Comenzi și achiziții

 

Comenzi și achiziții

 


Cardul meu de credit nu funcționează?

 

În cazul în care cardul de credit nu funcționează:

 

  • Verificați dacă aveți suficiente fonduri în contul cardului dumneavoastră.
  • Contactați-vă banca pentru a vă asigura că nu aveți o blocare internațională sau o blocare pe internet plasată automat pe cardul dumneavoastră de credit.
  • Este posibil să fi introdus greșit numărul cardului dumneavoastră de credit. Vă rugăm să verificați numerele și să vă asigurați că introduceți datele corect.
  • Dacă aveți probleme cu parola cu serviciile Verified by VISA sau MasterCard SecureCode, trebuie să contactați furnizorul cardului dumneavoastră de credit deoarece Nu Skin nu are acces la informațiile securizate pe care l-ați stabilit cu fiecare dintre companii.
  • Dacă tot nu puteți să procesați comanda dumneavoastră, vă rugăm să vă contactați Serviciul local de Relații cu Clienții cu numărul ID

 


Care sunt opțiunile de plată acceptate?

 

Pentru conveniență, Nu Skin acceptă: VISA, MasterCard, plăți prin transfer bancar

 


Cum îmi anulez comanda?

 

Dacă descoperiți că trebuie să anulați comanda dumneavoastră, puteți să faceți acest lucru contactând telefonic Serviciul dumneavoastră local de Relații cu Clienții în termen de 10 minute de la plasarea comenzii. Trimiterea solicitării prin e-mail nu este niciodată recomandată.

 


Cum pot să văd istoricul comenzilor mele?

 

Atunci când vă conectați la contul dumneavoastră, faceți clic pe numele dumneavoastră și apoi pe Istoricul comenzilor.


Cum primesc factura?

 

  • Pentru a ajuta la protejarea mediului, Nu Skin EMEA nu mai oferă facturi pe hârtie cu comenzile livrate. Comanda dumneavoastră va fi trimisă prin e-mail în format PDF cu confirmarea comenzii dumneavoastră.
  • Dacă doriți să primiți facturile pe hârtie cu comenzile dumneavoastră, vă rugăm să vă contactați Serviciul local de Relații cu Clienții în acest sens.
  • Dacă doriți o copie a unei facturi mai vechi, vă rugăm să vă contactați Serviciul local de Relații cu Clienții cu numărul comenzii pentru factura pe care doriți să o primiți.

Cum pot să fac o comandă în altă țară?

 

Numai Distribuitorii pot comanda în afara țării lor.

Asigurați-vă că accesati pagina web a țării unde veți avea adresa de livrare.


Cum pot introduce un produs aditional in comanda mea?

 

Dacă descoperiți că trebuie să adăugați un produs la comanda dumneavoastră, puteți să faceți acest lucru contactând telefonic Serviciul dumneavoastră local de Relații cu Clienții în termen de 10 minute de la plasarea comenzii. Trimiterea solicitării prin e-mail nu este niciodată recomandată.


Ce înseamnă PSV?

 

PSV sau Volumul Personal din Vânzări reprezintă valoarea lunară în puncte a produselor și serviciilor achiziționate de către dumneavoastră de la Nu Skin.


 

Subiecte de ajutor

 


 

Nu găsiți ce căutați?

 

Divider