Er du der stadig?

FORTSÆT

 

Bæredygtighed

Vi fokuserer på bæredygtige praksisser i dag for at sikre en ressourcerig fremtid.

 

 

 

Denne video er beregnet til at beskrive Nu Skin-koncernens globale bæredygtighedsinitiativer uden specifikt fokus på eller forbehold for indsatsen i Europa og Afrika. Nogle af produkterne, der vises i denne video, er eventuelt ikke tilgængelige i Europa og Afrika eller markedsføres i en anden emballage. Du bedes følge op med dit lokale marked, hvis du har eventuelle spørgsmål om tilgængelighed af produkter.

 

Omsorg for vores planet

 

Bæredygtighed er så meget mere end bare et buzzword for Nu Skin. Vi er stærkt engagerede i at holde vores lokalsamfund rene, sikre og beskyttede i fremtiden, via konkrete forpligtelser overfor de mennesker, vi interagerer med, vores planet og produkter.

Vi har allerede indført effektive og målbare ændringer for vores top-20-produkter, og vi har forpligtet os til at forbedre bæredygtigheden af ​​alle vores produkter inden 2030.

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-trees

51.000 plantede træer

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-mangroves

2137 hektarer mangrove, koralrev, skove og øer beskyttet

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-plastic

21 ton mindre plast brugt årligt ved at fjerne plastikbakkerne fra ageLOC Galvanic Spa Facial Gels*

 

*Baseret på globale salgsdata fra 2020

 

Vores bæredygtighedsforpligtelserOprette et scoresystem for miljøbelastning til vurdering af vores produkter


OPNÅET

 

Vurdere og forbedre miljøbelastningen for vores top-20-produkter


OPNÅET

 

Vurdere og forbedre miljøbelastningen for 100 % af vores produkter. Opnå 100 % Roundtable on Sustainable Palm Oil Mass Balance (RSPO-massebalance)


PLANLAGT


Sørge for, at al produktemballage bliver genanvendt, kan genbruges, reduceres eller er vedvarende


PLANLAGT


Se vores løfte om bæredygtighed

 

 

 

 

 

"Vi ønsker også at opbygge et globalt netværk af nul-affaldsanlæg."

 

Ritch Wood

Nu Skins Chief Executive Officer

 


 

 

Vores grundlæggende værdier for bæredygtighed

 

Mennesker


Hos Nu Skin tror vi på styrken ved at skifte fokus for hjerte og sind. Det at støtte og inspirere bæredygtige ændringer ved at samarbejde med andre over hele verden er en vigtig del af Nu Skin Force for Good Foundations mange projekter.

Uanset om det sker via undervisning af bæredygtige landbrugsmetoder gennem School of Agriculture for Family Independence (SAFI), opfordring til økonomisk vækst og vigtigheden af genbrug eller at hjælpe ø-nationer med at bevare deres kultur og miljø til de kommende generationer, så vil positive ændringer altid begynde med mennesker.

 

 

Planet


For at mindre belastningen af vores aktiviteter på planeten er vi begyndt at tænke internt. Vi har forpligtet os til at blive ved med at arbejde på at skabe et netværk af nul-affaldsanlæg. Hvad betyder det? Det betyder, at vi arbejder på at omdirigere 90 % af vores kontor- og andet affald væk fra lossepladserne, hvilket i sidste ende vil give en renere og sundere planet.

Dette arbejde er allerede startet her i Europa og Afrika, hvor vores lager i Venlo kører på grøn energi fra vedvarende energikilder og energibesparende LED-belysning og bruger genbrugsmaterialer til dele af vores produktemballage. På stedet findes der endda en bikube!

 

 

Produkt


Udvikling af innovative kvalitetsprodukter har altid været en prioritet for os. Og på samme måde som at vi altid forsøger at forbedre vores produkter, ønsker vi også at reducere deres miljøbelastning. Det er et ansvar, som vi tager alvorligt. Det er derfor, vi bruger bæredygtige komponenter, som post-consumer resin (PCR), reducerer emballagen for eksempel ved at eliminere hoved og skulder på de traditionelle tuber, og planlægger at gøre så meget mere!

