Itt vagy még?

FOLYTATÁS
Qualification - hu

 

1. LÉPÉS:

ALAKÍTSON KI EGY FOGYASZTÓI CSOPORTOT
NYÚJTSON BE EGY NU SKIN SZÁNDÉKNYILATKOZATOT ONLINE

 

Image-1-hu

 

2. LÉPÉS: TELJESÍTSE A KVALIFIKÁCIÓT

 

1. OPCIÓ

8 BUILDING BLOCKOS KVALIFIKÁCIÓ

TELJESÍTEN 8 BUILDING BLOCKOT (EBBŐL 4 SHARING BLOCK) 3 EGYMÁST KÖVETŐ HÓNAPBAN

 

PÉLDAKVALIFIKÁCIÓ

 

Image-2-hu

 

HAVI KVALIFIKÁCIÓS MINIMUM: 2 BUILDING BLOCK

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

 

2. OPCIÓ

4 SHARING BLOCKOS KVALIFIKÁCIÓ

Teljesítsen 4 SHARING BLOCKOT 1 NAPTÁRI HÓNAPBAN, ÉS VÁLJON BRAND REPRESENTATIVE-VÁ!

 

 

 

 

3. LÉPÉS:

FEJEZZE BE A KVALIFIKÁCIÓT, ÉS VÁLJON BRAND REPRESENTATIVE-VÁ!

 

HAVI MEGTARTÁS: 4 BUILDING BLOCK

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

Megjegyzés: A Kvalifikáció végeztével a Kvalifikáló Brand Representative-ok a hozzájuk legközelebb eső Brand Representative-hoz kerülnek. Győződjön meg róla, hogy első Kvalifikációs hónapját legalább abban a hónapban vagy korábban teljesíti, mint amelyikben bárki a Fogyasztói csoportjából, hogy bent maradjanak a Csapatában!

 

Azoknak a Kvalifikáló Brand Representative-oknak, akik nem teljesítik a kvalifikációs havi minimumot vagy nem fejezik be a kvalifikációt a kvalifikációs időszakban, egy új Szándéknyilatkozatot kell benyújtaniuk, és újra kell kezdeniük a Kvalifikációs folyamatot.

 

 

További kvalifikációs példák

 

FLEX BLOCKOK

 

KULCSPONTOK

• A Building Blockok helyettesítő egységeként szolgál a Brand Representative szint havi megtartásához.

• Amennyiben nem tesz eleget a Brand Representative megtartási követelményeknek, a Flex Block automatikusan felhasználódik, amennyiben Ön már teljesített legalább 1 Building Blockot a hónapban.

• Kizárólag teljes blokkok léteznek és használhatók fel.

• Abban a hónapban, amelyikben felhasználásra kerül a Flex Block, a Brand Representative nem részesül Leading Bonusban (Vezetői bónuszban).

• Brand Representative-vá való váláskor jár, és utána évenként.

• Nem generálnak Értékesítési forgalmat vagy CSV-t, és nincs pénzbeli értékük.

 

Az élet néha közbeszólhat. Ezért előfordulhat, hogy Fogyasztói Csoportjanem teljesíti a havi 4 Building Blocknyi követelményt, amely az Ön Brand Representative szintjének megtartásához elengedhetetlen. Az ilyen helyzetekben jön jól a Flex Block.

 

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Flex Blockok segítenek eleget tenni a havi Brand Representative megtartási követelményeknek. Bármely hónapban, amikor Ön nem teljesített 4 Building Blockot, legfeljebb 3 Flex Block automatikusan felhasználásra kerül, hogy helyettesítse a hiányzó Building Blockokat. Azokban a hónapokban, amelyekben Ön Flex Blockokat használ, nem részesül Leading Bonusban (Vezetői bónuszban).

 

A teljesített blokkok után Building Bonusban (Növekedési bónuszban)  részesül , azonban abban a hónapban, amelyikben Flex Blockot használ fel, a befejezetlen Building Blockok után nem jár bónusz.

