräftelse kan du kontakta kundservice. Kontakta sedan budfirmans kundservice direkt så att de kan ge dig informationen som saknas. I allmänhet bör budfirman skicka all information till dig per e-post. Vi vill betona att det är mycket viktigt att du anger rätt e-postadress och telefonnummer då du gör din beställning, så att vi har möjlighet att kontakta dig.


Vad händer om det valda upphämtningsstället är stängt?

 

Om ett upphämtningsställe är tillfälligt stängt (t.ex. under helgdagar) levereras paketet till ett närliggande upphämtningsställe tillhörande samma budfirma. I sådana fall informerar budfirman dig om ändringen.

 

Om det valda upphämtningsstället inte längre är tillgängligt kontaktar kundservice dig och ber dig uppdatera adressen/välja ett annat upphämtningsställe för din ADR-prenumerationsorder. I sådana fall kan din beställning försenas. 


Jag saknar en produkt i min beställning. Vad gör jag?

 

Om du saknar en produkt i din beställning:

 

Kontrollera hela paketet och dess innehåll och jämför det med packsedeln. Kontrollera också om beställningen skickas i flera paket. Om du fortfarande saknar en produkt, kontakta lokal kundservice med ordernummer och uppge vad som fattas.

 

Om försändelsen var skadad när den anlände så att en produkt kan ha fallit ut, mejla lokal kundservice med ett foto av paketet. Du ska också uppge ordernummer och vilka produkter som saknas. Behåll förpackningen som postleverantören hämtar upp vid skadeanmälan.


Jag har fått fel produkt/-er med min beställning. Vad gör jag?

 

Har du fått en felaktig produkt, rekommenderar vi att du kontaktar lokal kundservice. Lämna information om beställningen så hjälper de dig.


Vad är policyn för returer, återbetalningar och byten?

 

Om du inte är helt nöjd med din beställning får du gärna returnera oöppnade produkter inom den tid efter inköpet som anges i vår policy för returer/återbetalningar/byten och våra policyer och procedurer direkt till Nu Skin om produkterna köpts från företaget. Kontakta din lokala kundservice för att få ett returnummer, Return Merchandise Authorisation, (RMA) samt alla instruktioner för hur du returnerar produkterna i enlighet med vår policy för returer/återbetalningar/byten och våra policyer och procedurer.

 

Returadressen är:

European Distribution Centre

Amundsenweg 2

5928 LT Venlo

Nederländerna


Hur returnerar jag produkter?

 

Vill du skicka tillbaka oönskade produkter ska du först skaffa ett RMA-nummer (Return Merchandise Authorisation) från lokal kundservice. För att få ett RMA-nummer och instruktioner om hur du returnerar, behöver vi det ursprungliga ordernumret samt en lista över de produkter, med ordernummer, som du vill skicka tillbaka. De uppgifterna finner du online i din orderhistorik.


Hur lång tid tar det innan jag får tillbaka mina pengar?

 

När vi får meddelande om att de returnerade produkterna kommit till vårt lager behandlar vi återbetalningen. Detta kan ta upp till 14 vardagar från datumet då Nu Skin mottar produkterna eller då bevis om retur till vårt lagers adress tillhandahållits. Den exakta tiden beror på din banks behandlingstid.


Jag köpte mina produkter via en Brand Affiliate. Vilken returrätt har jag?

 

Lokal lagstiftning gäller för Brand Affiliates rörande ångervecka etc. Läs mer på kvittot vid detaljhandelsköp. Tillåter lagen ytterligare rättigheter beviljas du som detaljkund dessa. Det innebär att oavsett anledning så ska distributören på anmodan återbetala fullt pris, inklusive moms och frakt, till detaljkunden utan eventuell ersättning från Nu Skin. Enda kravet är att du som kund måste begära återbetalning inom ångerperioden enligt kvittot, och återsända återstoden av produkten. Brand Affiliates måste utfärda återbetalning för returnerade produkter inom 14 dagar efter begäran.


 

Hjälpämnen

 


 

Hittar du inte vad du söker?

 

Kontakta oss