Ben je er nog?

DOORGAAN

 

Beheer uw bestellingen - Aankoop, verzending en productretouren

 

Vragen omtrent bestellingen

 

Vragen omtrent het traceren van bestellingen

 

Vragen omtrent retourzendingen


Kan ik bij het plaatsen van een bestelling op de website van Nu Skin tussen verschillende koeriersbedrijven kiezen?

 

Nee. Wanneer je een bestelling plaatst, kun je kiezen tussen thuisbezorging, afhaalpunt (indien beschikbaar in je markt) of expresverzending (indien beschikbaar in je markt). 

 

Type Thuislevering Snelle verzending Ophaalpunt
Koerier UPS UPS UPS, DPD
       
Retail verzendkosten
Gewone verzending €4.12 + btw - €4.12 + btw
Snelle verzending - €38 + btw -
Verzending boven €299 (excl. btw, exclusief snelle verzending) Gratis €38 + btw Gratis
       
Brand Affiliate en Member verzendkosten
Gewone verzending €7.10 + btw - €4.12 + btw
Snelle verzending - €38 + btw -
Verzending boven €299 (excl. btw, exclusief snelle verzending) Gratis €38 + btw Gratis
       
Geschatte Levertijd
 (werkdagen)
Gewone verzending 2-3 - 2-3
Snelle verzending - 1-2 -
       
Track & Trace
Bericht één dag voor de levering E-mail E-mail E-mail
       
Informatie over de levering
Levering op zaterdag Nee Nee Nee
Levering op zondag Nee Nee Nee
       
Niet thuis
Leveringspogingen 1-3 1-3 -
Achterlaten bij de buren Ja Nee Nee
Achterlaten op een veilige plaats Ja Nee Nee
Achterlaten in een ophaalpunt Ja Ja Ja
Bewaring in een ophaalpunt 10 werkdagen 10 werkdagen 7 werkdagen
Achterlaten in de brievenbus Ja (als het pakket erin past) Nee Nee

Hoe kan ik na het plaatsen van een bestelling te weten komen welk koeriersbedrijf het pakket zal afleveren?

 

Nadat je een bestelling heeft geplaatst, kun je niet meteen zien welk koeriersbedrijf de bestelling zal afleveren. Zodra de bestelling is verwerkt en de tracking(code) is gegenereerd, ontvang je een e-mail van het desbetreffende koeriersbedrijf dat de bestelling is verzonden. Zorg er daarom voor dat je e-mailadres up-to-date is in ons systeem.


Waarom kan ik geen expresverzending selecteren?

 

Als je markt in aanmerking komt voor expresverzending, moet je deze optie kunnen selecteren voor je pakket, behalve als het pakket één van onze apparaten bevat. Omdat apparaten met lithiumbatterijen volgens de veiligheidsvoorschriften niet via de lucht mogen worden vervoerd, wordt expresverzending bij het afrekenen niet vermeldt.


Welke soorten betalingen zijn beschikbaar?

 

Wij accepteren VISA&MC en raden u aan om de alle beschikbare betaalwijzen te controleren bij het afrekenen tijdens het plaatsen van uw bestelling.

 


Welke stappen kan ik ondernemen als mijn kaart niet werkt?

 

Als uw creditcard niet werkt:

 

  • Controleer of u voldoende saldo op uw kaart hebt staan.
  • Neem contact op met uw bank om er zeker van te zijn dat er niet automatisch een internationale blokkade of internetblokkade op uw creditcard wordt geplaatst.
  • Het is mogelijk dat u uw creditcardnummer verkeerd heeft ingevoerd, controleer de nummers en zorg ervoor dat u de gegevens correct invoert.
  • Als u wachtwoordproblemen ondervindt met de Verified by VISA- of MasterCard SecureCode-diensten, zult u contact moeten opnemen met uw creditcardprovider, aangezien Nu Skin geen toegang heeft tot de beveiligde informatie die u bij een van beide bedrijven hebt ingesteld.
  • Als u uw bestelling nog steeds niet kunt verwerken, neem dan contact op met uw lokale Klantenservice met uw ID-nummer.

 


Hoe kan ik mijn bestelling annuleren/wijzigen?

