Er du der stadig?

FORTSÆT

 

Landsbyen Mtalimanja

Man siger, at hele landsbyen er med til at opdrage et barn. Så sammen med lokale nonprofit-organisationer og borgergrupper har Nu Skin Force for Good Foundations programmet ‘Build a village’ givet en landsby til folk i Malawi. Den fik navnet Mtalimanja, som betyder ’lange hænder som giver’. I den bor der nu 30-40 bønder med deres familier, hvor begge forældre kan gå til undervisning sammen, og deres børn kan gå i skole.

 

 

Malawi, Afrikas varme hjerte


 

 

Malawi er et af de mindst udviklede og tættest befolkede lande i verden, hvor 75%1 bor i fattigdom eller ekstrem fattigdom. Mere end 1 million børn lider af kronisk fejlernæring, og det anslås, at 3 ud af 20 børn dør, før de bliver 5 år. I de senere år er den forventede levealder faldet, og med en befolkning hvor ca. 30% er analfater², kan det ikke understreges nok, at behovet for skolegang og uddannelser samt grundlæggende nødvendigheder som vand og mad alarmerende akut. Force for Good Foundations hjælper med at levere løsninger, der kan hjælpe med alle disse problemer.

 

Kilde:
11IMF report: file:///C:/Users/lfrere/Downloads/cr17184.pdf
²https://www.worldbank.org/en/country/malawi/overview

 

Det starter med mad og vand

 

Bygning af brønde og en bæredygtig fremtid

Adgang til rent vand er en af de grundlæggende menneskerettigheder, som mange i Malawi lever uden. Mange tvinges til at bruge timer hver dag på at gå afsted og hente det, tid som kunne bruges på at arbejde, tage sig af børnene eller på uddannelse. Nu Skin Force for Good Foundation har skaffet midler til initiativet Wells of Hope, som fører til, at der bliver bygget over 60 borehuller over hele landet.


Samtidigt uddannes bønder i teknikker til bæredygtigt landbrug, for eksempel dambrug, overrisling, skovbrug, for at hjælpe med at bevare naturressourcerne for fremtiden.

 

 

 

Giver næringsrige måltider til børn

Underernærede børn er et stort problem i Malawi og en af de vigtigste årsager til, at børn under 5 år dør. Gennem arbejder med vores initiativ Nourish the Children* og de mange donationer af VitaMeal - næringsrige måltider udviklet af eksperter inden for feltet - kan vi hjælpe med at bekæmpe dette problem. VitaMeal fremstilles overvejende i Malawi, hvilket giver arbejde, og mange får muligheden for at bryde fattigdomscirklen, samtidig med at de arbejder for at få en bedre fremtid.

 

Mød børnene

 

 

Mere end bare mad til børn

 

Opfordrer til at gå i skole

Fordi VitaMeal-poser generelt distribueres gennem skoleprogrammer, motiverer det forældre, der lever i fattigdom til at sende deres børn i skole for et gratis måltid, i stedet for at holde dem hjemme og arbejde.


Verdensbanken udtaler, at: der findes ingen investeringer, der er mere effektive til at opnå udviklingsmål end at uddanne piger*.Kilde: *https://www.worldbank.org/en/news/press-release/2016/04/13/world-bank-group-to-invest-25-billion-in-education-projects-benefiting-adolescent-girls

 

 

 

Jobmuligheder

I 2004 åbnede den malawisk ejede VitaMeal Manufacturing Plant officielt i Lilongwe, Malawi, med halvdelen af ​​midlerne doneret af Nu Skin. Dette var en vigtig milepæl for VitaMeal. Produktet er ikke kun tilpasset til den traditionelle malawiske kost, men er også skabt ved hjælp af lokale produkter og arbejdskraft, hvilket også hjælper med at give et økonomisk løft. Hver måned produceres der 2.900.000 måltider, mens det også giver beskæftigelse til omkring 400 mennesker i området.

 

 

 

Vigtigheden af at uddanne bønder

School of Agriculture for Family Independence (SAFI), som ligger i denne landsby, underviser eleverne i de nyeste teknikker inden for landbrug og overrisling, som de kan bruge i deres landsbyer. Efter implementering af SAFI-teknikker kan afgrødeudbyttet øges med op til 700 %.

 

 

 

*Nu Skin er en kommerciel distributør af kosttilskud og hudplejeprodukter og er noteret på børsen i New York Stock Exchange (NUS). Nourish the Children er et Nu Skin-initiativ og er i nogle stater registreret som et kommercielt foretagende. Initiativet giver Nu Skins Brand Affiliates og kunder muligheden for at købe VitaMeal fra Nu Skin og donere det til velgørende organisationer for at hjælpe med at løse komplekse næringsproblemer hos fejlernærede børn. Prisen på VitaMeal omfatter produktionsomkostninger, generelle omkostninger, distribution og salg. Som med andre Nu Skin-produkter betales Brand Affiliate en provision, og Nu Skin tjener en profit på hvert salg af VitaMeal.