Ben je er nog?

DOORGAAN

 

Verzending, levering en retournering van producten

 


Hoeveel bedragen de verzendingskosten? Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

 

Hieronder vindt u een overzicht van de verzendingskosten:

Type Thuislevering Ophaalpunt
Koerier UPS UPS
 
Verzendingskosten Retailklant
Gewone verzending €4.12 + btw €4.12 + btw
Snelle verzending €38 + btw -
Verzending boven €299 (excl. btw, exclusief snelle verzending en Vitameals)* Gratis Gratis
 
Verzendingskosten Brand Affiliate, Member 
Gewone verzending €7.10 + btw €4.12 + btw
Snelle verzending €38 + btw -
Verzending boven €299 (excl. btw, exclusief snelle verzending en Vitameals)* Gratis Gratis
 
Geschatte Levertijd  (werkdagen)
Gewone verzending 2-3 2-3
Snelle verzending 1-2 -
 
Track & Trace
Bericht één dag voor de levering Nee Nee
 
Informatie over de levering
Levering op zaterdag Nee Nee
Levering op zondag Nee Nee
 
Niet thuis
Leveringspogingen 1-3 Nee
Achterlaten bij de buren Ja Nee
Achterlaten op een veilige plaats Ja Nee
Achterlaten in een ophaalpunt Ja Ja
Bewaring in een ophaalpunt 10 werkdagen 10 werkdagen
Achterlaten in de brievenbus Ja (als het pakket erin past) Nee

*Vitameal draagt niet bij aan de gratis verzendlimiet.


Ik mis een product uit mijn order, wat moet ik doen?

 

Als u een product mist van uw bestelling:

 

  • Controleer de volledige verzenddoos en de inhoud ervan en vergelijk de ontvangen bestelling met uw pakbon. Als u nog steeds een product mist, neem dan contact op met uw lokale klantenservice met het bestelnummer en de lijst van ontbrekende producten.
  • Als de doos zo beschadigd is aangekomen dat er een product uit kan zijn gevallen, stuur dan een e-mail naar uw lokale klantenservice met een foto van de beschadigde doos. U zult ook het bestelnummer en een lijst van ontbrekende artikelen moeten doorgeven. Bewaar de bezorgdoos zodat de koerier deze kan ophalen voor schadeclaims.

Ik heb het verkeerde product(en) in mijn bestelling ontvangen, wat moet ik doen?

 

Als u een verkeerd product hebt ontvangen, raden wij u aan contact op te nemen met uw plaatselijke Klantenservice en de details van uw bestelling aan de vertegenwoordiger mede te delen, zodat zij u verder kunnen helpen.


Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, hoe kan ik die vinden?

 

  • De koerier kan besluiten dat levering bij uw buren een veilig alternatief is wanneer u niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen. Informeer bij uw buren voordat u contact opneemt met uw plaatselijke klantenservice of koeriersdienst.
  • U kunt de status van de levering van uw bestelling controleren door te klikken op Bestelgeschiedenis en vervolgens de traceerlink te volgen.
  • Als uw bestelling volgens de trackinggegevens geleverd is en u deze niet hebt of als deze naar ons magazijn wordt teruggestuurd, neem dan contact op met uw plaatselijke klantenservice voor hulp met een vervangende order.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

 

Klik hier om je bestelling te volgen. Voer hiervoor je bestelnummer en je postcode in en krijg alle informatie die je nodig hebt.


Wat is het retour-, terugbetalings- en omruilbeleid?

 

Indien u niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u alle ongeopende producten binnen de vastgestelde termijnen in ons retournerings-, terugbetalings- en omruilbeleid en in de Beleidsregels en Procedures vanaf de datum van aankoop rechtstreeks terugsturen naar Nu Skin indien ze bij het Bedrijf gekocht zijn. Neem contact op met uw plaatselijke Klantenservice om een RMA-nummer (Return Merchandise Authorisation) te verkrijgen en volledige instructies voor het retourneren van de producten volgens ons Retour-, Restitutie- en Omruilbeleid en in onze Beleidsregels en Procedures.

 

Het retouradres is als volgt:

European Distribution Centre

Amundsenweg 2

5928 LT Venlo

Nederland


Hoe kan ik producten terugsturen?

 

Om ongewenste artikelen te retourneren, moet u een RMA-nummer aanvragen bij uw lokale klantenservice. Om u de volledige retourinstructies te kunnen sturen en een (Return Merchandise Authorisation) RMA-nummer te kunnen genereren, hebben we het/de originele bestelnummer(s) nodig en een lijst van alle artikelen die per bestelnummer worden geretourneerd. U kunt deze informatie vinden in uw Bestelgeschiedenis online.


Hoe lang duurt een terugbetaling?

 

Zodra we bericht krijgen dat de geretourneerde goederen in ons magazijn zijn aangekomen, zullen we de terugbetaling verwerken, wat tot 14 werkdagen kan duren vanaf de datum waarop Nu Skin de producten heeft ontvangen of bewijs is geleverd van de retourzending; dit is afhankelijk van de verwerkingstijden van uw bank


Ik heb mijn producten via een Brand Affiliate gekocht, wat zijn mijn rechten om ze terug te sturen?

 

De Brand Affiliate moet zich houden aan de lokale wetgeving inzake annulering van de verkoop zoals vermeld op de kassabon. Indien de wet bijkomende rechten toekent, gaan zij ermee akkoord deze rechten aan u, de retailklant, toe te kennen. Dit betekent dat zij, om welke reden dan ook en op verzoek, een volledige terugbetaling van de aankoopprijs inclusief BTW en verzendkosten - indien van toepassing - aan de detailhandelklant moeten geven, zonder enige terugbetaling van Nu Skin. De enige vereiste is dat u, de klant, de terugbetaling aanvraagt binnen de annuleringstermijn die op de detailhandelbon vermeld staat en het product in kwestie terugstuurt. De Brand Affiliate moet de terugbetaling voor geretourneerde producten binnen 14 dagen na uw verzoek verrichten.


 

Help-onderwerpen

 


 

U vindt niet wat u zoekt?

 

Neem contact met ons op