Ben je er nog?

DOORGAAN

ADR-abonnementsprogramma

 

ADR abonnementsprogramma

 

 

ADR/Abonnement ALGEMEEN

 

 

PRODUCT PUNTEN ADR/ABONNEMENT

 

 

ADR/ABONNEMENTEN BEHEER

 


Wat zijn de grootste voordelen van het ADR/abonnementsprogramma?

 

Je kunt niet alleen je ADR zelf in je eigen tijd online beheren, maar je krijgt op je maandelijkse of tweemaandelijkse bestellingen ook productpunten, die je kunt inwisselen voor gratis producten.


Welke voordelen biedt het ADR/abonnementsprogramma?

 

De voordelen zijn een automatische maandelijkse verwerking op een datum naar keuze tussen de 1ste en 25ste dag van de maand en gratis productpunten op bestellingen die je nadien kunt inwisselen om producten te kopen. Je krijgt alleen productpunten op ADR-bestellingen met producten die voor inwisseling van productpunten in aanmerking komen.


Hoe kan ik me voor het ADR-programma registreren?

 

Je kunt je online registreren door hier te klikken.


Zijn er voorwaarden verbonden aan het aanmaken van een ADR/abonnementsaccount?

 

Nee, er zijn geen voorwaarden verbonden aan het aanmaken van een ADR-account. Maar al uw ADR-bestellingen die binnen een maand geplaatst en betaald zijn, moeten in totaal een minimumwaarde van 50 SV hebben om van het ADR-programma te kunnen profiteren.


Hoe kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn ADR/abonnementsprogramma?

 

Je kunt wijzigingen in je ADR online aanbrengen. De optie ‘ADR beheren’ vind je terug in het dropdown menu onder je naam in de rechterbovenhoek van je scherm, nadat je bent ingelogd op www.nuskin.com.


Tot wanneer kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn ADR/abonnementsprogramma?

 

Om zeker te zijn dat je wijzigingen doorgevoerd worden, raden we aan wijzigingen minstens 4 werkdagen vóór de verwerkingsdatum aan te brengen. Voor automatische incasso (indien deze optie op je markt beschikbaar is) gelieve het formulier (digitaal of hardcopy) vooraf in te vullen om er zeker van te zijn dat je ADR op de gekozen datum wordt verwerkt.


Krijg ik een bericht wanneer mijn bestelling verzonden is?

 

Ja, je krijgt 5 dagen voordat de bestelling verzonden wordt een e-mail toegestuurd. Je krijgt ook een e-mail ter bevestiging van de bestelling zodra de bestelling geplaatst is, en telkens als je ADR verzonden wordt krijg je een trackingmail. Hierin vind je alle informatie om je bestelling te kunnen volgen tot ontvangst.


Wat kan ik allemaal online beheren?

 

Je kunt de producten, de verzendfrequentie, de betaalmethode, het adres wijzigen, een vervangende bestelling plaatsen en productpunten inwisselen. Tevens is een opschorting van een ADR mogelijk.


Wat gebeurt er als een product niet meer voorradig is?

 

Als een artikel niet op voorraad is, wordt dit uit uw bestelling verwijderd, maar blijft het in uw ADR staan.


Als ik een vervangende bestelling plaats, wordt mijn verzenddatum dan definitief gewijzigd?

 

Nee, als je je ADR-bestelling vervangt, wordt je oorspronkelijke ADR-bestelling de volgende maand automatisch hervat op de door jou opgegeven verzenddatum.


Wat is een opschorting van een ADR?

 

Ja, voor uw maandelijkse ADR-/abonnementsbestellingen krijgt u 20% aan productpunten voor de eerste 12 bestellingen. Vanaf uw 13e bestelling krijgt u 30% aan punten. Voor uw tweemaandelijkse bestellingen krijgt u 10% aan productpunten.


Kan ik mijn productpunten inwisselen in andere landen?

 

Nee, je kunt je productpunten alleen inwisselen in het land waar je ze gekregen hebt. Als je bijvoorbeeld een Duitse ADR hebt, kun je je productpunten alleen inwisselen in Duitsland.


Worden de productpunten die ik verdiend heb afgetrokken als ik een product retourneer?

 

U mag producten, die u met productpunten heeft gekocht, niet terugsturen.


Als ik mijn ADR annuleer, ben ik mijn productpunten dan kwijt?

 

Als het uw laatste ADR op die specifieke markt is, zullen deze aan het einde van de maand, waarin je ADR geannuleerd werd, worden gewist.


Zijn er ook producten die geen productpunten opleveren?

 

Ja, er zijn producten die geen productpunten opleveren, zoals accessoires, brochures, producten en pakketten waarop een korting geldt, en de meeste promotiepakketten.


Gelden er beperkingen op wat ik met de productpunten kan kopen?

