Er du fortsatt der?

FORTSETT

 

ADR-abonnementsprogram

 

 

GENERELT om et ADR-abonnement

 

 

ADR-ABONNEMENT - PRODUKTPOENG

 

 

ADMINISTRER ADR-abonnement

 


Hva er et ADR-abonnement?

 

Et ADR-abonnement er en sending som sendes ut enten hver måned eller annenhver måned - dato for trekk av betaling velger du selv (mellom den 1. og 25. i måneden). I tillegg har du mulighet for å opptjene produktpoeng - disse poengene kan brukes på gratisprodukter i fremtidige ordrer. Det er bare ADR-abonnementsordrer med kvalifiserte produkter (og en SV-verdi på minimum 50 SV) som gir mulighet for å opptjene produktpoeng.


Hva er fordelene ved et ADR-abonnement?

 

I tillegg til at du kan administrere ditt ADR-abonnement på nett når det passer deg, opptjener du produktpoeng på ordrene dine hver måned eller annenhver måned (avhengig av ADR-type). Produktpoengene kan løses inn i gratisprodukter - vilkårene er beskrevet i ADR-abonnement Avtale - vilkår og betingelser.


Hvordan oppretter jeg en ADR-abonnement?

 

Et ADR-abonnement er enkelt å opprette på nett. Dersom du vil opprette et nytt ADR-abonnement (som sendes ut annenhver måned) på nett, må du begynne med å opprette ADR-en som et månedlig ADR-abonnement. Deretter går du til Administrer ADR-abonnement og endrer frekvensen ved å trykke på Rediger i feltet Forsendelse.

Du oppretter en ADR på nett ved å klikke her.


Finnes det noen krav for å opprette en ADR-abonnement?

 

Nei, det er ingen spesifikke krav for å opprette et ADR-abonnement, men en ADR-abonnementsordre må ha en verdi på minimum 50 SV om man vil opptjene produktpoeng og dermed få fordeler av ADR-abonnementsprogrammet.


Hvordan kan jeg gjøre endringer i (administrere) mitt ADR-abonnement?

 

Du kan gjøre endringer i ditt ADR-abonnement på nett. Hvis du går til nedtrekksmenyen, finner du Administrer ADR-abonnement rett under navnet ditt i øverste høyre hjørne på skjermen når du er logget inn på kontoen din.


Når er fristen for å endre i ADR-abonnementet?

 

Endringer i innholdet på en ADR må gjøres minst fem (5) virkedager før trekk-datoen på ADR-en.


Blir jeg varslet når min ADR-abonnementsordre sendes ut?

 

Ja, du får en e-post fem dager før ADR-abonnementets trekk-dato. Du mottar også en e-post med ordrebekreftelse når betalingen har gått igjennom og en e-post med sporingsnummer når ADR-abonnementsordren sendes ut, så du kan spore pakken frem til du mottar den.


Hva kan jeg administrere på nett?

 

Du kan endre produktene, forsendelses-intervall, betalingsmåte, adresse, sende din ADR med en gang, innløse produktpoeng og sette ditt ADR-abonnement på pause.


Hva skjer hvis et produkt er utsolgt?

 

Hvis et produkt er utsolgt, blir det fjernet fra din ADR-abonnementsordre den aktuelle måneden, men det forblir i ditt ADR-abonnement. Dette produktet vil bli lagt til i din neste ADR-abonnementsordre så snart produktet er tilbake på lager (dette skjer uten ytterligere melding).


Hva er produktpoeng opptjent på en ADR-abonnement?

 

Produktpoeng i ADR-abonnementsprogrammet (må ikke forveksles med SV (salgsvolum)) er poeng som opptjenes når du legger ADR-abonnementsordrer. Selv om produktpoeng ikke er det samme som salgsvolum, bruker vi salgsvolumet når vi skal beregne hvor mange produktpoeng som er opptjent på en ADR-abonnemetsordre. Din samlede produktpoengsaldo finner du under Administrer ADR-abonnement på nett når du er logget inn på kontoen din. Detaljert informasjon om produkpoeng og beregningen av disse finner du i ADR-abonnement Avtale - vilkår og betingelser.

