Oletko vielä täällä?

JATKA

 

Kuljetus, toimitus ja tuotepalautukset

 


Mitkä ovat toimituskulut? Milloin saan tilaukseni?

 

Toimituskulut on listattu alla:

Tyyppi Kotiinkuljetus Nouto
Toimituspalvelun tarjoaja UPS BRING
 
Vähittäismyyntilauksen toimituskulu vähittäismyyntiasiakkaille
Normaalit toimituskulut €4.99 €4.99
Pikatoimitusmaksu €30.99  -
Ilmainen toimitus yli  €299 tilauksiin. Ei koske pikatoimitusta, Vitameals Ilmainen Ilmainen
 
Vähittäismyyntilauksen toimituskulu brändikumppaneille, jäsenille
Normaalit toimituskulut €8.99 €4.99
Pikatoimitusmaksu €30.99  -
Ilmainen toimitus yli  €299 tilauksiin. Ei koske pikatoimitusta, Vitameals Ilmainen Ilmainen
 
Arvioitu toimitusaika (työpäivää)
Normaalit toimituskulut 4-7 4-5
Pikatoimitusmaksu 1-2  -
 
Toimituksen seuranta
Toimitusilmoitus saatavilla päivää ennen toimitusta Ei Ei
 
Toimitustiedot
Lauantaitoimitus Ei Ei
Sunnuntaitoimitus Ei Ei
 
Vastaanottaja ei ole kotona
Toimitusyritykset 1 1
Jätetään naapurille Kyllä Kyllä
Jätetään turvalliseen paikkaan Kyllä Ei
Jätetään noutopisteeseen Kyllä (Etelä-Suomi) Kyllä
Säilytys noutopisteessä 10 työpäivää 10 työpäivää
Jätetään postilaatikkoon Kyllä (jos paketti mahtuu) Ei

Tilauksestani puuttuu tuote, miten minun tulee toimia?

 

Jos tilauksestasi puuttuu tuote:

 

  • Tarkista pakkauslaatikko ja sen sisältö kokonaisuudessaan ja vertaa vastaanottamaasi tilausta toimituslistaan. Jos jotain puuttuu edelleen, ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi ja ilmoita tilauksen numero sekä puuttuvat tuotteet.
  • Jos toimituslaatikko on niin rikki, että tuote on saattanut tippua ulos, lähetä sähköpostia paikalliseen asiakaspalveluusi ja liitä mukaan kuva rikkinäisestä laatikosta. Lisää viestiin myös tilauksen numero ja listaus puuttuvista tuotteista. Säilytä laatikko, jotta toimituspalvelun tarjoajamme voi noutaa sen vahinkoreklamaatiota varten.

Tilauksessani oli väärä tuote, miten minun tulee toimia?

 

Jos olet saanut väärän tuotteen, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi ja kertomaan heille tilauksesi yksityiskohdat, jotta he voivat auttaa tapauksen selvittämisessä.


En ole saanut tilaustani, miten löydän sen?

 

  • Toimituspalvelun tarjoaja voi arvioida, että paketin jättäminen naapurillesi on turvallinen vaihtoehto, jos et ole kotona toimituksen aikana. Tarkista siis onko naapurisi vastaanottanut pakettisi, ennen kun otat yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi tai toimituspalvelun tarjoajaan.
  • Voit tarkistaa tilauksesi toimituksen tilan siirtymällä tilaushistoriaasi ja painamalla seurantalinkkiä.
  • Jos tilauksesi on seurantatietojen mukaan toimitettu, etkä ole saanut pakettia, tai näet, että se on palautumassa varastollemme, ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi saadaksesi apua tilauksen korvaamisessa.

Miten voin seurata tilaustani?

 

Napsauta tästä seurataksesi tilaustasi. Anna vain tilausnumerosi ja postinumerosi, niin näet kaikki tarvitsemasi tiedot.


Millainen on palautuskäytäntö?

 

Jos et ole täysin tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa kaikki avaamattomat tuotteet suoraan Nu Skinille, mikäli ostit tuotteet yhtiön kautta. Palautuksen aikarajat myyntipäivästä löytyvät Toimintaperiaatteet ja menettelytavat -asiakirjasta. Ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi saadaksesi RMA-numeron (Return Merchandise Authorisation). Palautusohjeet ja Toimintaperiaatteet ja menettelytavat.


Miten voin palauttaa tuotteita?

 

Jos haluat palauttaa tuotteita, sinun on pyydettävä RMA-palautusnumeroa paikallisesta asiakaspalvelustasi. Jotta voisimme lähettää sinulle kattavat palautusohjeet ja luoda RMA-numeron (Return Merchandise Authorisation), tarvitsemme alkuperäisen tilausnumeron ja listan kaikista tuotteista, jotka tilauksesta palautetaan. Löydät nämä tiedot tilaushistoriastasi verkkosivuillamme.


Kauanko rahojen palautuksessa kestää?

 

Kun saamme varastoltamme ilmoituksen, että palautetut tavarat ovat saapuneet, teemme rahojen palautuksen. Rahojen palautumisessa sinulle voi kestää 14 työpäivää riippuen pankkisi käsittelyajoista.


Ostin tuotteeni itsenäisen Brändikumppani kautta, millaiset ovat palautusoikeuteni?

 

Brändikumppanin on noudatettava peruuntuneita kauppoja koskevia paikallisia lakeja, kuten vähittäismyyntikuitista ilmenee. Jos laki sallii asiakkaalle lisäoikeuksia, Brändikumppanin on myönnettävä ne sinulle, vähittäismyyntiasiakkaalle. Tämä tarkoittaa, että heidän on pyydettäessä ja mistä syystä tahansa hyvitettävä ostohinta kokonaisuudessaan, verot ja toimitus (mikäli aiheellista) mukaan lukien, ilman hyvitystä Nu Skiniltä. Ainoa vaatimus sinulle asiakkaana on, että pyydät hyvitystä vähittäismyyntikuitista ilmenevän peruutusajan sisällä ja palautat käyttämättömän tuotteen. Brändikumppanin on hyvitettävä palautetut tuotteet 14 päivän sisällä hyvityspyynnöstäsi.


 

Hyödyllisiä tietoja

 


 

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta?

 

Ota meihin yhteyttä