Nourish the Children

Nourish the Children® - et unikt koncept

Nourish the Children (NTC) er et initiativ, der anvender forretningsprincipper til at gribe fat om hungersnød hos børn på en bæredygtig måde. Programmet starter med fødevaren VitaMeal, der har et højt næringsindhold og er udviklet af Nu Skins ernæringseksperter. Virksomhedens salgsledere, kunder og ansatte kan købe VitaMeal og vælge at donere maden til en tredjepart velgørende organisation, der specialiserer sig i at distribuere mad til dem, der lider under fejlernæring og hungersnød. Siden 2002 har Nu Skin og virksomhedens salgsledere, kunder og ansatte doneret omkring 650 millioner måltider til fejlernærede børn verden over. Som med andre Nu Skin-produkter, udbetales der provision til distributører, og Nu Skin får en del af fortjenesten fra hvert salg af VitaMeal, der er lavere end fortjenesten på andre Nu Skin-produkter.

 

Hvorfor Nourish the Children?

 

Med Nourish the Children, ved du hvad dine penge går til - nærende VitaMeal. Du ved, hvordan din donerede VitaMeal bliver brugt - til at give næring til udsatte børn. Du ved dine donationer bliver maksimeret: med matchdonationer og gennem uddannelse og programmer til sygdomsforebyggelse. Og du ved, at du gør en forskel, med mere end 120.000 børn, der får mad hver dag.

 

Køb og donér VitaMeal hver måned eller tilskynd dine venner til at gøre det samme.

 

 

nourish the children

Nu Skin fejrer, at der er doneret 650 millioner måltider til fejlernærede børn igennem Nourish the Children-initiativet

 

I oktober 2019 fejrer Nu Skin Enterprises, Inc. at der er købt og doneret 650 millioner måltider igennem Nourish the Children siden initiativet blev grundlagt i 2002. Fejlernærede børn modtager VitaMeal, et næringspakket måltid, fra en af NTC’s partnere efter Nu Skins salgsledere, kunder og ansatte har købt og doneret posen med mad.

 

”Mere end 130.000 fejlernærede børn får mad på daglig basis verden over takket være donationerne fra Nu Skin-familien,” siger Steven J. Lund, bestyrelsesformand og formand for Nourish the Children. ”Vi er taknemmelige for alle dem, der støtter Nourish the Children-initiativet og ved at der stadig skal gøres meget. Jeg ved at vi sammen kan fortsætte med at gøre en forskel i børnenes liv og give dem håb for en lysere fremtid.”

 

Igennem tiden har Nu Skins partnere rapporteret at VitaMeal-køb og donationer har hjulpet børn i mere end 50 lande.