 

Als u vindt dat u uw bestelling moet annuleren, kunt u dit alleen doen door binnen 10 minuten na het plaatsen van de bestelling te bellen met uw lokale Klantenservice in dit geval is er een kans om de bestelling te stoppen/wijzigen. Een verzoek per e-mail indienen is nooit aan te raden. Na die tijd moet u de normale retourprocedure doorlopen volgens ons beleid inzake retourneren, terugbetalen en ruilen en ons beleid en onze Retour-, Restitutie- en Omruilbeleid en in onze Beleidsregels en Procedures.

 


Hoe kan ik mijn bestelgeschiedenis zien?

 

  • Login met uw Nuskin account op www.nuskin.com
  • Klik op uw naam (rechtsboven op de webpagina)
  • klik nu op Profiel

Hoe ontvang ik een factuur?

 

Nu Skin EMEA biedt geen papieren facturen meer aan bij verzonden bestellingen om het milieu te helpen beschermen. Uw factuur wordt in PDF-formaat naar u gemaild met uw orderbevestiging. Indien u toch de papieren versie van de factuur wenst, kunt u contact opnemen met de klantenservice in uw land.


Wat betekent SV?

 

SV of Verkoopvolume is de maandelijkse puntwaarde van de producten en diensten die u van Nu Skin koopt. SV is een basis voor de berekening van Productpunten in ADR/abonnementsbestellingen.


Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Hoe kan ik deze vinden?

 

De koerier kan besluiten dat bezorging bij de buren een veilig alternatief is als je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen. Informeer eerst bij je buren voordat je contact opneemt met de lokale klantenservice of koeriersdienst.

 

Je kunt de leveringsstatus van je bestelling raadplegen door hier te klikken op Bestelgeschiedenis en vervolgens op de trackinglink. Als in de trackinginformatie wordt aangegeven dat je bestelling afgeleverd is, maar je het pakket niet hebt ontvangen, of als de status van je bestelling aangeeft dat de bestelling is teruggestuurd naar ons magazijn, neem dan contact op met je lokale klantenservice, die je kan helpen met een vervanging.


Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

 

Klik hier om je bestelling te traceren. Voer hiervoor je bestelnummer en je postcode in en krijg alle informatie die je nodig hebt.


Is het mogelijk dat 2 pakketten die deel uitmaken van dezelfde bestelling met verschillende trackingnummers door een andere koeriersdienst worden afgeleverd?

 

Ja, het is mogelijk dat pakketten die tot dezelfde bestelling behoren door verschillende koeriersdiensten worden bezorgd. Dit kan gebeuren op grond van factoren zoals de grootte en het gewicht van de pakketten. Het ene pakket van dezelfde bestelling kan bijvoorbeeld door UPS worden bezorgd, terwijl een ander pakket door DPD wordt afgehandeld.


Kan ik een adreswijziging doorgeven nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

 

Je zult rechtstreeks contact moeten opnemen met het koeriersbedrijf om het adres van je bestelling te wijzigen. Als je de app van het koeriersbedrijf gebruikt, kun je via een ‘inflight update’ het bezorgadres wijzigen. Daarnaast vermelden de meeste koeriersdiensten in hun bevestigingsmails een link om het tijdstip en/of het adres van de levering te wijzigen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat het juiste adres, e-mailadres en telefoonnummer worden vermeld op het moment van de bestelling.


Ik heb geen trackinginformatie ontvangen voor mijn bestelling met een lockercode. Wat moet ik doen?

 

Controleer eerst de map met ongewenste e-mails om er zeker van te zijn dat je e-mail niet door je e-mailprovider is verwijderd. Als je de e-mail niet kunt vinden, controleer dan welk koeriersbedrijf in de bevestiging van je bestelling wordt vermeld of neem contact op met de klantenservice als je de bevestiging niet kunt vinden. Neem vervolgens rechtstreeks contact op met de klantenservice van het koeriersbedrijf zodat zij de ontbrekende informatie kunnen verstrekken. Over het algemeen zal het koeriersbedrijf alle informatie naar je mailen. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat het juiste e-mailadres en telefoonnummer worden vermeld op het moment van de bestelling, zodat we contact met je kunnen opnemen.


Wat gebeurt er als het geselecteerde afhaalpunt gesloten is?

 

Als een afhaalpunt tijdelijk gesloten is (wegens vakantie enz.), wordt het pakket afgeleverd bij een afhaalpunt van hetzelfde koeriersbedrijf in de buurt. In dat geval zul je door het koeriersbedrijf worden geïnformeerd over de wijzigingen.

