Er du fortsatt der?

FORTSETT

 

Forsendelse, levering og retur av produkter

 


Hva koster leveringen? Når mottar jeg ordren min?

 

Leveringsprisene vises under:

Type Hentested Levering hjemme Levering hjemme
Leveringsselskap Bring/Posten Bring/Posten UPS
 
Retail-kunder
Standard levering 41kr 41kr -
Prioritert levering - - 517kr
Ordrer over 990 kr Gratis Gratis 517kr
 
Brand Affiliate & Medlem leveringsgebyr
Standard levering 49kr 79kr -
Prioritert levering  -  - 517kr
Ordrer over 990 kr Gratis Gratis 517kr
 
Leveringstid (virkedager)
Standard levering 3-7 3-7 -
Prioritert levering  -  - 1-2
 
Sporing av pakker
Leveringsmelding tilgjengelig en dag før levering Nei Nei Nei
 
Leveringsinfo
Levering på lørdag Nei Nei Nei
Levering på søndag Nei Nei Nei
 
Ikke hjemme
Leveringsforsøk Nei 1 1
Levering hos nabo Nei Ja Ja
Levering på trygt sted Nei Nei Ja
Levering på hentested Ja Ja Ja
Oppbevaring på hentested 10 virkedager 10 virkedager Nei
Levering i postkasse Nei Nei Ja (hvis pakken ikke er for stor)

Det mangler et produkt i ordren min, hva gjør jeg?

 

Hvis det mangler et produkt i ordren din:

 

  • Undersøk vennligst hele esken og alt innholdet, og sammenlign det du har mottatt med følgeseddelen. Hvis det fremdeles mangler et produkt, må du ta kontakt med kundeservice og opplyse ordrenummeret samt det produktet eller de produktene som manglet.
  • Hvis esken var så skadet da du mottok den at et produkt kan ha falt ut, må du sende en e-post til kundeservice med et bilde av den ødelagte esken. Du må også opplyse ordrenummeret og informere om de manglende produktene.

Jeg har mottatt feil produkt/produkter, hva gjør jeg?

 

Hvis du har mottatt feil produkt(er), anbefaler vi at du kontakter kundeservice med informasjon om hva som er feil, så vil de hjelpe deg med dette.


Jeg har ikke mottatt ordren min, hvordan finner jeg den?

 

  • Leveringsselskapet kan ta beslutning om at levering til en nabo er et trygt alternativ, hvis du ikke er hjemme når de kommer med pakken. Hør vennligst med naboene før du kontakter kundeservice eller leveringsselskapet.
  • Du kan sjekke status på leveringen ved å klikke på ordrehistorikk, og deretter på sporingslenken.
  • Hvis sporingsinformasjonen viser at pakken er levert og du ikke har mottatt den, eller at den har blitt returnert til lageret vårt, må du ta kontakt med kundeservice slik at de kan hjelpe deg med dette.

Hvordan sporer jeg ordren min?

 

Klikk her for å spore din ordre. Bare legg inn ordrenummeret og postnummeret ditt, så finner du all den informasjonen du trenger.


Hva er Retningslinjer for retur/refusjon & bytte?

 

Dersom du ikke er helt fornøyd med ordren din, er du velkommen til å returnere et eller flere uåpnede produkter til Nu Skin innen fristen utløper (denne er beskrevet i våre Retningslinjer for retur/refusjon & bytte). Dette gjelder dersom du har kjøpt produktet direkte hos Nu Skin. Du må ta kontakt med kundeservice for å få et RMA-nummer (returnummer) og informasjon om hvordan du returnerer produktet / produktene ifølge våre retningslinjer for retur/refusjon & bytte og i våre Retningslinjer & prosedyrer.


Hvordan returnerer jeg produkter?

 

Om du vil returnere uønskede produkter, trenger du et RMA-nummer (returnummer) fra kundeservice. Dersom vi skal kunne sende deg returinstruksjoner og opprette et RMA-nummer (returnummer), trenger vi de(t) originale ordrenummeret /-numrene, samt en liste over alle produktene per ordrenummer som du vil returnere. Denne informasjonen finner du under Ordrehistorikk på nettet..


Hvor lang tid tar en tilbakebetaling?

 

Når vi får beskjed fra lageret om at pakken med de returnerte produktene har ankommet, starter vi tilbakebetalingen. Den kan ta opp til 14 virkedager, avhengig av behandlingstiden i banken din.


Jeg kjøpte produktene fra en Brand Affiliate, hvilke rettigheter har jeg når det gjelder å returnere dem?

 

Våre Brand Affiliates (distributører) må overholde lokal lovgivning om kansellering av salg som oppgitt på salgskvitteringen. Hvis loven gir deg, detaljkunden, ytterligere rettigheter, samtykker distributøren i å gi deg disse rettighetene. Dette betyr at distributøren på forespørsel og uansett grunn må gi deg, detaljkunden, en full refusjon av kjøpsprisen inkludert moms og leveringskostnad (hvis aktuelt), uten noen refusjon fra Nu Skin. Det eneste kravet er at du, kunden, må be om refusjon innen kanselleringsperioden oppgitt på kvitteringen utløper og returnere det ubrukte produktet. En Brand Affiliate må refundere de returnerte produktene innen 14 dager fra din henvendelse.


 

Hjelp - emner

 


 

Fant du ikke det du lette etter?

 

Kontakt oss