Forsendelse, levering og retur av produkter

 

Forsendelse, levering og retur av produkter

 


Når mottar jeg ordren min?

 

  • Vanlig levering tar normalt 3-7 virkedager fra ordren ble lagt.
  • Prioritert levering tar normalt 1-2 virkedager fra ordren ble lagt.
  • Våre tredjeparts leveringsselskaper leverer ikke på helligdager eller i helger. Disse dagene regnes ikke med når vi skriver at levering tar 3-5 virkedager.

Hva koster leveringen?

 

Leveringsprisene vises under:

Generelt

 

 

 

Land

NO

NO

NO

Type

Hentested

Levering hjemme

Levering hjemme

Leveringsselskap

Bring/Posten

Bring/Posten

UPS

 

 

 

 

Detaljleveringsgebyr

NOK

NOK

NOK

Nett- og ADR-ordre

82 + moms

90 + moms

-

Telefon/e-post-ordre

113 + moms

123 + moms

-

Prioritert levering

-

-

517 + moms

Gratis levering ved over 4080 NOK (ikke Prioritert levering)

0

0

0

 

 

 

 

Leveringstid i dager - vennligst legg til en ekstra dag for behandling av ordren

 

 

 

Standard leveringstid (virkedager)

3-7

3-7

-

Prioritert levering

-

-

1-3

 

 

 

 

Sporing av pakker

 

 

 

Leveringsmelding tilgjengelig en dag før levering

-

-

-

 

 

 

 

Leveringsinfo

 

 

 

Levering på lørdag

Nei

Nei

Nei

Levering på søndag

Nei

Nei

Nei

 

 

 

 

Ikke hjemme

 

 

 

Leveringsforsøk

Ikke aktuelt

1

1

Levering hos nabo

-

Ja

Ja

Levering på trygt sted

-

Nei

Ja

Levering på hentested

Ja

Ja

Nei

Oppbevaring på hentested

10 virkedager

10 virkedager

-

Levering i postkasse

 

Nei

Ja (hvis pakken ikke er for stor)


Det mangler et produkt i ordren min, hva gjør jeg?

 

Hvis det mangler et produkt i ordren din:

 

  • Undersøk vennligst hele esken og alt innholdet, og sammenlign det du har mottatt med følgeseddelen. Hvis det fremdeles mangler et produkt, ta vennligst kontakt med kundeservice og opplys ordrenummeret samt en liste over manglende produkter.
  • Hvis esken var så skadet da du mottok den at et produkt kan ha falt ut, send vennligst en e-post til kundeservice med et bilde av den ødelagte esken. Du må også opplyse ordrenummeret og en liste over de manglende produktene. Vennligst behold esken, så leveringsselskapet kan hente den og skadekrav fremmes.

Jeg har mottatt feil produkt/produkter, hva gjør jeg?

 

Hvis du har mottatt feil produkt(er), anbefaler vi at du kontakter kundeservice med informasjon om ordren, så vil kundeservicemedhjelperen fortelle deg om den videre prosessen.


Pakken var ødelagt da jeg fikk den, hva gjør jeg?


  • Hvis produktene er skadet ved levering, vennligst send en e-post til kundeservice med et bilde av de ødelagte produktene (samlet på ett bilde). Du trenger også ordrenummeret og en liste over de ødelagte produktene.
  • Hvis både produktene og pakken var skadet ved levering, send vennligst en e-post til kundeservice med et bilde av de ødelagte produktene (samlet på ett bilde). Du trenger også ordrenummeret og en liste over de ødelagte produktene. Leveringsselskapet ber deg plassere alle de ødelagte produktene tilbake i esken og forsegle den, slik at de kan hente den og fremme et skadekrav.

Jeg har ikke mottatt ordren min, hvordan finner jeg den?


  • Leveringsselskapet kan avgjøre at levering til en nabo er et trygt alternativ, hvis du ikke er hjemme når de kommer med pakken. Hør vennligst med naboene før du kontakter kundeservice eller leveringsselskapet.
  • Du kan sjekke status på leveringen ved å klikke på ordrehistorikk, og deretter på sporingslinken.
  • Hvis sporingsinformasjonen viser pakken som levert og du ikke har mottatt den, eller at den har blitt returnert til lageret vårt, ta kontakt med kundeservice for hjelp med erstatningsprodukter.

Hvordan sporer jeg ordren min?

 

Hvis du ikke har mottatt en e-post med sporingsinformasjon fra leveringsselskapet, kan du finne sporingsinformasjonen under ordrehistorikk når du er logget inn. Sporingsnummeret som vises i ordrehistorikken, er også en link du kan klikke på for å spore pakken på leveringsselskapets nettside.


Hva er retningslinjene for returer?

 

Hvis du ikke er fornøyd med ordren din, kan du returnere alle uåpnede produkter innen 90 dager fra kjøpstidspunktet direkte til Nu Skin, hvis de er kjøpt fra selskapet. Ta vennligst kontakt med kundeservice for å få et Return Merchandise Authorisation (RMA)-nummer og informasjon om hvordan du returnerer produktene. Husk at vi ikke tar imot eller refunderer åpnede eller brukte produkter.

 

Returadressen er:

Nu Skin

c/o Posten Godssenter

Alfasetveien

0060 Oslo


Sender dere med en returetikett?

 

Nei. Produkter må sendes tilbake på din egen bekostning, og du må bruke en leveringsmetode med sporingstjeneste. Forsvunne returforsendelser refunderes ikke.


Hva slags produkter kan jeg returnere?

 

Du kan returnere alle uåpnede produkter innen returperioden på 90 dager etter kjøpsdatoen. Produkter som er en del av en Automatic Delivery Rewards (ADR)-pakke eller produktsett, kan ikke returneres separat.


Hvordan returnerer jeg produkter?

 

For å returnere uønskede produkter, trenger du et RMA-nummer fra kundeservice. For å sende deg returinstruksjoner og generere et RMA-nummer (Return Merchandise Authorisation), trenger vi det originale ordrenummeret/-numrene, samt en liste over alle produktene som returneres per ordrenummer. Denne informasjonen finner du under ordrehistorikk på nettet.


Hvor lang tid tar en refundering?

 

Når vi får beskjed fra lageret om at de returnerte produktene har kommet, starter vi refunderingsprosessen. Den kan ta opptil 2-5 virkedager, avhengig av behandlingstiden i banken din.


Jeg kjøpte produktene fra en distributør, hvilke rettigheter har jeg når det gjelder å returnere dem?

 

Distributører må overholde lokal lovgivning om kansellering av salg som oppgitt på salgskvitteringen. Hvis loven gir deg, detaljkunden, ytterligere rettigheter, samtykker distributøren i å gi deg disse rettighetene. Dette betyr at distributøren på forespørsel og uansett grunn må gi detaljkunden en full refundering av kjøpsprisen inkludert moms og leveringskostnad (hvis aktuelt), uten noen refusjon fra Nu Skin. Det eneste kravet er at du, kunden, må be om refundering innen kanselleringsperioden oppgitt på kvitteringen utløper og returnere de ubrukte restene av produktet. Distributøren må refundere de returnerte produktene innen 14 dager fra din henvendelse.


 

Hjelp - emner

 


 

Fant du ikke det du lette etter?

 

Bli med Nu Skin Bli distributør