 

Als het geselecteerde afhaalpunt niet meer beschikbaar is, zal de klantenservice contact met je opnemen en je vragen om het adres bij te werken/een ander afhaalpunt te kiezen voor je bestelling uit het ADR-abonnement. Je bestelling kan in dit geval enige vertraging oplopen. 


Er ontbreekt een product van mijn bestelling. Wat moet ik doen?

 

Als er een product van je bestelling ontbreekt:

 

Controleer de hele verzenddoos en inhoud en vergelijk de ontvangen bestelling met je pakbon. Controleer ook of je bestelling meerdere pakketten bevat. Als er nog steeds een product ontbreekt, neem dan contact op met je lokale klantenservice, met vermelding van je bestelnummer en een lijst met de ontbrekende producten.

 

Als de verzenddoos zodanig beschadigd afgeleverd is dat er mogelijk een product uitgevallen is, mail dan een foto van de beschadigde doos naar je lokale klantenservice. Je zult dan ook het bestelnummer en een lijst met de ontbrekende artikelen moeten verstrekken. Bewaar de verzenddoos zodat de koerier deze kan ophalen voor schadeclaims.


Ik heb andere producten ontvangen dan de producten die ik besteld heb. Wat moet ik doen?

 

Als je een verkeerd product hebt ontvangen, raden we aan om contact op te nemen met je lokale klantenservice. Breng onze medewerker op de hoogte van alle details van je bestelling en hij/zij zal je verder helpen.


Welk beleid geldt er voor retourzendingen, terugbetalingen en omruilingen?

 

Als je niet volledig tevreden bent met je bestelling, kun je alle ongeopende producten, vanaf de aankoopdatum rechtstreeks terugsturen naar Nu Skin, binnen de termijnen die zijn vastgelegd in ons Beleid voor retourzendingen, terugbetalingen en omruilingen en het Beleid en procedures, indien ze gekocht zijn van het bedrijf. Neem contact op met je lokale klantenservice voor een Return Merchandise Authorisation (RMA)-nummer en de volledige instructies voor het retourneren van de producten overeenkomstig ons Beleid voor retourzendingen, terugbetalingen en omruilingen en ons Beleid en procedures.

 

Stuur de producten terug naar het volgende adres:

European Distribution Centre

Amundsenweg 2

5928 LT Venlo

Nederland


Hoe kan ik producten retourneren?

 

Om ongewenste artikelen terug te sturen, heb je een RMA (Return Merchandise Authorisation)-nummer nodig van je lokale klantenservice. We hebben de originele bestelnummers en een lijst met alle geretourneerde artikelen per bestelnummer nodig om je alle retourinstructies te kunnen sturen en een RMA-nummer te kunnen aanmaken. Je vindt deze informatie in je online Bestelgeschiedenis.


Hoe lang duurt een terugbetaling?

 

Zodra we bericht hebben ontvangen dat de geretourneerde goederen in ons magazijn zijn aangekomen, zullen we de terugbetaling verwerken. Dit duurt maximaal 14 werkdagen, gerekend vanaf de datum dat Nu Skin de producten heeft ontvangen of vanaf de datum dat het bewijs van de retourzending naar het adres van ons magazijn is gestuurd. Het exacte moment is afhankelijk van de verwerkingstijden van je bank.


Ik heb mijn producten via een Brand Affiliate gekocht. Welke rechten heb ik als ik ze wil retourneren?

 

De Brand Affiliate moet voldoen aan de lokale wetgeving inzake annulering van verkopen, zoals vermeld op het aankoopbewijs. Als de wet aanvullende rechten verleent, dan verleent de Brand Affiliate ze ook aan jou als Retailklant. Dit betekent dat de Brand Affiliate, om welke reden dan ook en op verzoek, de totale aankoopprijs inclusief btw en verzendingskosten, indien van toepassing, moeten terugbetalen aan de Retailklant, zonder enige vergoeding van Nu Skin. De enige voorwaarde is dat jij, als klant, een terugbetaling binnen de annuleringstermijn, zoals vermeld op het aankoopbewijs, moet aanvragen en het ongebruikte deel van het product moet retourneren. De Brand Affiliate moet de geretourneerde producten binnen 14 dagen na je verzoek terugbetalen.


 

Help-onderwerpen

 


 

U vindt niet wat u zoekt?

 

Neem contact met ons op