Mai ești acolo?

CONTINUĂ

Procesul de Calitate 6S

Procesul de Calitate 6S

Punctele cheie ale procesului de calitate 6S Pharmanex

Procesul de Calitate 6S

Pharmanex® foloseşte o tehnologie brevetată în procesele sale de fabricaţie pentru a menţine controale stricte în ceea ce priveşte calitatea pe parcursul tuturor etapelor de dezvoltare a produselor. Soluţia pentru o calitate constantă este Procesul de Calitate 6S de la Pharmanex®, baza abordării companiei față de dezvoltarea produselor.

 

 


Selecția Substanțelor Botanice

Selecţia

Pentru a localiza substanţele vegetale cu cele mai eficiente proprietăţi de promovare a sănătăţii, Pharmanex® a angajat echipe de experţi din SUA şi Asia. Aceste echipe efectuează cercetări ample compilând, verificând şi rezumând utilizarea istorică şi informaţiile actuale referitoare la proprietăţile plantelor şi la beneficiile lor asupra sănătăţii. Pharmanex® conduce, de asemenea, cercetări originale pentru a identifica noi substanţe vegetale, coordonând cercetarea împreună cu profesionişti renumiţi din întreaga lume. Sunt luate în considerare numai acele substanţe vegetale care trec testele ample Pharmanex de autenticitate, utilitate şi siguranţă.


surse potențiale de substanțe botanice

Aprovizionarea

În momentul în care Pharmanex® decide să folosească o anumită substanţă vegetală, o echipă examinează potenţialele surse ale substanţei respective şi efectuează analize complexe ale mostrelor din fiecare sursă. Sursele pot fi interne sau internaţionale şi pot include zonele de cultivare Pharmanex® din China şi Chile. Pharmanex® alege un furnizor pe baza calităţii şi a nivelului de concentraţie al ingredientului(elor) activ(e) prezent(e) în mostrele provenind din acea sursă.


structuri chimice în extracte standardizate

Structura

Deoarece foloseşte tehnici analitice de ultimă oră şi lucrează în colaborare cu universităţi şi laboratoare respectate atât din China cât şi din SUA, Pharmanex® efectuează analize structurale asupra compuşilor naturali prezenţi în substanţele vegetale selectate. Aceste analize izolează şi purifică anumite structuri chimice în extractele standardizate, acesta fiind un pas deosebit de important în vederea asigurării siguranţei şi a eficienţei substanţei vegetale.

 


6s_standardization

Standardizarea

Variaţiile majore ale ingredientelor active sunt caracteristice oricărei substanţe vegetale. Pharmanex® optimizează ingredientele active ale unui produs prin intermediul unor stricte procese brevetate de standardizare (pentru cel puţin o moleculă marker relevantă). Fiecare capsulă a unui produs conţine aceeaşi cantitate din fiecare ingredient activ.


Garantăm siguranța produselor noastre

Siguranţa

Pharmanex® este lider în ceea ce priveşte stabilirea standardelor stricte pentru asigurarea siguranţei produselor sale. Oamenii de ştiinţă cercetează şi documentează istoricul modului de utilizare şi al siguranţei unui produs. Cantitatea de ingredient activ este folosită în baza dozelor considerate eficiente prin intermediul testelor clinice şi este susţinută de date publicate aflate în posesia Pharmanex®. Fiecare etichetă de produs conţine instrucţiuni de utilizare şi informaţii de avertizare adecvate.


aderând la standarde științifice fundamentale

Fundamentarea

Pharmanex® prezintă doar afirmaţii despre produsele sale care au fost fundamentate prin studii preclinice şi clinice documentate. Datele clinice existente sunt verificate şi, atunci când este necesar, Pharmanex® sponsorizează studiile cu privire la produsele sale. Datele unora dintre aceste studii sunt trimise ulterior jurnalelor internaţionale importante pentru revizuire. Această aderare la standardele ştiinţifice în ceea ce priveşte fundamentarea ajută Pharmanex® să fie un lider în domeniul produselor naturale de îngrijire a sănătăţii. Atenţia la detalii, stricta testare ştiinţifică şi angajamentul pentru calitate asigură faptul că fiecare produs Pharmanex® este absolut sigur şi eficient. Procesul de Calitate 6S i-a permis Pharmanex® să devină un lider al industriei în ceea ce priveşte calitatea şi eficienţa.