Er du der stadig?

FORTSÆT

 

Force for Good Foundation

Nu Skin Force for Good Foundation er en nonprofit-organisation, der har til formål at forbedre børns sundhed, uddannelse og økonomiske forhold og give håb om en bedre fremtid. 

 

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-improving-lives

Forbedring af børns liv

 

Nu Skin bygger på idéen om at give tilbage. Det er kernen i, hvem vi er, og hvad vi gør. Nu Skin Force for Good Foundation er en nonprofitorganisation, der blev oprettet i 1998 med det formål at forbedre børns liv overalt i verden ved at tilbyde håb om et liv uden sygdom, analfabetisme og fattigdom.

 

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-years

Aktiv i over 20 år

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-children

Hjælp til over 100.000 børn

 

 

nu-skin-force-for-good-foundation-icon-countries

Fordelt over +50 lande

 

 

Aktiv hjælp kender ingen grænser

 


 

 

Siden sin grundlæggelse har Nu Skin Force for Good Foundation støttet hundredevis af værdifulde projekter i mere end 50 markeder over hele verden. Du kan se de globale initiativer i hver Nu Skin-region her eller læse videre for at lære mere om de specifikke projekter i Europa og Afrika.

 

 

 

Hvilke projekter er Europa og Afrika mest engageret i?

 

MALAWI, AFRIKA

School of Agriculture for Family Independence – SAFI


Dette initiativ underviser i bæredygtigt landbrug på Mtalimanja Village School i Malawi. De studerende lærer om de nyeste landbrugs- og vandingsteknikker, som de kan tage med tilbage til deres landsbyer. Efter implementering af SAFI-teknikker kan afgrødeudbyttet øges med op til 700 %.

MALAWI, AFRIKA

Seeds of Hope


Donationer via salg af vores Epoch Baobab Body Butter støtter dette genplantningsinitiativ i Malawi. Initiativet fokuserede oprindeligt på at plante værdifulde baobabtræer. Men i dag har projektet udvidet sig til også at plante flere tusinde frugttræer, som bidrager til det daglige liv for dem, som bor omkring dem.

Se mere om Body Butter

MALAWI, AFRIKA

Wells of Hope


Selv i dag har vandbårne sygdomme såsom dysenteri alvorlige konsekvenser for mange i Malawi. Vi mener, at alle bør have adgang til rent vand, og vores borehulsprojekt i Malawi drømmer om at gøre denne drøm til virkelighed. Hver ny brønd giver vand til cirka 500 mennesker og sikrer dermed, at landsbyernes beboere ikke bliver syge af beskidt drikkevand.

Lær mere om Malawi

 

 

 

Alle midler indsamlet af Nu Skin Force for Good Foundation vil blive overført til de specialiserede tredjepartsorganisationer, som vi samarbejder med. Nu Skin Force for Good Foundation vil ganske enkelt overføre de donerede midler og vil ikke være direkte involveret i de lokale projekter, som administreres af disse partnere.

 


 

Globale initiativer

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-seacology

Seacology

Denne organisation opretter win-win-partnerskaber for naturbevarelse, der hjælper øsamfund med at opbygge infrastruktur og bevare deres havhabitater til de kommende generationer. Sammen beskytter de unikke habitater og økulturer over hele verden takket være donationer indsamlet via vores salg af Epoch-produkter.

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-disaster-relief

Katastrofehjælp

Når naturkatastrofer rammer, er hurtig hjælp kritisk. Force for Good Foundation har leveret hurtige donationer i forbindelse med katastrofer såsom skovbrandene i Australien og USA, orkanen i Bahamas, cyklonen Idai i Malawi, Mozambique og Zimbabwe samt Coronavirus-pandemien.

 

nu-skin-force-for-good-foundation-initiatives-epidermolysis-bullosa

Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation

Nu Skin Force for Good Foundation har allerede doneret millioner af dollars fra salg af Epoch-produkter til Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation (EBMRF) med henblik på at finde en behandling for den ødelæggende hudsygdom Epidermolysis Bullosa (EB).

 

 

 

Lær om flere globale initiativer

 


 

Hvordan kan du bidrage?

 

nu-skin-force-for-good-participation-epoch-image

1. Epoch**

Hver gang du køber et Epoch-produkt, donerer Nu Skin 0,25 USD til Nu Skin Force for Good Foundation, med visse individuelle produkter dedikeret til specifikke organisationer.

 

Lær mere om Epoch-serien
nu-skin-force-for-good-participation-vitameal-image

2. VitaMeal*

Når du køber en pose VitaMeal, gør du en stor forskel på mere end én måde. Ikke alene donerer du et næringsrigt måltid til fejlernærede børn, men hvert køb inkluderer også en donation til Nu Skin Force for Good Foundation, der hjælper med at forbedre liv for nødlidende over hele verden.

 

Lær mere om VitaMeal
nu-skin-force-for-good-participation-donations-image

3. Donationer

Som alternativ kan du give en økonomisk bidrag af enhver størrelse via vores globale donationsskema online på forceforgood.org. Alle bidrag gør en forskel!

 

Giv et bidrag