Oletko vielä täällä?

JATKA

Nourish The Children

 

Nourish The Children*

Nourish the Children on voittoa tavoitteleva sosiaalinen aloite, jolla pyritään voimaannuttamaan tulevia sukupolvia kulho kerrallaan.

 

 

 

*Olemme nyt ylittäneet tällä videolla mainitun aterioiden määrän, katso tuoreimmat tiedot alta.

 

 

Tulevien sukupolvien ravitseminen

 

Yksikään lapsi ei saisi koskaan nähdä nälkää. Tämä on uskomus, johon Nu Skinin Nourish the Children -hanke perustuu. VitaMealin avulla tarjoamme aliravituille lapsille omien ravintotieteilijöidemme kehittämää erittäin ravinteikasta ruokaa.

Nu Skin myy jokaisen VitaMeal-pussin, ja siitä saatu tuotto lahjoitetaan ulkopuolisille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, jotka ovat erikoistuneet ruoan jakeluun aliravitsemuksesta ja nälästä kärsiville lapsille. Nourish the Children ei ole hyväntekeväisyysjärjestö vaan voittoa tavoitteleva aloite. Kannustamalla VitaMealin ostamiseen uskomme saavamme tämän kampanjan jatkumaan ja voivamme tehdä maailmassa enemmän hyvää.

 

 

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-children

Ruokaa yli 120 000 lapselle päivittäin

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-meals

Hankkeen alusta lähtien lahjoitettu maailmanlaajuisesti yli 750 miljoonaa ateriaa

 

nu-skin-nourish-the-children-icon-countries

Toimii yli 50 maassa

 

 

 

Miksi keskitymme lasten aliravitsemukseen


 

 

 

Joka vuosi yli 3,1 miljoonaa alle viisivuotiasta lasta1 menehtyy heikon ravinnon seurauksena. Lisäksi 66 miljoonaa lasta2 käy alakoulua nälkäisenä, heistä 23 miljoonaa2 yksin Afrikassa. Uskomme, että meillä on velvollisuus auttaa nykyisiä humanitaarisia hankkeita tämän kriisin ratkaisemisessa kaikin mahdollisin tavoin. Ostamalla VitaMealiä sinäkin voit tehdä niin.

 

Lähde:
1https://www.worldhunger.org/world-child-hunger-facts/#:~:text=Approximately%203.1%20million%20children%20die,disease%20(UNICEF%2C%202018a).​
2https://www.worldhunger.org/world-child-hunger-facts/


Tutustu hankkeisiimme Malawissa

 

Lue lisää VitaMealistä

 

Mitä se on?


VitaMeal on runsaasti ravinteita sisältävä, maidoton ja vegetaarinen ateria, joka on suunniteltu erityisesti aliravituille lapsille. Sen keskeiset ainesosat on myös valikoitu huolellisesti vastaamaan kunkin alueen tyypillistä ruokavaliota, jotta se saadaan paremmin vastaamaan eri maiden ainutlaatuisia makuja ja kulttuureja. Jokainen pussi sisältää 30 lastenateriaa, mikä auttaa tarjoamaan lapselle terveellisen aterian joka päivä kokonaisen kuukauden ajan.

Tutustu Vitamealiin

 

 

Enemmän kuin pelkkä ateria.


VitaMeal tekee muutakin kuin ravitsee kehoa. Se ravitsee myös mieltä. Koska se jakelu tapahtuu yleensä kouluohjelmien kautta, tämä hanke kannustaa vanhempia lähettämään lapsensa kouluun ja auttaa siten lapsia saamaan koulutusta. Tuotantolaitoksemme Malawissa tarjoaa myös työpaikkoja ja mahdollisuuksia taloudelliseen kehitykseen, kun osa VitaMeal-ostoista tulleista tuloista lahjoitetaan Nu Skin Force for Good Foundationille maatalouskoulutuksen rahoittamiseksi Malawin Mtalimanja-kylässä. Siellä maanviljelijät oppivat tekniikoita, joilla he voivat lisätä omavaraisuutta ja kasvattaa tilojensa tuotantoa, mikä voi jonakin päivänä lieventää Malawin ruoka-avun tarvetta.

Lue lisää

 

 

 

 

Miten se toimii?

 

VitaMeal valmistetaan tuotantolaitoksissa, joista monet sijaitsevat Malawissa. Niitä on myös Kiinassa, Argentiinassa ja Yhdysvalloissa.

