Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Nourish The Children

 

Nourish The Children*

Nourish the Children este o inițiativă socială cu scop lucrativ care împuternicește generațiile viitoare cu fiecare porție de mâncare.

 

 

 

*În prezent am depășit numărul de mese menționate în materialul video; găsești informații actualizate mai jos.

 

 

Hrănirea generațiilor viitoare

 

Niciun copil nu trebuie să sufere de foame. Aceasta este convingerea din spatele inițiativei Nourish the Children de la Nu Skin. Cu VitaMeal asigurăm copiilor malnutriți hrană foarte nutritivă dezvoltată de către proprii noștri cercetători în nutriție.

Fiecare pungă de VitaMeal este vândută de către Nu Skin, apoi donată către organizații non-profit specializate în distribuirea de hrană pentru copiii care suferă de malnutriție și foamete. Nourish the Children nu este o inițiativă caritabilă, ci o inițiativă cu scop lucrativ. Promovând cumpărarea de VitaMeal, credem că această campanie poate fi susținută și astfel putem face mai mult bine în lume.

 

 

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-children

Peste 120.000 de copii hrăniți pe zi

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-meals

Peste 750 milioane de porții de mâncare donate la nivel global, de la lansare

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-countries

Activă în peste 50 de țări

 

 

 

De ce ne concentrăm pe malnutriția infantilă


 

 

 

În fiecare an, peste 3,1 milioane de copii1 mai mici de cinci ani mor datorită alimentației sărace. Încă 66 milioane de copii2 frecventează școala primară înfometați, dintre care 23 milioane2 doar în Africa. Noi credem că avem o responsabilitate în susținerea eforturile umanitare existente pentru a rezolva această criză în orice mod posibil. Cumpărând VitaMeal, și tu poți face asta.

 

Sursă:
1https://www.worldhunger.org/world-child-hunger-facts/#:~:text=Approximately%203.1%20million%20children%20die,disease%20(UNICEF%2C%202018a).​
2https://www.worldhunger.org/world-child-hunger-facts/


Vezi eforturile din Malawi

 

Află mai multe despre VitaMeal

 

Despre ce este vorba?


VitaMeal este un aliment vegetarian, bogat în nutrienți, fără lactate, formulat special pentru hrănirea copiilor malnutriți. Ingredientele de bază sunt, de asemenea, atent selecționate pentru a se potrivi alimentației specifice fiecărei regiuni și a corespunde gusturilor și culturilor unice ale diferitelor țări. Fiecare pungă conține 30 de porții pentru copii, ajutând la asigurarea unei mese sănătoase pentru un copil, timp de 1 lună întreagă.

Descoperă VitaMeal

 

 

Mai mult decât o simplă masă.


VitaMeal face mai mult decât să hrănească un organism. Ajută de asemenea la hrănirea minții. Deoarece este în general distribuit prin programe școlare, această inițiativă încurajează părinții să își trimită copiii la școală, ajutându-i astfel să beneficieze de educație. Fabrica noastră de producție din Malawi asigură, de asemenea, locuri de muncă și oportunități de dezvoltare economică, în timp ce unele încasări realizate din vânzarea de VitaMeal sunt donate către fundația Nu Skin Force for Good Foundation pentru finanțarea educația agricolă în satul Mtalimanja, din Malawi. Aici, fermierii învață tehnici pentru îmbunătățirea producției autonome și agricole, care va diminua în viitor nevoia de ajutor în Malawi.

Află Mai Multe

 

 

 

 

Cum funcționează

 

VitaMeal este produs fabrici, dintre care multe sunt în Malawi. Se găsesc, de asemenea, și în China, Argentina și în Statele Unite ala Americii.

Brand Affiliates & Clienții pot cumpăra și dona pungi de VitaMeal.

Organizațiile de caritate specializate se ocupă de logistica colectării, transportului și distribuției donațiilor celor care au nevoie.

Donațiile ajută la hrănirea copiilor din țări precum Malawi. Până în prezent au fost distribuite peste 700 de milioane de porții de mâncare.

 

 

 

 

Partenerul nostru din Malawi

 

 

 

Feed the Children

 

Feed the Children, principalul nostru partener global, este o organizație non-profit care se concentrează pe combaterea foametei în întreaga lume, prin distribuirea de milioane de kilograme de hrană în peste 60 de țări, în fiecare an. Ca a treia organizație caritabilă din Statele Unite, oferă experiența și extinderea de care avem nevoie pentru a duce inițiativele noastre la un alt nivel.

 

 

Unde este activ NTC?

 

 

 

 

În timp ce alte regiuni se concentrează pe regiuni precum China și America Latină, toate eforturile EMEA sunt direcționate către inițiativele noastre din Malawi. Poți afla mai multe despre impactul contribuției tale dând click mai jos.

 


Descoperă Proiectul nostru Malawi

 

 

Cum poți participa?

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-image

1. Cumpărând VitaMeal

Precum orice alt produs obișnuit, poți cumpăra VitaMeal prin magazinul nostru web. Fiecare vânzare generează profit și comision la fel ca și pentru orice alt produs al nostru, dar hrana este donată direct către o organizație caritabilă din Malawi. În funcție de piața ta, ai mai multe opțiuni disponibile.

 

Cumpără VitaMeal

 

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-matching-program-image

2. Prin programul nostru de asociere

De fiecare dată când donezi către Nourish the Children (NTC), Nu Skin Enterprises donează de asemenea.
Pentru fiecare donaţie a opţiunii de cinci pungi, compania adaugă încă o pungă, hrănind astfel încă un copil timp de 30 de zile. Dar nu trebuie să fii singur(ă)! Oricând comunitatea Nu Skin ca și întreg donează 8 pungi prin intermediul opțiunilor de 1 sau 2 pungi, compania adaugă 1 pungă.

 

Descoperă Programul nostru

 

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-adr-image

3. Fă-ți un ADR pentru cumpărături lunare

Când adaugi VitaMeal în ADR-ul tău, vei face aceeași achiziție și donație în fiecare lună, până alegi să îl modifici. Nu este doar o opțiune fără bătăi de cap pentru tine, dar ajută de asemenea la susținerea pe termen lung a copiilor nevoiași. În plus, vei câștiga puncte de produse care pot fi folosite pentru a cumpăra produse Nu Skin.

 

Să fie ADR

 

 

 

*Nu Skin este un distribuitor pro-profit de suplimente nutritive şi de produse pentru îngrijirea pielii și este cotată la Bursa de Valori din New York (NUS). Nourish the Children este o inițiativă Nu Skin și este înregistrată în unele state ca activitate comercială de tip co-venture. Inițiativa permite reprezentanților Brand Affiliate și clienților Nu Skin să cumpere VitaMeal de la Nu Skin și să îl doneze către organizații caritabile pentru a contribui la rezolvarea complexei probleme globale de a hrăni copiii malnutriți. Prețul produsului VitaMeal include costurile de producție, costurile generale, distribuția și costurile de comercializare. Ca și în cazul altor produse Nu Skin, reprezentanții Brand Affiliate primesc comisioane și Nu Skin câștigă o marjă de profit la fiecare vânzare a produsului VitaMeal.