Oletko vielä täällä?

JATKA

Sustainability

 

Kestävä kehitys

Omaksumme kestäviä käytäntöjä tänään, jotta käytössämme olisi tulevaisuudessakin runsaat luonnonvarat.

 

 

 

Tämä video on tarkoitettu esittelemään Nu Skinin maailmanlaajuisia kestävän kehityksen pyrkimyksiä keskittymättä erityisesti Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan (EMEA) alueelle. Jotkin tällä videolla mainitut tuotteet eivät ole tällä hetkellä saatavilla EMEA:n alueella tai niitä markkinoidaan eri pakkauksissa. Kysy paikalliselta markkina-alueeltasi, jos haluat tietää tuotteiden saatavuudesta.

 

Planeetastamme huolehtiminen

 

Kestävä kehitys on Nu Skinille niin paljon enemmän kuin pelkkä muotisana. Olemme sitoutuneita pitämään maailmanlaajuiset yhteisömme puhtaina, turvallisina ja suojattuina tulevaisuutta varten, ja meillä on konkreettisia sitoumuksia ihmisten, planeetan ja tuotteiden suhteen.

Olemme jo tehneet vaikuttavia ja mitattavissa olevia muutoksia 20 huipputuotteeseemme, ja olemme luvanneet parantaa koko tuotevalikoimamme kestävyyttä vuoteen 2030 mennessä.

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-trees

51 000 puuta istutettu

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-mangroves

Yli 800 hehtaaria mangrovea, riuttoja, metsää ja saaria suojattu

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-plastic

21 tonnia vähemmän muovia käytetty joka vuosi poistamalla ageLOC Galvanic Spa Facial Gels*-tuotteen muovialusta

 

*Perustuu vuoden 2020 globaaleihin myyntitietoihin.

 

Kestävän kehityksen sitoumuksemmeLuo ympäristövaikutusten pisteytysjärjestelmä tuotteidemme arviointiin


SAAVUTETTU

 

Arvioi, pisteytä ja paranna 20 huipputuotteemme ympäristövaikutuspisteitä


SAAVUTETTU

 

Arvioi, pisteytä ja paranna kaikkien (100 %) tuotteidemme ympäristövaikutuspisteitä. Saavuta 100-prosenttisesti kestävän palmuöljyn RSPO MB -sertifiointi


SAAVUTTAMASSA


Varmista, että kaikki tuotepakkaukset kierrätetään ja että ne ovat kierrätettäviä, uudelleenkäytettäviä, pelkistettyjä tai uusiutuvia


SAAVUTTAMASSA


Katso kestävän kehityksen lupauksemme

 

 

 

 

 

”Haluamme myös luoda globaalisen nollajätelaitosten verkon.”

 

Ritch Wood

Nu Skin CEO

 


 

 

Kestävän kehityksen pilarimme

 

Ihmiset


Nu Skinillä uskomme sydämen ja mielen muuttamisen voimaan. Kestävän kehityksen muutoksen tukeminen tai inspiroiminen työskentelemällä ihmisten kanssa maailmanlaajuisesti on elintärkeä osa Nu Skin Force for Good Foundationin lukuisia projekteja.

Olipa kyseessä kestävien maanviljelymenetelmien opettaminen School of Agriculture for Family Independence (SAFI) -koulun kautta, taloudellisen kasvun ja kierrätyksen tärkeyden korostaminen tai saarivaltioiden auttaminen niiden kulttuurien ja ympäristöjen säilyttämisessä tuleville sukupolville, positiivinen muutos lähtee aina ihmisistä.

 

 

Planeetta


Vähentääksemme vaikutustamme planeettaan, aloitimme katsomalla asioita yhtiön sisällä. Olemme sitoutuneita työskentelemään jatkuvasti kohti nollajätelaitosten maailmanlaajuisen verkon luomista. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että pyrimme ohjaamaan 90 % toimistojätteestä ja muusta jätteestämme pois kaatopaikoilta, viime kädessä johtaen puhtaampaan ja terveempään planeettaan.

Tämä työ on jo alkanut täällä EMEA-alueella, sillä varastomme Venlossa toimii uusiutuvista luonnonvaroista saatavalla ympäristöystävällisellä energialla, vähän tehoa vaativilla LED-valoilla ja käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja joissakin tuotepakkauksissamme. Se jopa toimii mehiläispesän isäntänä!