Merk vennligst: SV-verdien for hvert produkt ses på den spesifikke produktsiden på din lokale Nu Skin-hjemmeside (gjelder for Brand Affiliates) og i prislisten (gjelder for Retail-kunder, Brand Affiliates og Members) som du finner på din lokale Nu Skin-hjemmeside.


Er det en forskjell i opptjeningen av produktpoeng?

 

Ja, det er det. Om du har et ADR-abonnement som sendes ut hver måned, er prosentsatsen av din SV-verdi som omregnes til produktpoeng 20 %. Når et månedlig ADR-abonnement har blitt sendt ut mer enn 12 ganger på rad, endres prosentsatsen fra 20 % til 30 %. Om du har et ADR-abonnement som sendes ut annenhver måned, er prosentsatsen av din SV-verdi som omregnes til produktpoeng 10 %.


Kan jeg innløse produktpoengene mine i andre land?

 

Nei, du kan bare innløse produktpoeng i det landet de er opptjent. Hvis du for eksempel har et tysk ADR-abonnement, kan du kun innløse disse produktpoengene i Tyskland.


Hvis jeg returnerer et produkt, blir produktpoengene jeg tjente opp trukket fra?

 

Hvis du bruker produktpoeng i en ordre, blir disse fratrukket din samlede produktpoengsaldo. Om du returnerer et produkt betalt med produktpoeng, får du ikke de brukte poengene igjen.


Mister jeg produktpoengene hvis jeg kansellerer et ADR-abonnement?

 

Dersom det er ditt siste ADR-abonnement i det spesifikke markedet, vil produktpoengene bli slettet i slutten av den måneden som ADR-abonnementet ble kansellert.


Er det noen produkter jeg ikke tjener opp produktpoeng på?

 

Ja, enkelte produkter opptjener du ikke produktpoeng på. Dette inkluderer bl.a. produkter som er merket slik på din lokale Nu Skin-hjemmeside eller i prislisten; produkter som det ikke betales full pris for som f.eks. sett, pakker (med unntak av ADR-abonnementspakker der dette er aktuelt), kampanjevarer og rabatterte produkter samt tilbehør.


Finnes det noen restriksjoner for hva jeg kan kjøpe med produktpoeng?

 

Ja, du kan bare kjøpe Nu Skin- og Pharmanex-produkter. Visse produkter er ekskludert som f.eks. produkter som er merket slik på din lokale Nu Skin-hjemmeside eller i prislisten, produkter som det ikke betales full pris for (som f.eks. sett, pakker, kampanjevarer og ADR-abonnementspakker), tilbehør og Nourish the Children VitaMeal 30 Meals 1 pose (unntatt pakker med 2 og 5 poser). Nye produkter kan ikke innløses for produktpoeng i løpet av de første tre (3) månedene etter lanseringen av produktet. Nye produkter vil kunne innløses for produktpoeng fra den fjerde måneden og fram.


Når får jeg produktpoengene mine?

 

Produktpoeng settes inn på kontoen din den første virkedagen i måneden etter at poengene ble opptjent. Produktpoeng kan kun innløses etter at de er tilgjengelige på din konto. Dette ser du under Administrer ADR-abonnement.


Hvordan innløser jeg produktpoeng?

 

Du kan innløse produktpoeng på nett ved å gå til Administrer ADR-abonnement eller ved å kontakte kundeservice. Du kan bare innløse produktpoeng når du har mange nok til å betale for et helt produkt (du kan ikke bruke produktpoeng som delbetaling for et produkt).


Hvordan ser jeg hvor mange produktpoeng jeg har?