Vi er også allerede begyndt at vurdere, tildele scorer og forbedre miljøbelastningen for vores mest populære produkter med målsætning om at gøre dette for alle vores produkter inden 2023. Vi har forpligtet os til at sikre, at alle vores produkter har en mere bæredygtig emballage inden 2030 – hvilket ikke er nogen nem opgave med så mange produkter, men vi er godt på vej.
Du kan se nogle af de fremskridt, vi allerede har opnået med vores Nutricentials-serie.

 

Se mere om Nutricentials

 

 

 

Tre træer for bæredygtighed


 

 

Når du ser Nu Skin-logoet med tre træer på enhver af vores produktsider, ved du, at vi har vurderet og forbedret produktet for at opnå vores mål om at reducere miljøbelastningen. I takt med at vi fortsætter vores arbejde med at indfri vores løfte om bæredygtighed, vil dette logo vises oftere og oftere på vores hjemmeside med Nu Skin-produkter.
Men du vil se mere end blot dette logo. Vi er ved at gøre vores kartoner FSC-certificerede, og du vil også se Green Dot-logoet – to sammenflettede pile – på alle vores produkter.

 


Se ordliste

 

 

Køb vores bæredygtige favoritprodukter*

 

 

 

Hvordan kan du bidrage?

 

nu-skin-force-for-good-participation-epoch-image

1. Køb produkter i Epoch-serien*

Hver gang du køber et Epoch-produkt, donerer Nu Skin 0,25 USD til Nu Skin Force for Good Foundation, der er en væsentlig bidragsyder til Seacology. Denne organisation opretter win-win-partnerskaber for naturbevarelse, der hjælper øsamfund med at opbygge infrastruktur og bevare deres havhabitater til de kommende generationer. Sammen beskytter de unikke habitater og ø-kulturer over hele verden.

 

Køb Epoch
nu-skin-force-for-good-participation-empty-products-image

2. Gør en indsats med tomme produkter

Vi ønsker alle at bidrage, og når det gælder genbrug eller bortskaffelse af tomme produkter, kan selv den mindste ændring gøre en stor forskel. I nogle lande kan du eventuelt bidrage med ting såsom at skylle beholdere, inden de genanvendes, fjerne hætter, låg og pumper, eller tage plastikmærkater af, inden papir og pap genbruges. Ved at tjekke at vi genbruger korrekt, kan vi hjælpe med at reducere affaldsmængden endnu mere. Hvis du er usikker på, hvordan du kasserer et produkt, kan du altid henvende dig til din lokale genbrugsstation – de vil hellere end gerne hjælpe dig!

Du kan holde dig opdateret om vores nyeste ændringer i bestræbelserne på at blive mere bæredygtige lige her.

 

Læs mere

 

* Opdateret Epoch-serie lanceres snart i Europa og Afrika. Ikke alle produkter fås i alle lande. Se din lokale version af nuskin.com for at se, om produktet er tilgængeligt.

 

Nu Skin bliver medlem af EcoBeautyScore Consortium

 Nu Skin er blevet officiel medlem af EcoBeautyScore Consortium; en globalt anerkendt gruppe, som foretager vurderinger af hele branchens miljømæssige påvirkning og har lavet et pointsystem for kosmetiske produkter.

Målet for EcoBeautyScore Consortium er på linje med Nu Skins mål om først og fremmest at tænke på kunderne og at anerkende behovet for standarder for hele branchen, som er nemme at forstå. I 2019 udviklede vi vores eget interne pointsystem for at give kunderne en bedre vej til at blive bæredygtige og Nu Skin planlægger at bringe vigtige erfaringer fra denne implementering videre som aktiv deltager i udviklingen af en global anerkendt standard.

 

Vores priser for bæredygtighed