Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Force For Good

 

Force for Good

La Nu Skin, ne dorim să fim o forță a binelui având grijă de planetă, îmbunătățind viețile copiilor, îngrijind generațiile viitoare și investind în comunitatea noastră globală. Cei patru piloni ai responsabilității sociale a corporației ne ajută să realizăm acest lucru.

 

 

O cultură a dăruirii

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-logo

Fiecare copil merită o șansă de a străluci. Prin intermediul Nu Skin Force for Good Foundation, susținem copiii din întreaga lume, oferindu-le speranță pentru un viitor mai bun.

 

 

Descoperă fundația FFG

 

 

nu-skin-nourish-the-children-logo

Alimentarea minții unui copil este la fel de importantă ca alimentarea corpului. Începând cu 2002, Nu Skin, împreună cu liderii de vânzări, clienții și angajații săi, a donat sute de milioane de porții de hrană copiilor malnutriți din lumea întreagă*.

 

Află mai multe despre Nourish The Children

 

 

nu-skin-sustainability-logo

Nu Skin este determinată să mențină pământul curat, sigur și protejat pentru viitor. Suntem mândri că facem parte dintr-un efort global de reducere a deșeurilor de ambalaje, de conservare a mediilor noastre native fragile și de aprovizionare și livrare responsabile.

 

Descoperă eforturile noastre de sustenabilitate

 

 

nu-skin-community-outreach-logo

Nu suntem doar o forță a binelui globală - ne-am implicat și în propriile regiuni. Nu Skin este încântată să deservească într-un mod activ și să îmbunătățească comunitățile locale în care trăim și muncim.

 

 

Vezi inițiativele noastre locale

 

 


 

 

 

Rapoarte CSR

Descoperă impactul minunat produs de forța binelui prin eforturile tuturor celor implicați în diversele noastre inițiative. Poți găsi cele mai recente rapoarte chiar aici sau le poți vizualiza dând clic mai jos.

 

 

Rapoarte trimestriale

Rapoarte anuale

 

 

 

*Nu Skin este un distribuitor pro-profit de suplimente nutritive şi de produse pentru îngrijirea pielii și este cotată la Bursa de Valori din New York (NUS). Nourish the Children este o inițiativă Nu Skin și este înregistrată în unele state ca activitate comercială de tip co-venture. Inițiativa permite reprezentanților Brand Affiliate și clienților Nu Skin să cumpere VitaMeal de la Nu Skin și să îl doneze către organizații caritabile pentru a contribui la rezolvarea complexei probleme globale de a hrăni copiii malnutriți. Prețul produsului VitaMeal include costurile de producție, costurile generale, distribuția și costurile de comercializare. Ca și în cazul altor produse Nu Skin, reprezentanții Brand Affiliate primesc comisioane și Nu Skin câștigă o marjă de profit la fiecare vânzare a produsului VitaMeal.