Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Force For Good Foundation

 

Force for Good Foundation

Nu Skin Force for Good Foundation (Fundația Nu Skin Force for Good) este o organizație non-profit cu o misiune de a îmbunătăți sistemele de sănătate, de educație și economice ale copiilor, oferind speranță pentru un viitor mai bun. 

 

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-improving-lives

Îmbunătățim viețile copiilor

 

Nu Skin este dezvoltată pe ideea de a dărui înapoi. Acest principiu este esența a ceea ce suntem și a ceea ce facem. Nu Skin Force for Good Foundation (Fundația Nu Skin Force for Good) este o organizație non-profit care a fost creată în 1998 cu intenția de a îmbunătăți mai mult viața copiilor din întreaga lume, oferind speranță pentru o viață ferită de boli, analfabetism și sărăcie.

 

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-years

Activă de peste 20 de ani

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-children

Mai mult de 100.000 de copii ajutați

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-countries

Mai mult de 50 de țări în care am ajuns

 

 

Faptele bune nu cunosc granițe

 


 

 

Din ziua în care a fost fondată, Nu Skin Force for Good Foundation a susținut sute de proiecte importante în mai mult de 50 de piețe din întreaga lume. Poți descoperi inițiativele globale din fiecare regiune Nu Skin aici sau citește în continuare pentru a afla mai multe despre cele specifice pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

 

 

 

În care inițiative este implicată cel mai mult EMEA?

 

MALAWI, AFRICA

School of Agriculture for Family Independence - SAFI (Școala de agricultură pentru independența familiei)


Această inițiativă învață agricultura sustenabilă în Malawi la școala din satul Mtalimanja. Studenții săi învață cele mai noi tehnici pentru agricultură și irigare pentru a-și readuce la viață satele. După implementarea tehnicilor SAFI, randamentul culturilor poate crește cu până la 700%.

MALAWI, AFRICA

Seeds of Hope (Semințele Speranței)


Donațiile efectuate prin intermediul vânzărilor produsului Epoch Baobab Body Butter ajută inițiativa de reîmpădurire în Malawi. Această inițiativă se concentra inițial pe copacii valoroși de baobab. Astăzi a evoluat la plantarea a mii de pomi fructiferi, ce contribuie la viețile de zi cu zi a celor care trăiesc acolo.

Descoperă Body Butter

MALAWI, AFRICA

Wells of Hope


Până în prezent, bolile transmise prin apă, ca dizenteria, au consecințe grave pentru multe persoane din Malawi. Suntem de părere că nimeni nu trebuie să trăiască fără acces la apă curată și proiectul nostru de foraj din Malawi visează să facă acest lucru realitate. Fiecare nou puț furnizează acest lucru pentru aproximativ 500 de oameni, asigurându-se că sătenii nu se îmbolnăvesc de la apa de băut nepotabilă.

Află mai multe despre Malawi

 

 

 

Toate fondurile colectate de către Nu Skin Force for Good Foundation vor fi oferite organizațiilor specializate terțe cu care avem parteneriate. Nu Skin Force for Good Foundation doar va transfera fondurile donate și nu va fi implicată în proiectele locale gestionate de acești parteneri.

 


 

Inițiative din întreaga lume

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-seacology

Seacology

Această organizație crează parteneriate de conservare cu beneficii pentru toți cei implicați, care să ajute comunitățile insulare să construiască infrastructura și să-și păstreze habitatele marine pentru generațiile viitoare. Împreună, protejează habitatele unice și culturile insulelelor din întreaga lume, mulțumită donațiilor efectuate prin intermediul vânzărilor produselor noastre Epoch.

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-disaster-relief

Suport după dezastre

Atunci când dezastrele naturale lovesc, un răspuns timpuriu este critic. Force for Good Foundation a efectuat donații rapide către astfel de evenimente, precum incendiile sălbatice din Australia și Statele Unite, uraganul din Bahamas, ciclonul Idai din Malawi, Mozambique, Zimbabwe și pandemia de Coronavirus.

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-epidermolysis-bullosa

Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation

Nu Skin Force for Good Foundation deja a donat milioane de dolari din vânzările Epoch către Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation (EBMRF) în căutarea unui leac pentru boala devastatoare de piele Epidermolysis Bullosa (EB).

 

 

 

Descoperă mai multe inițiative în întreaga lume.

 


 

Cum poți participa?

 

nu-skin-force-for-good-participation-epoch-image

1. Epoch**

De fiecare dată când achiziționezi un produs Epoch, Nu Skin donează 0,25% către Nu Skin Force for Good Foundation, cu unele produse individuale dedicate cauzelor specifice.

 

Descoperă gama Epoch
nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-image

2. VitaMeal*

Atunci când achiziționezi o pungă de VitaMeal, faci mult bine în mai multe feluri. Nu numai că oferi o masă nutritivă copiilor malnutriți, dar fiecare achiziție include de asemenea o donație către Nu Skin Force for Good Foundation, ajutându-i să îmbunătățească viețile celor nevoiași din întreaga lume.

 

Descoperă VitaMeal
nu-skin-force-for-good-participation-donations-image

3. Donații

Alternativ, poți face o donație financiară cu orice valoare prin intermediul formularului de donație nostru global online pe forceforgood.org În cele din urmă, fiecare mic ajutor este util!

 

Donează!