Oletko vielä täällä?

JATKA

Kuljetus, toimitus ja tuotepalautukset

 

Kuljetus, toimitus ja tuotepalautukset

 


Milloin saan tilaukseni?

 

  • Normaali toimitus kestää yleensä 4-7 työpäivää tilauksen luomisesta.
  • Pikatoimitus kestää yleensä 1-2 työpäivää tilauksen luomisesta.
  • Käyttämämme ulkopuolinen toimituspalvelun tarjoaja ei tee toimituksia viikonloppuisin tai pyhäpäivisin. Näitä päiviä ei lasketa toimituspäiviksi, kun toimituksen kestoksi mainitaan 4-7 työpäivää.

Mitkä ovat toimituskulut?Toimituskulut on listattu alla:

Tyyppi Kotiinkuljetus Nouto
Toimituspalvelun tarjoaja UPS / Posti Posti
     
Vähittäismyyntilauksen toimituskulu    
Normaalit toimituskulut €8.06 €8.06
Pikatoimitusmaksu €30.99  -
Ilmainen toimitus yli  €500 tilauksiin. Ei koske pikatoimitusta Ilmainen Ilmainen
     
Arvioitu toimitusaika
(työpäivää)
   
Normaalit toimituskulut 4-7 4-5
Pikatoimitusmaksu 1-2 -
     
Toimituksen seuranta    
Toimitusilmoitus saatavilla päivää ennen toimitusta Ei Ei
     
Toimitustiedot    
Lauantaitoimitus Ei Ei
Sunnuntaitoimitus Ei Ei
     
Vastaanottaja ei ole kotona    
Toimitusyritykset 1 1
Jätetään naapurille Kyllä Kyllä
Jätetään turvalliseen paikkaan Kyllä Ei
Jätetään noutopisteeseen Kyllä (Etelä-Suomi) Kyllä
Säilytys noutopisteessä 10 työpäivää 10 työpäivää
Jätetään postilaatikkoon Kyllä (jos paketti mahtuu) Ei


Tilauksestani puuttuu tuote, miten minun tulee toimia?

 

Jos tilauksestasi puuttuu tuote:

 

  • Tarkista pakkauslaatikko ja sen sisältö kokonaisuudessaan ja vertaa vastaanottamaasi tilausta toimituslistaan. Jos jotain puuttuu edelleen, ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi ja ilmoita tilauksen numero sekä puuttuvat tuotteet.
  • Jos toimituslaatikko on niin rikki, että tuote on saattanut tippua ulos, lähetä sähköpostia paikalliseen asiakaspalveluusi ja liitä mukaan kuva rikkinäisestä laatikosta. Lisää viestiin myös tilauksen numero ja listaus puuttuvista tuotteista. Säilytä laatikko, jotta toimituspalvelun tarjoajamme voi noutaa sen vahinkoreklamaatiota varten.

Tilauksessani oli väärä tuote, miten minun tulee toimia?

 

Jos olet saanut väärän tuotteen, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi ja kertomaan heille tilauksesi yksityiskohdat, jotta he voivat auttaa tapauksen selvittämisessä.


Kun sain tilaukseni, se oli vahingoittunut, miten minun tulee toimia?


  • Jos tilauksessasi on yksi tai useampi vahingoittunut tuote, lähetä sähköpostia paikalliseen asiakaspalveluusi ja liitä mukaan kuvatiedosto, jossa näkyvät kaikki vahingoittuneet tuotteet. Lisää viestiin myös tilauksen numero ja listaus vahingoittuneista tuotteista.
  • Jos tilauksesi tuotteet ja pakkauslaatikko saapuivat vahingoittuneina, lähetä sähköpostia paikalliseen asiakaspalveluusi ja liitä mukaan kuvatiedosto, jossa näkyvät kaikki vahingoittuneet tuotteet. Lisää viestiin myös tilauksen numero ja listaus vahingoittuneista tuotteista. Toimituspalvelun tarjoajamme pyytää lisäksi, että teet vahinkoreklamaation, pakkaat vahingoittuneet tuotteet takaisin laatikkoon ja suljet sen noutoa varten.

