Itt vagy még?

FOLYTATÁS
Build - hu

 

ALKOSSON CSOPORTOKAT FOGYASZTÓKBÓL ÉS BRAND AFFILIATE-EKBŐL, ÉS RÉSZESÜLJÖN HETI RENDSZERESSÉGŰ BUILDING BONUSOKBAN (NÖVEKEDÉSI BÓNUSZOKBAN) AZ EGÉSZ CSOPORT ÉRTÉKESÍTÉSEI UTÁN!

 

A BLOCKOK MŰKÖDÉSÉNEK ISMERETE

 

Kétféle blokk létezik: Building Block és Sharing Block. Minden egyes Building Block a Fogyasztói csoportjából származó 500 pont értékesítési forgalmat jelent. A Sharing Block a Building Block egy altípusa, de csak a Fogyasztói csoportjába tartozó, személyesen regisztrált vásárlók (Kiskereskedelmi vásárlók és Tagok) és a személyesen regisztrált Brand Affiliate-ek (Brand Affiliate-ek és Kvalifikáló Brand Representative-ok) vásárlásait veszi figyelembe, a Brand Representative-ok vásárlásait nem.

 

Image-1-hu

 

A blokkok minden naptári hónapban elölről indulnak, így rendkívül leegyszerűsítik a havi értékesítéseinek nyomon követését.

 

Ha részesülni szeretne a Building Bonusból (Növekedési bónuszból), a következő három egyszerű lépéssel Brand Representative-vá kell válnia:

 

KVALIFIKÁCIÓ

 

Image-2-hu

 

Amint teljesíti a Kvalifikációt, Brand Representative-vá válik a következő heti periódus elején. Ezt követően heti rendszerességű Building Bonusban részesülhet, amely Csoportjának jutalékalapot képező forgalmának (CSV) 5%-ánál kezdődik, és egészen 40%-ig növekedhet. Innentől kezdve annak érdekében, hogy megtartsa Brand Representative státuszát, minden hónapban újabb 4 Building Blockot kell teljesítenie (vagy 3 Flex Blockot kell használnia az alábbi részletek szerint).

 

FLEX BLOCKOK

 

Image-3-hu

 

BRAND REPRESENTATIVE-KÉNT BUILDING BONUSBAN (NÖVEKEDÉSI BÓNUSZBAN) RÉSZESÜL

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

 

A Building Blockok segítségével fejlődése és keresete egyaránt mérhetővé válik. A Building Blockok gyakorlatilag megkönnyítik és hatékonyabbá teszik üzletének átlátását és rendszerezését az Ön és Fogyasztói csoportja (Ön és minden Kiskereskedelmi vásárló, Tag, Brand Affiliate és Kvalifikáló Brand Representative) számára.

 

BUILDING BONUS (NÖVEKEDÉSI BÓNUSZ)

Részesüljön Növekedési bónuszban, amely az első Building Block CSV-jének 5%-ánál kezdődik, és a 16. Building Block 40%-ig növekedhet. Minden egyes önálló Building Block CSV-je után kifizetésben részesül. Minden egyes Building Block után az arra vonatkozó százaléknak megfelelően részesül kifizetésben, az alábbi illusztrációnak megfelelően.

 

Image-4-hu

 

RÉSZESÜLJÖN HETI KIFIZETÉSEKBEN

 

A minden naptári hónap 7., 14., 21. és utolsó napjáig történt eladások alapján számítjuk ki az Ön Növekedési bónuszát, a teljesített Building Blockok függvényében. A bónusz általában 1 munkanapon belül megjelenik az Ön Volumes & Genealogy számláján, majd hetente automatikusan átutalásra kerül a regisztrált pénzintézetnek, kivéve, ha Ön kifejezetten úgy dönt, hogy havonta kapja meg a Növekedési bónuszt – amely esetben a bónusz hetente kerül jóváírásra és havonta kerül kifizetésre. Ha a bónuszok havi rendszerességű kifizetését szeretné választani, lépjen be a V&G-be, és állítsa be preferenciáit a Jutalékok fül alatt!

 

HETI BUILDING BONUS ÜTEMTERV

 

Image-5-hu

 

A BÓNUSZOK ÁLTALÁBAN A KÖVETKEZŐ HÓNAP 8-ÁN, 15-ÉN, 22-ÉN ÉS 1-JÉN KERÜLNEK KISZÁMÍTÁSRA (UTC-7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Franciaország: A „regisztráció” Kiskereskedelmi vásárlók, Tagok vagy Nu Skin Brand Affiliate-ek személyes regisztrálására utal, amit az Ön VDI státusza tesz lehetővé.