Ben je er nog?

DOORGAAN

ADR - Loyaliteitsprogramma

 

ADR – AUTOMATIC DELIVERY REWARDS-PROGRAMMA

 

 

Annulering van een ADR

 

 

Vervanging van ADR

 

 

Opschorting van een ADR

 

 

ADR-productpunten

 

 

ADR: algemeen

 


Hoe kan ik mijn ADR annuleren?

 

Je kunt je ADR online annuleren door ‘ADR verwijderen’ te selecteren op de pagina ‘ADR beheren’.


Moet ik annuleringskosten betalen wanneer ik mijn ADR annuleer?

 

Nee, er gelden geen annuleringskosten.


Kan ik mijn ADR opnieuw activeren na annulering?

 

Ja, je kunt je ADR opnieuw activeren na annulering. De productpunten ben je wel definitief kwijt. Maar als je het bedrijf binnen 30 dagen na annulering op de hoogte stelt en verzoekt om herstel van de vervallen productpunten, dan krijg je deze punten terug. Zo niet, dan ben je de gespaarde productpunten definitief kwijt en moet je opnieuw beginnen. Je krijgt 20% in productpunten voor maandelijkse ADR-bestellingen en 10% in productpunten voor tweemaandelijkse ADR-bestellingen.


Hoe kan ik een geannuleerde ADR opnieuw activeren?

 

Je kunt je geannuleerde ADR opnieuw activeren door contact op te nemen met je plaatselijke klantenservice. Als je binnen 30 dagen nadat je je ADR geannuleerd hebt contact opneemt, wordt je oude puntensaldo weer gekoppeld aan je opnieuw geactiveerde ADR-account.


Wat is een vervangende bestelling?

 

Een vervangende bestelling is een nieuwe ADR-bestelling die voor de lopende maand in de plaats komt van je bestaande ADR-bestelling. Als je maandelijkse ADR-bestelling bijvoorbeeld normaal gezien op de 20e van iedere maand verzonden wordt, kun je online een vervangende bestelling plaatsen op de 12e van de maand met (een) ander(e) product(en) met een SV van minstens 50 na korting (als je wilt profiteren van alle ADR-voordelen), een andere betaalmethode en een ander afleveradres en deze in de plaats laten komen van je bestelling die op de 20e verzonden zou worden. Je krijgt dezelfde productkorting en productpunten die je normaal zou krijgen, en je maandelijkse verzending wordt gewoon opgeschort tot de volgende maand.


Moet de vervangende bestelling een SV van minstens 50 hebben na korting?

 

Ja, om van alle ADR-voordelen te kunnen genieten moet de vervangende bestelling overeenkomen met een SV van minstens 50 na korting.


Welke betaalmethoden worden aanvaard voor online vervangende bestellingen?

 

Om te weten welke betaalmethoden in jouw markt mogelijk zijn kun je contact opnemen met je plaatselijke klantenservice of de betaalpagina op de website raadplegen.


Hoeveel keer per jaar mag ik een vervangende bestelling plaatsen?

 

Je kunt je ADR eenmaal per maand vervangen.


Wijzigt een vervangende bestelling mijn ADR-bestelling definitief?

 

Nee, een vervangende bestelling wijzigt je ADR-bestelling niet definitief.


Als ik een vervangende bestelling plaats, wordt mijn verzenddatum dan definitief gewijzigd?

 

Nee, als je je ADR-bestelling vervangt, wordt je oorspronkelijke ADR-bestelling de volgende maand automatisch hervat op de door jou opgegeven verzenddatum.


Wat is een opschorting van een ADR?

 

Er is sprake van een opschorting als je ADR-bestelling in een bepaalde maand niet verzonden wordt.


Hoe kan ik mijn ADR opschorten?

 

Om je ADR op te schorten moet je contact op met je plaatselijke klantenservice. Je kunt wel zelf de verzenddatum wijzigen, maar je kunt je ADR-bestelling niet zelf online opschorten.


Hoeveel keer per jaar mag ik mijn ADR opschorten?

 

Je mag je ADR maximaal 3 maanden/verzendingen per jaar opschorten.


Wat gebeurt er als ik mijn ADR meer dan drie keer per jaar moet opschorten?

 

Dan wordt je ADR stopgezet en kun je niet langer profiteren van de voordelen.


Hoe lang duurt een opschorting?

 

Met een opschorting sla je één levering over. Nadien wordt de ADR automatisch hervat.