 

Ja, je mag alleen Nu Skin- en Pharmanex-producten kopen. Dit sluit uit de productcollecties, afgeprijsde producten en promotiepakketten, ADR-promotiepakketten, Nourish the Children VitaMeal 30 Maaltijden 1 zak, (behalve 2 en 5 zakken pakketten) en andere producten die zijn gemarkeerd als niet te verkrijgen voor punten.


Wanneer worden mijn productpunten toegekend?

 

Productpunten worden toegekend op de eerste werkdag van iedere maand voor de aankopen verricht in de voorgaande maand. Punten kunnen pas worden ingewisseld nadat ze zichtbaar zijn geworden op uw account.


Hoe kan ik productpunten inwisselen?

 

Je kunt ze online inwisselen via de ADR beheren tool op www.nuskin.com. Je kunt alleen productpunten inwisselen wanneer je de volledige prijs van een product met productpunten kunt dekken.


Hoe kan ik zien hoeveel productpunten ik heb?

 

Je kan dit online controleren.Je zal ook de beschikbare productpunten, reeds ingewisselde productpunten en productpunten die gaan vervallen kunnen zien.


Moet ik belastingen en verzendkosten betalen als ik gebruikmaak van productpunten?

 

Nee, in Europa en Rusland hoef je geen belasting te betalen op de gratis producten. Je hoeft ook geen extra verzendkosten te betalen, als je gratis producten samen met je bestaande ADR-bestelling of een andere bestelling verzonden worden. Als de bestelling alleen gratis producten bevat, zijn de standaard verzendkosten wel van toepassing.


Is er een vervaldatum voor productpunten?

 

Ja, de productpunten zijn beschikbaar binnen de eerste 12 maanden na de datum waarop de punten werden toegekend.


Krijg ik SV op de producten die ik met productpunten koop?

 

Nee, er wordt geen SV toegekend voor producten die je door inwisseling van productpunten koopt.


Hoe werkt "Nu verzenden"?

 

Een "Nu verzenden" bestelling is een nieuwe ADR-bestelling die voor de lopende maand in de plaats komt van je bestaande ADR-bestelling. Als je maandelijkse ADR-bestelling bijvoorbeeld normaal gezien op de 20e van iedere maand verzonden wordt, kun je online een "Nu verzenden" bestelling plaatsen op de 12e van de maand met (een) ander(e) product(en). Deze bestelling zal de reguliere datum en inhoud van de ADR/abonnement niet veranderen.

 

 • Log in op uw Nu Skin-account
 • Klik op uw naam (rechtsboven op de webpagina)
 • Klik op ADR beheren
 • Selecteer de ADR die u nu wilt verzenden
 • Klik op "Nu verzenden" onder bestellingen

Hoe werkt "Een levering overslaan"?

 

Er is sprake van een opschorting als je ADR-bestelling in een bepaalde maand niet verzonden wordt. "Een zending overslaan" slaat uw volgende bestelling over.

 

 • Log in op uw Nu Skin-account
 • Klik op uw naam (rechtsboven op de webpagina)
 • Klik op ADR beheren
 • Selecteer de ADR die u nu wilt verzenden
 • Klik op "Een levering overslaan" onder bestellingen

Hoeveel keer per jaar mag ik mijn ADR opschorten ("Een levering overslaan")?

 

Je mag je ADR maximaal 3 maanden/verzendingen per jaar overslaan, dat betekent 3 ADR opschortingen per kalenderjaar.


Als ik mijn ADR opschort, worden dan ook de andere verzendingen op mijn account opgeschort?

 

Je hebt de mogelijkheid om alle bestellingen (één voor één) op te schorten of een specifieke bestelling en specifieke ADR op te schorten.


Hoe kan ik mijn ADR/abonnement annuleren?

 

Je kunt je ADR online annuleren door ‘ADR verwijderen’ te selecteren op de pagina ‘ADR beheren’.

 

 • Log in op uw Nu Skin-account
 • Klik op uw naam (rechtsboven op de webpagina)
 • Klik op ADR beheren

Kan ik mijn ADR opnieuw activeren na annulering?

 

Ja, je kunt je ADR opnieuw activeren na annulering. De productpunten ben je wel definitief kwijt. Maar als je het bedrijf binnen 30 dagen na annulering op de hoogte stelt en verzoekt om herstel van de vervallen productpunten, dan krijg je deze punten terug. Zo niet, dan ben je de gespaarde productpunten definitief kwijt en moet je opnieuw beginnen met 20% in productpunten voor maandelijkse ADR-bestellingen en 10% in productpunten voor tweemaandelijkse ADR-bestellingen.


 

Help-onderwerpen

 


 

Kun je niet vinden waarnaar je zoek bent?

 

Neem contact met ons op