 

 

Tuote


Innovatiivisten ja korkealaatuisten tuotteiden luominen on aina ajanut meitä eteenpäin. Samalla tavoin kun jatkamme työtämme tehdäksemme näistä tuotteista entistäkin parempia, haluamme myös vähentää niiden vaikutusta planeettaan. Tämä on vastuu, jonka otamme vakavasti. Tämän vuoksi käytämme useassa tuotteessa ympäristöystävällisiä osia kuten kuluttajakäytön jälkeen kierrätettyä muovia (PCR), sokeriruo’osta valmistettua biohartsia, ja suunnittelemme myös paljon muuta.

Olemme jo aloittaneet arvioimaan, pisteyttämään ja parantamaan joidenkin suosituimpien tuotteidemme ympäristövaikutuspisteitä ja pyrimme saamaan koko tuotevalikoiman valmiiksi vuoteen 2023 mennessä. Sitoumuksenamme on varmistaa, että joka ikinen saa kestävän kehityksen mukaisen pakkauksen vuoteen 2030 mennessä – tämä ei ole helppo tehtävä, koska tuotevalikoimamme on suuri, mutta olemme menossa siihen suuntaan.
Voit katsoa joitakin edistysaskeleitamme uuden Nutricentials-tuotesarjan suhteen.

 

Tutustu Nutricentialsiin

 

 

 

Kolme puuta kestävälle kehitykselle


 

 

Kun näet Nu Skinin kolmen puun logon tuotesivuillamme, tiedät, että olemme arvioineet ja parantaneet kyseistä tuotetta pyrkiessämme vähentämään vaikutustamme ympäristöön. Jatkaessamme työtämme kestävän kehityksen lupaustamme kohti, tämä logo tulee näkymään yhtä useamman Nu Skin -tuotteen sivulla.
Mutta se ei ole ainoa logo, jonka löydät. Olemme siirtämässä pakkauksemme FSC-sertifioiduksi ja voit myös nähdä Green Dot -logon – kaksi yhteen punoutunutta nuolta – kaikissa tuotteissamme.

 


Tutustu Sanasto

 

 

Osta ympäristöä säästäviä edelläkävijätuotteitamme*

 

 

 

Kuinka voit osallistua?

 

nu-skin-force-for-good-participation-epoch-image

1. Osta Epoch-tuotesarjan tuotteita*

Joka kerran, kun ostat Epoch-tuotteen, Nu Skin lahjoittaa 0,25 Yhdysvaltain dollaria Nu Skin Force For Good Foundationille, joka on Seacologyn huomattava lahjoittaja. Tämä organisaatio muodostaa molempia osapuolia hyödyttäviä luonnonsuojelukumppanuuksia, jotka auttavat saariyhteisöjä infrastruktuurin rakentamisessa nyt ja meriympäristöjen säilyttämisessä tuleville sukupolville. Yhdessä ne suojelevat saarien ainutlaatuisia elinympäristöjä ja kulttuureja kaikkialla maailmassa.

 

Osta Epoch-tuotteita
nu-skin-force-for-good-participation-empty-products-image

2. Huolehdi tyhjistä tuotteista

Me kaikki haluamme tehdä osamme kierrätyksen tai tyhjien tuotteiden hävittämisen suhteen, ja pienimmätkin muutokset voivat saada aikaan ison eron. Joissakin maissa sinun on tehtävä lisätoimia kuten pakkausten huuhtelua ennen kierrätystä, korkkien, kansien ja pumppujen poistoa, tai muovietikettien poistamista ennen paperi- tai pahvipakkauksen kierrätystä. Varmistamalla, että kierrätämme oikein, voimme auttaa vähentämään jätettä entistäkin enemmän. Jos et ole varma siitä, miten tuote hävitetään, kannattaa kysyä paikallisista laitoksista – he auttavat mielellään!

Täällä voit pysyä ajan tasalla viimeisimmistä muutoksista, joita teemme kestävän kehityksen pyrkimystemme parantamiseksi.

 

Lue lisää

 

* Upouusi Epoch-tuotesarja on tulossa pian EMEA:n alueelle. Joidenkin tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti. Voit tarkistaa tuotteen saatavuuden paikalliselta nuskin.com-sivustolta.

 

Kestävän kehityksen palkintomme