Brändikumppanit ja asiakkaat voivat ostaa ja lahjoittaa VitaMeal-pusseja.

Erikoistuneet hyväntekeväisyysjärjestöt huolehtivat lahjoitusten keräämisestä, kuljetuksesta ja jakelusta tarvitseville.

Lahjoitukset auttavat ruokkimaan lapsia Malawin kaltaisissa maissa. Tähän mennessä on jaettu yli 700 miljoonaa ateriaa.

 

 

 

 

Kumppanimme Malawissa

 

 

 

Feed the Children

 

Ensisijainen maailmanlaajuinen kumppanimme Feed the Children on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka keskittyy taisteluun nälkää vastaan kaikkialla maailmassa jakamalla vuosittain miljoonia kiloja ruokaa yli 60 maassa. Yhdysvaltain kolmanneksi suurimpana hyväntekeväisyysjärjestönä se pystyy tarjoamaan asiantuntemusta ja ulottuvuutta, joita tarvitsemme viedäksemme omat hankkeemme uudelle tasolle.

 

 

Missä NTC toimii?

 

 

 

 

Muiden alueiden keskittyessä esimerkiksi Kiinaan ja Latinalaiseen Amerikkaan EMA keskittää kaikki pyrkimyksensä hankkeisiimme Malawissa. Voit lukea lisää lahjoituksesi vaikutuksista napsauttamalla alta.

 


Tutustu projektiimme Malawissa

 

 

Kuinka voit osallistua?

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-image

1. Ostamalla VitaMealiä

Voit ostaa VitaMealiä verkkokaupastamme, kuten mitä tahansa tavallista tuotettamme. Jokaisen tuotteen myynnistä kertyy voittoa ja komissiota, kuten muidenkin tuotteidemme myynnistä, mutta ateriat lahjoitetaan suoraan ulkopuoliselle hyväntekeväisyysjärjestölle Malawiin. Markkinoista riippuen tarjolla on useita vaihtoehtoja.

 

Osta VitaMealiä

 

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-matching-program-image

2. Lisälahjoitusohjelmamme kautta

Kun Nourish the Children® (NTC) saa lahjoituksen sinulta, myös Nu Skin Enterprises tekee lahjoituksen.
Jokaisesta viiden pussin vaihtoehdon lahjoituksesta yhtiö tarjoaa yhden lisäpussin, jolloin vielä yksi lapsi saa ravintoa kuukauden ajan. Mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin! Aina kun Nu Skin -yhteisö yhdessä lahjoittaa kahdeksan pussia käyttäen yhden tai kahden pussin vaihtoehtoa, yhtiö lisää yhden pussin.

 

Tutustu ohjelmaamme

 

 

nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-adr-image

3. Tee siitä ADR-tilaus kuukausittaisia ostoja varten

Kun lisäät VitaMealin automaattisten toimitusten palkkio-ohjelmaasi, teet saman oston ja lahjoituksen joka kuukausi, kunnes päätät muuttaa tilaustasi. Sen lisäksi, että tämä on sinulle vaivaton vaihtoehto, se myös auttaa varmistamaan, että ruokaa tarvitsevat lapset saavat pitkäaikaista tukea. Lisäbonuksena saat tuotepisteitä, joita voit käyttää muiden Nu Skin -tuotteiden ostamiseen.

 

Tee siitä ADR-tilaus

 

 

 

*Nu Skin on voittoa tavoitteleva ravinnelisä- ja ihonhoitotuotteiden jakelija, jonka osakkeilla käydään kauppaa New Yorkin arvopaperipörssissä (NUS). Nourish the Children on Nu Skinin hanke, ja se on joissakin osavaltioissa rekisteröity kaupalliseksi yhteishankkeeksi. Hanke tarjoaa Nu Skinin brändikumppaneille ja asiakkaille mahdollisuuden ostaa VitaMealia Nu Skiniltä ja lahjoittaa sitä hyväntekeväisyysjärjestöille auttaakseen maailman aliravittujen lasten ruokkimiseen liittyvän monimutkaisen ongelman ratkaisemisessa. VitaMealin hinta sisältää valmistus-, yleis-, jakelu- ja myyntikustannukset. Brändikumppaneille maksetaan komissiota, ja Nu Skin tienaa katetta jokaisesta myydystä VitaMealista muiden Nu Skin -tuotteiden tapaan.