Er du der stadig?

FORTSÆT

 

Engagement i Lokalsamfundet

Oprettelse af en stærk global familie ved at styrke vores lokale samfund.

 

 

nu-skin-community-outreach-europe-to-world-image

Det starter i hjemmene: Fra Europa til resten af verden

 

At være en force for good, arbejde for den gode sag, har altid været vigtig for os som virksomhed. For os begynder det i hjemmene, med vores mange initiativer i lokale miljøer og samfund, som finder sted over hele Europa og Afrika. Nu Skin er stolte over siden 2020 at have dannet partnerskab med European Leukodystrophies Association (ELA), en nonprofit-organisation, der arbejder med at hjælpe og støtte familier, som er påvirket af leukodystrofier, samt fremme udviklingen af forskning via deres samarbejde med ELA Foundation og øge den offentlige opmærksomhed i Europa og øvrige udland.

 

Partnerskab med ELA

 

Vores arbejde for ELA


European Leukodystrophies Association støtter en virkelig god sag og tilbyde al den hjælp, de kan, til børn og familier, som lider af leukodystrofier, som er sjældne og for øjeblikket uhelbredelige sygdomme. Et af deres vigtigste mål er at ændre dette ved at støtte kliniske tests rundt om i verden - noget vi er stolte over at kunne hjælpe med.
Hvert år sender ELA forslag om forskning til internationale forskermiljøer for at opfordre andre til også at fokusere på dette bestemte område. For øjeblikket for organisationen støttet over 500 projekter med bidrag svarende til 43,5 millioner euro*.


* Kilde: https://ela-asso.com/en/leukodystrophies/how-to-fight-leukodystrophies/medical-research/projects-funded-by-ela/

 

 

Hvad er leukodystrofier?


Leukodystrofier er en gruppe af sjældne genetiske sygdomme, der ødelægger centralnervesystemet hos børn og voksne. Symptomerne varierer meget alt efter lidelse, men inkluderer tab af bevægelighed for mange. Disse sygdomme påvirker mellem 20 og 40 nyfødte børn i Europa hver uge. Desværre forventes mange af dem, som får leukodystrofi i deres tidlige barndom, at leve i få år2Kilde: 2https://brainfoundation.org.au/disorders/alzheimers-disease-2

 

Hvordan kan du hjælpe?

 

nu-skin-community-outreach-participation-ela-image

1. Doner gennem Alvarum

Alvarum er en crowdfunding platform, som alle kan bruge til at rejse penge til gode sager. Hvis du vil give dig selv en udfordring, såsom at løbe et maraton, eller skaffe et økonomisk bidrag, så er det nemt at oprette en profil og gøre det, eller at indsende en anonym donation.

Vi har allerede oprettet en Nu Skin-side, hvor ansatte og Brand Affiliates kan donere direkte til ELA. I nogle lande kan disse donationer fratrækkes skat, og er det tilfældet, kan webstedet automatisk give dig et certifikat.

 

Giv et bidrag

 

 

nu-skin-community-outreach-participation-v-shake-image

2. TR90 V-Shakes*

Se mere om TR90 V-Shakes: den veganske protein-shake fra Pharmanex. Disse lækre shakes har et højt indhold af plantebaseret protein og indeholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler, hvilket gør dem ideelle for folk på alle niveauer, fra begyndere til professionelle.

Men når du bliver fan af vores TR90 V-Shakes, gør du ikke kun noget godt for dine fitness-mål. Du gør også noget godt for dem, der virkeligt har brug for det. Hver gang du køber en pakke TR90 V-Shakes, går 1 € direkte til ELA.

 

Køb nu

 

* Ikke alle produkter fås i alle lande. Se din lokale version af nuskin.com for at se, om produktet er tilgængeligt.


 

Få mere at vide om vores andre lokale initiativer

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-ffg-day-image

Force For Good-dagen

Hvert år bruger ansatte hos Nu Skin en dag i en god sags tjeneste og/eller på at skaffe midler til velgørende formål. Dette er en af de sjældne, konkrete ting, som gør Nu Skin til noget særligt, et tegn på at vi handler i overensstemmelse med vores værdier. Vi handler ud fra det, vi tror på, og forsøger, at gøre verden til et bedre sted, ét skridt ad gangen.

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-global-outreach-image

Globalt arbejde

Vil du gerne se, hvad der sker i andre dele af verden? Se årets aktiviteter i vores Review report for at få alle oplysninger om vores aktiviteter.

 

Se mere om vores initiativer verden over

 


 

 

 

At nå en fantastisk milepæl