En ole saanut tilaustani, miten löydän sen?


  • Toimituspalvelun tarjoaja voi arvioida, että paketin jättäminen naapurillesi on turvallinen vaihtoehto, jos et ole kotona toimituksen aikana. Tarkista siis onko naapurisi vastaanottanut pakettisi, ennen kun otat yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi tai toimituspalvelun tarjoajaan.
  • Voit tarkistaa tilauksesi toimituksen tilan siirtymällä tilaushistoriaasi ja painamalla seurantalinkkiä.
  • Jos tilauksesi on seurantatietojen mukaan toimitettu, etkä ole saanut pakettia, tai näet, että se on palautumassa varastollemme, ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi saadaksesi apua tilauksen korvaamisessa.

Miten voin seurata tilaustani?

 

Napsauta tästä seurataksesi tilaustasi. Anna vain tilausnumerosi ja postinumerosi, niin näet kaikki tarvitsemasi tiedot.


Millainen on palautuskäytäntö?

 

Jos et ole täysin tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa kaikki avaamattomat tuotteet 90 päivän sisällä ostopäivästä suoraan Nu Skinille, mikäli ostit tuotteet yhtiön kautta. Ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi saadaksesi RMA-numeron (Return Merchandise Authorisation) ja seuraa kaikkia palautusohjeita. Pidä mielessä, että emme palauta meille lähetettyjä avattuja tai käytettyjä tuotteita, emmekä maksa niistä rahoja takaisin.


Tarjoatteko palautustarran/lomakkeen?

 

Emme. Tuotteiden palautus tapahtuu omalla kustannuksellasi ja vaadimme, että palautettavien tuotteiden lähetys on seurattavissa. Kadonneita palautuslähetyksiä ei korvata.


Millaiset tuotteet voi palauttaa?

 

Voit palauttaa kaikki avaamattomat tuotteet 90 päivän sisällä ostopäivästä. 


Miten voin palauttaa tuotteita?

 

Jos haluat palauttaa tuotteita, sinun on pyydettävä RMA-palautusnumeroa paikallisesta asiakaspalvelustasi. Jotta voisimme lähettää sinulle kattavat palautusohjeet ja luoda RMA-numeron (Return Merchandise Authorisation), tarvitsemme alkuperäisen tilausnumeron ja listan kaikista tuotteista, jotka tilauksesta palautetaan. Löydät nämä tiedot tilaushistoriastasi verkkosivuillamme.


Kauanko rahojen palautuksessa kestää?

 

Kun saamme varastoltamme ilmoituksen, että palautetut tavarat ovat saapuneet, teemme rahojen palautuksen. Rahojen palautumisessa sinulle voi kestää 11 työpäivää riippuen pankkisi käsittelyajoista.


Ostin tuotteeni itsenäisen Brändikumppani kautta, millaiset ovat palautusoikeuteni?

 

Brändikumppani on noudatettava peruuntuneita kauppoja koskevia paikallisia lakeja, kuten vähittäismyyntikuitista ilmenee. Jos laki sallii asiakkaalle lisäoikeuksia, he suostuvat myöntämään ne sinulle, vähittäismyyntiasiakkaalle. Tämä tarkoittaa, että heidän on pyydettäessä ja mistä syystä tahansa hyvitettävä ostohinta kokonaisuudessaan, verot ja toimitus (mikäli aiheellista) mukaan lukien, ilman hyvitystä Nu Skiniltä. Ainoa vaatimus sinulle asiakkaana on, että pyydät hyvitystä vähittäismyyntikuitista ilmenevän peruutusajan sisällä ja palautat käyttämättömän tuotteen. Brändikumppani on hyvitettävä palautetut tuotteet 14 päivän sisällä hyvityspyynnöstäsi.


 

Hyödyllisiä tietoja

 


 

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta?

 

Ota meihin yhteyttä