Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Centrele şi Laboratoarele de Cercetare

CENTRE DE CERCETARE & LABORATOARE

Nu Skin Enterprises Center for Anti-Aging Research

Centrul Nu Skin Enterprises de cercetare în domeniul Anti-Îmbătrânirii (Provo, Utah)

Pe măsură ce Nu Skin continuă să creeze istorie, noul Centru de Cercetare Anti-Îmbătrânire de 2,044m2, este epicentrul inovației continue și a descoperirilor științifice. Centrul de Inovare include 5 laboratoare de ultimă generație folosite pentru dezvoltarea și evaluarea produselor Nu Skin.

 

Laboratorul de Formulări unde produsele de îngrijire personală sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura funcționalitatea și integritatea. Aici este inclusă testarea vâscozității, valorile pH, protecția UVA și absorbția în piele pentru a crea produse invovatoare care funcționează.

 

Laboratorul de Stabilitate unde produsele sunt testate în condiții normale și extreme, inclusiv expunerea prelungită la căldură, îngheț și raze UV. Aceste teste asigură menținerea integrității și a vieții de raft a produsului.

 

Laboratorul de Microbiologie unde produsele sunt analizate și validate în încăperi de ultimă generație, cu filtre HEPA. Aceste măsuri protejează împotriva potențialelor contaminări și testează sistemul de conservare folosit în produse.

 

Laboratorul Clinic unde oamenii de știință realizează studii preliminare de siguranță, eficacitate și în vederea utilizării de către consumator pentru a ajuta la dezvoltarea și evaluarea produsului înainte de a fi trimis unei organizații de cercetare terță pentru validarea finală.

 

Laboratorul Chimic unde oamenii de știință utilizează instrumente analitice avansate pentru a dezvolta cele mai bune metode de testare pentru vitamine, minerale și produse vegetale.

 

Motorul nostru științific este la fel de puternic astăzi cum a fost întotdeauna, și cu noile noastre laboratoare de dezvoltare și cercetare, Nu Skin este gata să ofere în continuare soluții complexe pentru sănătate și de îngrijire a pielii pentru industria anti-îmbătrânire.


Nu Skin Enterprises Center for Anti-Aging Research

Greater China Innovation Park (Fengxian, China)

Centrul de la Greater China Innovation Park contribuie la dezvoltarea și cercetarea produselor Pharmanex. Centrul de 1900m2 este dotat cu 20 de cercetători științifici - din care mai mai bine de jumătate dețin o diplomă de doctorat sau master. Ca partea a Procesului de Calitate 6S® al Pharmanex, centrul este implicat în toate aspectele etapelor de selecţie, siguranţă şi fundamentare. Centrul de Inovare include 5 laboratoare de ultimă generație folosite pentru dezvoltarea și evaluarea produselor Nu Skin.

 

Laboratorul de Cercetare Chimică unde sunt descoperite noi ingrediente și componente active. Aici oamenii de știință cercetează și dezvoltă extracte naturale și produse noi, coordonând teste preclinice și clinice pentru aceste produse.

 

Laboratorul de Dezvoltare a Metodologiei unde oamenii de știință dezvoltă metode analitice pentru noi ingrediente și produse finale. Metodele determină nivele de ingrediente active și puritate pentru a asigura integritatea produsului și selectarea corespunzătoare a ingredientelor.

 

Laboratorul Chimic de Calitate unde oamenii de știință testează ingrediente brute și produse finale pentru standardizare și uniformitate. Ei creează și conduc studii de stabilitate pentru a determina viața de raft și integritatea produsului în anumite condiții.

 

Laborator de Microbiologie unde filtrele HEPA, vidarea și sterilizare încăperilor asigură un mediu steril pentru testări.

 

Laboratorul Fabricii Pilot unde suplimentele alimentare sunt create pentru studii, stabilitate și producție.

 

Laboratorul de Control a Calității Producției folosit pentru testarea controlului de calitate și lansarea produselor nutriționale de sănătate Nu Skin.