Als ik mijn ADR opschort, worden dan ook de andere verzendingen op mijn account opgeschort?

 

Nee, je kunt kiezen of je alle bestellingen of een specifieke bestelling opschort.

Kan ik mijn productpunten inwisselen in andere landen?

 

Nee, je kunt je productpunten alleen inwisselen in het land waar je ze gekregen hebt. Als je bijvoorbeeld een Duitse ADR hebt, kun je je productpunten alleen inwisselen in Duitsland.


Worden de productpunten die ik verdiend heb afgetrokken als ik een product retourneer?

 

Ja, het aantal productpunten dat dit product opleverde, wordt afgetrokken van je totale aantal punten.


Als ik mijn ADR annuleer, ben ik mijn productpunten dan kwijt?

 

Ja, deze zullen aan het einde van de maand waarin je ADR geannuleerd werd worden gewist.


Zijn er ook producten die geen productpunten opleveren?

 

Ja, er zijn producten die geen productpunten opleveren, zoals Nu Colour-accessoires, producten en pakketten waarop een korting geldt, en de meeste promotiepakketten (met uitzondering van ADR-pakketten).


Gelden er beperkingen op wat ik met de productpunten kan kopen?

 

Ja, je mag alleen producten van Nu Skin en Pharmanex kopen. Productcollecties, producten met korting en promotiepakketten, ADR-promotiepakketten, Nourish the Children VitaMeal-zakken en andere producten waarvoor beperkingen qua productpunten gelden, zijn niet te koop met productpunten.


Krijg ik SV op de producten die ik met productpunten koop?

 

Nee, er wordt geen SV toegekend voor producten die je door inwisseling van productpunten koopt.


Wanneer worden mijn productpunten toegekend?

 

Productpunten worden toegekend op de eerste werkdag van iedere maand voor de aankopen verricht in de voorgaande maand.


Kan ik mijn productpunten inwisselen meteen nadat ik de ADR-bestelling geplaatst heb?

 

Nee, productpunten worden op de eerste werkdag van iedere maand toegekend voor de aankopen verricht in de voorgaande maand. Ze kunnen pas ingewisseld worden wanneer je ze op je account ziet staan.


Hoe kan ik productpunten inwisselen?

 

Je kunt ze online inwisselen via de tool om je ADR te beheren, maar ook per mail via je plaatselijke klantenservice indien nodig. Je kunt alleen productpunten inwisselen wanneer je de volledige prijs van een product met productpunten kunt dekken.


Hoe kan ik zien hoeveel productpunten ik heb?

 

Je kunt je aantal punten online volgen of via de klantenservice opvragen. Je ziet ook wanneer er productpunten bij worden geschreven, ingewisseld worden en komen te vervallen.


Moet ik belastingen en verzendkosten betalen als ik gebruikmaak van productpunten?

 

Nee, in Europa en Rusland hoef je geen belasting te betalen op de gratis producten. Je hoeft ook geen extra verzendkosten te betalen, als je gratis producten samen met je bestaande ADR-bestelling of een andere bestelling verzonden worden. Als de bestelling alleen gratis producten bevat, zijn de standaard verzendkosten wel van toepassing.


Kan ik producten retourneren die ik met productpunten gekocht heb?

 

Nee, producten die je met productpunten gekocht hebt, worden niet terugbetaald.


Kan ik productpunten online inwisselen?

 

Ja, je kunt ze inwisselen als een eenmalige bestelling of op je ADR. Er is geen minimaal SV vereist om je productpunten te gebruiken voor dergelijke bestellingen.


Hebben vervangende bestellingen een invloed op mijn productpunten?

 

Nee, vervangende bestellingen hebben geen invloed op je productpunten. Net als bij je normale ADR-bestelling krijg je ook productpunten toegekend op je vervangende bestelling.


Moet een product volledig betaald worden met productpunten of kan ik een deel met punten en de rest met een andere betaalmethode betalen?

 

Nee, je moet het product volledig betalen met productpunten.


Wat zijn de grootste voordelen van het ADR-programma?

 

Je kunt niet alleen je ADR zelf in je eigen tijd online beheren, maar je krijgt op je maandelijkse of tweemaandelijkse bestellingen ook productpunten, die je kunt inwisselen voor gratis producten.


Welke voordelen biedt het ADR-programma?

 

De voordelen zijn een automatische maandelijkse verwerking op een datum naar keuze (tussen de 2e en 24e dag van de maand, met uitzondering van de 15e) en gratis productpunten op bestellingen die je nadien kunt inwisselen om producten te kopen. Je krijgt alleen productpunten op ADR-bestellingen met producten die voor inwisseling van productpunten in aanmerking komen.