 

Du trenger ikke betale moms på de produktene du bruker produktpoeng på. Du trenger heller ikke å betale ytterligere fraktkostnader hvis gratisproduktene legges til en ADR-abonnementsordre eller en annen ordre. Du må betale vanlig fraktkostnad hvis ordren bare består av gratisprodukter.


Må jeg betale moms og fraktkostnader når jeg bruker produktpoeng?

 

Nei, i Europa og Russland betaler du ikke moms på gratisproduktene. Du trenger heller ikke å betale ytterligere fraktkostnader hvis gratisproduktene legges til en ADR-ordre eller en annen ordre. Du må betale vanlig fraktkostnad hvis ordren bare består av gratisprodukter.


Er det noen utløpsdato for produktpoeng?

 

Ja, produktpoeng går ut på dato et år etter at de er opptjent.


Får jeg SV for produkter jeg innløser med produktpoeng?

 

Nei, du får ikke SV for produkter som innløses med produktpoeng.


Hvordan fungerer Send nå?

 

En Send nå-ordre er en ny ADR-abonnementsordre som erstatter gjeldende ADR-abonnementsordre en gitt måned. Hvis du for eksempel har en ADR-abonnementsordre med sendingsdato den 20. hver måned, kan du gå inn på nett og legge inn en midlertidig endring den 12. med forskjellige produkt(er). Denne bestillingen vil ikke endre den vanlige datoen og innholdet i ADR-en i forbindelse med neste sendingsdato måneden etter (eller to måneder etter om man har et ADR-abonnement annenhver måned).

 

 • Logg inn på Nu Skin-kontoen din
 • Klikk på navnet ditt (øverst til høyre på skjermen)
 • Klikk på Administrer ADR-abonnement
 • Velg ADR-en du vil sende nå
 • Klikk på Send nå i feltet Ordrer*

Hvordan fungerer Sett forsendelse (ADR-abonnement) på pause?

 

En pause er når ADR-abonnementsordren ikke sendes ut for én spesifikk måned. Sett forsendelse på pause vil hoppe over din neste bestilling.

 

 • Logg inn på din Nu Skin-konto
 • Klikk på ditt navn (øverst til høyre på skjermen)
 • Klikk på Administrer ADR-abonnement
 • Klikk på Sett forsendelse på pause i feltet Ordrer*

Hvor mange ganger kan jeg sette en forsendelse (ADR-abonnementet) på pause i løpet av et kalenderår?

 

Du kan sette forsendelsen på pause 3 ganger i løpet av et kalenderår uten at din ADR-abonnementsavtale blir kansellert.


Hvis jeg setter et ADR-abonnement på pause, blir de andre forsendelsene på kontoen min også satt på pause?

 

Du har mulighet for å sette hvert ADR-abonnement (om du har mere enn et) på pause 3 ganger per kalenderår.


Hvordan kansellerer jeg en ADR-abonnement?

 

Du kan kansellere et ADR-abonnement ved å velge Slett ADR under Administrer ADR-abonnement.

 

 • Logg inn på din Nu Skin-konto (på www.nuskin.com)
 • Klikk på ditt navn (øverst til høyre på skjermen)
 • Klikk på Administrer ADR-abonnement

Kan jeg gjenåpne en kansellert ADR-abonnement?

 

Ja, du kan gjenåpne et ADR-abonnement som har blitt kansellert, men du vil miste produktpoengene. Hvis du kontakter kundeservice innen 30 dager etter kanselleringen, kan du likevel be om tilbakeføring av produktpoeng som er slettet. De vil da bli tilbakeført. Ellers forsvinner produktpoengene du allerede har opptjent, og du må starte forfra og opptjene produktpoeng på nytt med 20 % for månedlige ADR-abonnementsordrer og 10 % for ADR-abonnemetsordrer annenhver måned.


 

Hjelp – Emner

 


 

Fant du ikke det du lette etter?

 

Kontakt oss