Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Sustainability

 

Durabilitate

Adoptăm practici sustenabile astăzi pentru resurse bogate mâine.

 

 

 

Acest videoclip are ca scop demonstrarea eforturilor de sustenabilitate ale grupului Nu Skin din întreaga lume, fără o concentrare specifică sau rezervări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, (EMEA). Este posibil ca unele produse prezentate în acest videoclip să nu fie disponibil în EMEA sau sunt vândute într-un ambalaj diferit. Contactează piața locală dacă ai întrebări despre disponibilitatea unui produs.

 

Îngrijirea planetei noastre

 

Sustenabilitatea este pentru Nu Skin mult mai mult decât un cuvânt în trend. Ne angajăm să menținem comunitățile noastre globale curate, sigure și protejate, pentru viitor, cu angajamente concrete create în jurul oamenilor, planetei și produselor.

Deja am făcut schimbări importante și măsurabile la primele noastre 20 de produse și ne-am angajat să ne îmbunătățim din punct de vedere al sustenabilității întregul portofoliu până în 2030.

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-trees

51.000 de copaci plantați

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-mangroves

2.137 de acri de mangrove, recifuri, păduri și insule protejate

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-plastic

21 de tone de plastic mai puțin utilizat în fiecare an eliminând tava de plastic din ageLOC Galvanic Spa Facial Gels*

 

*Pe baza datelor de vânzări globale din 2020.

 

Angajamentele noastre pentru sustenabilitateCrearea unui sistem de măsurare a impactului asupra mediului pentru a evalua produsele noastre


REALIZAT

 

Evaluarea, clasificarea și îmbunătățirea scorului impactului asupra mediului pentru primele noastre 20 de produse


REALIZAT

 

Evaluarea, clasificarea și îmbunătățirea scorului impactului asupra mediului pentru toate produsele noastre. Obținerea unui echilibru complet 100% pentru masa de ulei de palmier sustenabil


ÎN PLAN


Să ne asigurăm că toate ambalajele produselor sunt reciclabile, reutilizabile, reduse sau regenerabile


ÎN PLAN


Consultă angajamentul nostru de sustenabilitate

 

 

 

 

 

„Dorim, de asemenea, să construim o rețea globală de fabrici cu deșeuri zero.”

 

Ritch Wood

Nu Skin CEO

 


 

 

Pilonii noștri pentru sustenabilitate

 

Oameni


La Nu Skin, credem în puterea de a schimba inima și mintea. Susținerea sau inspirarea schimbării pentru sustenabilitate colaborând cu oameni din întreaga lume este o parte crucială a proiectelor multiple ale fundației Nu Skin Force for Good Foundation.

Fie că este vorba de învățarea de tehnici de agricultură sustenabilă prin intermediul școlii de agricultură pentru independența familiei (SAFI), încurajarea creșterii economice și importanța reciclării sau ajutarea națiunilor de pe insule să-și păstreze cultura și mediile pentru generațiile viitoare, schimbarea pozitivă va începe întotdeauna cu oamenii.

 

 

Planeta


Pentru a reduce impactul pe care-l avem asupra planetei, am început să căutăm intern. Angajamentul nostru este de a lucra continuu pentru crearea unei rețele globale de unități ce nu produc deloc deșeuri. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că muncim pentru a transforma 90% din birourile noastre și deșeurile din depozitele de deșeuri, rezultând în cele din urmă într-o planetă mai curată și mai sănătoasă.

Munca deja a început aici în EMEA, cu depozitul nostru din Venlo alimentat cu energie verde din resurse regenerabile, sistem de iluminare LED, cu consum redus, și utilizarea de materiale reciclabile în unele ambalaje ale produselor. Este chiar o mândrie să ai rolul de regina unui roi de albine!

 

 

Produs


Crearea de produselor inovatoare și de calitate superioară a fost mereu ceea ce ne-a motivat. La fel precum depunem eforturi continue pentru a face acele produse mai bune ca niciodată, dorim de asemenea să reducem impactul acestora asupra planetei. Este o responsabilitate pe care o luăm în serios. De aceea utilizăm componente sustenabile ca rășina de post consum (PCR) sau bio-rășina obținută din trestie de zahăr, în mai multe produse, cu planuri pentru multe altele.

Deja am început să evaluăm, clasificăm și să îmbunătățim scorul impactului asupra mediului pentru unele dintre cele mai populare produse și dorim să facem acest lucru pentru întregul portofoliu până în 2023. Angajamentul nostru este de a ne asigura că fiecare are ambalaj îmbunătățit din punct de vedere al sustenabilității până în 2030 - nu este o sarcină ușoară pentru un portofoliu așa mare, dar ne vom atinge obiectivul.
Poți vedea din progresul făcut cu noua gamă Nutricentials.

 

Descoperă Nutricentials

 

 

 

Trei copaci pentru sustenabilitate


 

 

Atunci când vezi logo-ul Nu Skin cu trei copaci pe oricare dintre paginile produselor noastre, vei ști că am evaluat și îmbunătățit acest produs cu scopul de a reduce impactul asupra mediului. Pe măsură ce continuăm eforturile pentru angajamentul privind sustenabilitatea, acest logo va apărea pe pagina Nu Skin a tot mai multor produse din magazinul online.
Dar nu vei găsi doar logo-ul. Modificăm cartoanele pentru a fi certificate FSC și vei observa logo-ul Green Dot - două săgeți interconectate - pe toate produsele noastre.

 


Descoperă a Glosar

 

 

Achiziționează campionii noștri sustenabili*

 

 

 

Cum poți participa?

 

nu-skin-force-for-good-participation-epoch-image

1. Achiziționează gama Epoch*

De fiecare dată când achiziționezi un produs Epoch, Nu Skin donează 0.25 dolari americani către Nu Skin Force for Good Foundation, un contribuitor semnificativ pentru Seacology Această organizație crează parteneriate de conservare cu beneficii pentru toți cei implicați, care să ajute comunitățile insulare să construiască infrastructura și să-și păstreze habitatele marine pentru generațiile viitoare. Împreună protejează habitatele și culturile unice de pe insulele din întreaga lume.

 

Cumpără Epoch
nu-skin-force-for-good-participation-empty-products-image

2. Ai grijă cu produse goale

Cu toții dorim să ne facem partea atunci când vin vorba de reciclare sau eliminarea produselor goale și cele mai mici schimbări pot face diferențe mari. În unele țări, este posibil, să fie necesari unii pași suplimentari, cum ar fi clătirea recipientelor înainte de reciclare, îndepărtarea capacelor, dopurilor și pompițelor sau eliminarea etichetelor de plastic înainte de reciclarea hârtiei sau ambalajelor din carton. Asigurându-ne că reciclăm corect, putem ajuta la reducere deșeurilor și mai mult. Dacă ai nelămuriri privind eliminarea unui produs, nu ezita să verifici cu unitățile locale; acestea vor fi mai mult decât încântate că ai întrebat!

Poți să fii la curent cu cele mai noi schimbări pe care le facem pentru a deveni mai sustenabili, chiar aici.

 

Află Mai Multe

 

* Gama Epoch cu un look nou în curând disponibilă în EMEA. Disponibilitatea unor produse poate varia în funcție de țară. Pentru a verifica disponibilitatea unui produs, consultă versiunea locală a site-ului nuskin.com.

 

Premiile noastre de sustenabilitate