Är du kvar?

FORTSÄTT

En investering i innovation

LifeGen scientists and Joe
LifeGen logo

Nu Skin är kända för att se framåt och satsa på spetsforskning, banbrytande produkter och strategiska samarbeten. Varenda dag och på vartenda sätt satsar vi på tillväxt och vetenskaplig innovation - för en konstant investering i din framtid.

 

Faktum är att vårt senaste uppköp av LifeGen Technologies kommer att öppna nya dörrar varje dag. LifeGen, som tidigare var vår samarbetspartner, är nu det senaste tillskottet till Nu Skin-familjen. Vi har redan uppnått otroliga ting tillsammans... och nu väntar vi att framgången ökar exponentiellt.

 

Införlivningen av LifeGen representerar vårt mest effektiva vapen hittills; det innebär snabbare innovationer, revolutionerande produkter och oändliga möjligheter.

 

LifeGens databas för genetisk åldersbekämpning

I hjärtat av alltsammans finns LifeGens databas för åldersbekämpning, den största samlingen i sitt slag vad gäller åldrandets genuttryck. Och nu tillhör denna bas Nu Skin - vilket i praktiken innebär dig. Det är din egen tillgång till de mest banbrytande anti-ageing-lösningarna någonsin.

 

Med mer än 30 års expertis i åldrandets genetik gör detta inköp att vi kan söka i databasen för vitala åldersrelaterade gener. Det innebär mer än en halv miljard ihopsamlade, räknade och analyserade genetiska datapunkter. Det här är bara början!

 

TILLSAMMANS ÄGER VI VAD SOM ÄR NU. OCH VI ÄGER VAD SOM SKER HÄRNÄST.