Hoe kan ik me voor het ADR-programma registreren?

 

Je kunt je online registreren door hier te klikken.


Zijn er voorwaarden verbonden aan het aanmaken van een ADR-account?

 

Nee, er zijn geen voorwaarden verbonden aan het aanmaken van een ADR-account. Om productpunten te krijgen, moet je ADR-bestelling wel een SV-waarde van minstens 50 hebben na korting. Als niet voldaan is aan die minimumwaarde, wordt de ADR een reguliere, terugkerende maandelijkse bestelling zonder de ADR-voordelen.


Kan een ADR-bestelling meerdere keren per maand verzonden worden?

 

Nee, elke ADR-bestelling kan slechts eenmaal per maand verzonden worden. Je kunt wel meer dan één ADR tegelijk hebben op hetzelfde Nu Skin ID-nummer.


Gelden er beperkingen op de producten die ik via het ADR-programma kan bestellen?

 

Je kunt productcollecties en Nourish the Children VitaMeal-zakken toevoegen aan je ADR, maar daarop krijg je dan geen extra korting meer. Om toch productpunten te krijgen op je ADR-bestelling, kun je afzonderlijke producten van de merken Nu Skin en Pharmanex met een volledig SV toevoegen aan je ADR-bestelling.

Hoe kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn ADR?

 

Je kunt wijzigingen in je ADR online aanbrengen. De optie ‘ADR beheren’ vind je terug in het dropdownmenu onder je naam in de rechterbovenhoek van je scherm.


Tot wanneer kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn ADR?

 

Om zeker te zijn dat je wijzigingen doorgevoerd worden, raden we aan wijzigingen minstens 5 werkdagen vóór de verwerkingsdatum aan te brengen (als automatische incasso als betaalmethode mogelijk is in jouw markt en je dit als betaalmethode kiest, neem dan contact op met je plaatselijke klantenservice voor de juiste informatie voor het wijzigen van je ADR).


Krijg ik een bericht wanneer mijn bestelling verzonden is?

 

Ja, je krijgt 5 dagen voordat de bestelling verzonden wordt een e-mail toegestuurd. Je krijgt ook een e-mail ter bevestiging van de bestelling zodra de bestelling geplaatst is, en telkens als je ADR verzonden wordt krijg je een trackingmail. Hierin vind je alle informatie om je bestelling te kunnen volgen tot ontvangst.


Hoe betaal ik mijn ADR-bestelling?

 

Je kunt je ADR-bestelling betalen met een creditcard of een andere betaalmethode die beschikbaar is in jouw markt.


Wat kan ik allemaal online beheren?

 

Je kunt de producten, de verzendfrequentie, de betaalmethode (overschrijving of creditcard) en het adres wijzigen, een vervangende bestelling plaatsen en productpunten inwisselen (zie punt over vervangende bestellingen voor meer informatie). Het enige dat je niet online kunt beheren, is een opschorting van een ADR.


Welke voordelen biedt het online aanmaken/wijzigen van een ADR?

 

Het online aanmaken en wijzigen van een ADR biedt de volgende voordelen: korting op de verzendkosten* en wijzigingen worden meteen doorgevoerd, zonder tijdverlies.

 

*Voor sommige markten/specifieke regio's of eilanden geldt dit kortingsplan niet (IJsland, de Canarische Eilanden en de Franse overzeese departementen).


Wat moet ik doen als ik te veel voorraad begin aan te houden?

 

Als je merkt dat je een te grote productvoorraad aanhoudt, stem je bestelling dan beter af op je behoeften. Je kunt je producten of de verzenddatum wijzigen.


Wat gebeurt er als een product niet meer voorradig is?

 

Als een artikel niet meer op voorraad is, wordt het verwijderd uit je ADR en automatisch weer toegevoegd zodra het opnieuw voorradig is.


Wat gebeurt er als mijn creditcard wordt geweigerd voor betaling van mijn ADR-bestelling?

 

Maak je geen zorgen! Als je creditcard wordt geweigerd zullen we het gewoon nogmaals proberen. Mocht het na driemaal nog niet lukken, dan wordt de bestelling geannuleerd. De ADR blijft ongewijzigd.


 

Help-onderwerpen

 


 

Kun je niet vinden waarnaar je zoek bent?

 

Neem contact met ons op