 

És ha már a befejezetlen Building Blockokról van szó, fontos megjegyezni, hogy nem létezik fél vagy befejezetlen Flex Block. Minden befejezetlen Building Blockot egy egész Flex Block helyettesít. Tehát ha egy hónapban Ön teljesít 2 Building Blockot és a 3. block egy részét, 2 Flex Block kerül automatikusan felhasználásra a hiányzó Building Blockok pótlása céljából.

 

 

HOGYAN JUTHAT HOZZÁJUK?

Amint Brand Representative-vá válik, Flex Blockokhoz jut hozzá, majd pedig évenkénti rendszerességgel gyűjtheti őket. Új Brand Representative státuszának első hónapjában 3 Flex Blockot kap, amelyek a Volumes and Genealogy fiókjában tekinthetők meg.

 

A második hónapban még 2 Flex Blockban részesül, így összesen 5 Flex Blockhoz jut hozzá. És ezenkívül Brand Representative státuszának 3. hónapjában még egy Flex Blockot kap ajándékba. Ezek után Ön minden évben újabb 3 Flex Blockban részesül Brand Representative-vá válásának évfordulóján. S hogy mi az egészben a legjobb? A Flex Blockok nem évülnek el, és korlát nélkül annyit halmozhat fel belőlük, amennyit csak tud. Ugyanakkor, amennyiben nem sikerül megtartania Brand Representative státuszát, elveszíti őket. Ha vissza szeretné szerezni a fel nem használt Flex Blockokat, bele kell vágnia az Újrakezdésbe (Restart).

 

Velocity Additional Details North America

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Amennyiben nem rendelkezik elegendő Building Blockkal és Flex Blockkal a Brand Representative státusz megtartásához, a következő naptári hónap első napján Ön Brand Affiliate-té válik. Ekkor elveszíti a Csapatához tartozó Brand Representative-okat. Korlátozott ideig Önnek lehetősége van az újrakezdésre, és amennyiben azt sikeresen teljesíti, visszakaphatja az eredetileg az Ön Csapatához tartozó Brand Representative-okat a felhalmozódott, de fel nem használt Flex Blockokkal együtt.

 

 

FLEX BLOCK GYIK

 

1. kérdés: Ha a hónap vége előtt szintet lépek, miért nem látom a Flex Blockokat, amikor Brand Representative-vá válok?
1. válasz: Mert még nincs rájuk szüksége. A Flex Blockok a Kvalifikáció befejeztét követő hónapban kerülnek feltüntetésre, amely egyben az első hónap, amikor Önnek a megtartáshoz 4 Building Blockot kell teljesítenie.

 

2. kérdés: A Flex Blockok tényleg nem járnak le?
2. válasz: Nem, nem járnak le mindaddig, amíg Ön Brand Representative. Ráadásul annyi Flex Blockot halmoz fel, amennyit csak tud.

 

3. kérdés: Mennyit ér egy Flex Block?
3. válasz: A Flex Blockok nem generálnak Értékesítési forgalmat vagy CSV-t, nincs pénzbeni értékük és nem válthatók készpénzre – kizárólag a Brand Representative státusz fenntartását segítik.

 

4. kérdés: Átadhatom a Flex Blockjaimat egy barátomnak?
4. válasz: Nem. A Flex Blockok az Ön folyamatos sikeréért járó ajándékok, és csak Ön használhatja fel őket.

 

5. kérdés: Ha az egyik G1 Brand Representative-om Flex Blockot használ, az befolyásolja az én Brand Representative státuszomat?
5. válasz: Egyáltalán nem. Az Ön kitűzői címe a G1 Brand Representative-ok és a Vezetői Csoportok számán alapul, és nem számít, ha G1 Brand Representative-jai Flex Blockokat használnak.

 

6. kérdés: Mi történik, ha nincs elég Flex Blockom ahhoz, hogy megtartsam a Brand Representative státuszt?
6. válasz: Amennyiben nem rendelkezik elegendő Flex Blockkal, Ön ismét Brand Affiliate-té válik, de megtarthatja a fel nem használt Flex Blockokat. További részletekért tekintse meg az Újrakezdés c. részt!